...:::Michal Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Zdravím ochcáváci. Horlivě jsem si koupil palivový filtr, že jej vyměním spolu s olejem. Čučel jsem pod kapotu jak bacil do lékárny a nic Prozradí mi někdo kde ho najdu a nějaké finty při výměně? Je tam nějaká zapeklitost? Odvzdušňování a podobné věci? Díky za rady. V příloze je obrázek, který jsem našel v dílenské příručce. Díky Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...:::Michal Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 (editace) Tady je to schéma 20-filtr Editováno: 12. Červenec 2012, autor: ...:::Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Po pravé straně ve směru jízdy ze spodu auta. V místě před nádrží. Je potřeba u filtru zmáčknout konce plastových trubiček, jsou tam takové pružné výstupky a zároveň tahat směrem od filtru. Někdy to jde blbě, tak používám třeba kleště. Ale opatrně ať ty konce nepraskneš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...:::Michal Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Ok. Díky za radu. o víkendu na to skočím. Je filtr dobře přístupný, nebo je třeba něco sundávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 nemusíš demontovať nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...:::Michal Vloženo 15. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 (editace) Díky za radu. FIltr vyměněn. Jen jsem musel koupit novy stahovaci pasek (na schematu položka 21), kterym je filtr přichycen. Asi tam byl původní a zrezl natolik, že došlo na pilku. Editováno: 15. Červenec 2012, autor: ...:::Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvasnicatomas Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Ahoj, nechci zničit koncovky, které jsou nasazené na filtr.. Zkoušel jsem je zmáčknout a nedařilo se... V kterých místech by se koncovky měly zmáčknout? Červená, zelená nebo modrá? Dík za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šipan Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 (editace) Já nic nemačkám.Na sundání hadiček používám vařechu- Ten filtr je proto tak zasrán,protože to byla výměna po přechodu na E85.Vyčistilo to nádrž a zůstalo to ve filtru. Editováno: 23. Září 2012, autor: šipan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...:::Michal Vloženo 3. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Při výměně se mi vpohodě podařilo oddělat koncovku výstupu z filtru. měl jsem problém se vstupem. asi jsem moc zarval, ikdyž si myslím, že to muselo být už vadným filtrem, ale cca 1,5cm té trubičky se urval a zůstal v hadici i s tím rozšířením. Nervy jak sviňa, ale nakonec jsem to vyšprtal šroubovákem. Je pravda, že jsem malinko sedřel vnitřní průměr, takže mi ta hadice šla nasadit na nový filtr nějak podezřele lehce oproti druhé straně, ale po 7t km je to OK. Co se týče benálu, tak taky jsem hadice nijak neškrtil, jen vyteklo trošku Ba z hadice.... ale to je tak slabá decka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 nevi nekdo jak se meni hadička č.25 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 možno bude stačiť spustiť trošku nádrž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 už jsem to zjistil,stači povolit nadrž nech sjede trochu dolu,na protahnuti hadice by to melo stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 takže som tušil správne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.