zx6r Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Zdravim , potrebujem poradit zacal mi svietit airbag nieje vypnuty a nic sa na aute nerobilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Zdravim , potrebujem poradit zacal mi svietit airbag nieje vypnuty a nic sa na aute nerobilo. s tým jedine na diagnostiku, takto sa to nedá zistiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Jen se zeptám..neměl jsi odpojenou baterku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zx6r Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Jen se zeptám..neměl jsi odpojenou baterku? nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 jedine na diagnostiku s tým, aj keby si takto zistil prečo ti bag svieti, chybu treba odmazať VAGom aby ti prestala svietiť kontrolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 To každopádně, jen jsem chtěl případně uklidnit, že by v takovém případě nešlo o něco vážnějšího.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Taky jsem měl tento problém na OI model 2000. Problém byl, když se venku ochladilo, tak pod volantem je konektor a ten teplotou se trochu rozpojil. Taky se to dlouho hledalo, než se na to přišlo. Měl jsem z toho nerva, kdyby se něco stalo, jestli to bude funkční. Po přetáhnutí stahovací páskou byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 To jsem řešil na konci ledna v rámci záruky. Říkali, že to byla vadná svorkovnice... To mi stačilo, když jsem za opravu nic neplatil :-) Prý je to celkem častá závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zx6r Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 takze dnes chyba vymazana VAG-om zatial OK,dufam ze to bola len chybna hlaska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 ...vyzerá to tak, keď sa už neobjavila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horis Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Tahal jsem elektriku na parkáč a po té co jsem nastartoval auto, tak se mi rozvítila kontrolka airbagu. Na diagnostice mi to píše chybu na bočním airbagu u řidiče. Nechápu to, nerozpojoval jsem ždné svorkovnice, nemám to ještě zapojené, takže jsem nijak nezashoval do stávající elektroinstalace a z ničeho nic se mi ta kontrolka rozsvítila. Jediné co jsem měl sundané bylo platování po levé straně včetně prostředního sloupku u řidiče a spodního plastu pod volantem. Ne ví to by to mohlo být. Píše to, něco jako špatná kostra, nebo špatný modul airbagu. předem dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silvo Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Tahal jsem elektriku na parkáč a po té co jsem nastartoval auto, tak se mi rozvítila kontrolka airbagu. Na diagnostice mi to píše chybu na bočním airbagu u řidiče. Nechápu to, nerozpojoval jsem ždné svorkovnice, nemám to ještě zapojené, takže jsem nijak nezashoval do stávající elektroinstalace a z ničeho nic se mi ta kontrolka rozsvítila. Jediné co jsem měl sundané bylo platování po levé straně včetně prostředního sloupku u řidiče a spodního plastu pod volantem. Ne ví to by to mohlo být. Píše to, něco jako špatná kostra, nebo špatný modul airbagu. předem dík za radu Mam ten isty problem, a diagnostike to ukazalo rozpojeny kabel na strane spolujazdca, ale nemam tam tu moznost ze deaktivujem airbag spolujazdca, lebo to bola prva vec co mi mechanik pozeral. tak mi povedal ze to je niekde preruseny kabel. no mne to nejak nepasuje, elektrika bola ok. dufam ze niekto poradi. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Rospojit a spojit svorkovnici pod sedadlem,vymazat závadu.Pokuid nepomůže ,hledat dál nebo do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silvo Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Rospojit a spojit svorkovnici pod sedadlem,vymazat závadu.Pokuid nepomůže ,hledat dál nebo do servisu. pod ktorym sedadlom vodica alebo spolujazdca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Pokud můžu poradit ,tak pod sedačkou je žlutá svorkovnice(je přidělaná zespod na sedadle) a tu musíš oddělat a spojit to .(spájet).Pokud to má auto vyrobeno do roku 2006 tak se má i vyměnit svorkovnice pod sedadlem a která vede do podlahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rogun Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 takze dnes chyba vymazana VAG-om zatial OK,dufam ze to bola len chybna hlaska. Jaka zavada byla ulozena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monter Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) Ahoj, mám podobný problém. Včera som menil všetky sedačky na svojej octe a po naštartovaní mi zostala svietiť kontrolka airbagu. Predpokladám, že na odstránenie závady bude potrebný VAG, nenašiel by sa niekto z Praglu, kto mi pomôže odstrániť závadu? :help: Skontroloval som zacvaknutie svorkovníc, vyzeralo to okay. Pred montážou sedačiek som odpojil baterku (-pól). Je to OII, 1.6MPi, Rv. 2004. Update: Po druhom štarte problém zmizol :-) Ešte som zaskočil k Rolbařovi na kontrolu, všetko bolo v poriadku. Editováno: 25. Červen 2008, autor: Monter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 tak dneska se mi taky rozsvitil.Kde prosim mam hledat ten konektor ktery by mohl byt rozpojeny?Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 jestli myslíš bag sedačky, tak konektor je pod krytkou vpředu pod sedačkou..vždy na vnější straně auta..a je žlutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 tak konektory jsou OK oba dva takze asi ta svorkovnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monte5196 Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Cafte, zatim sem nenasel na zadnych tematach odpoved na kontrolku airbagu, dnes sem sa vracel z chaty a zrazu me maxidot varoval na zavadu na airbagu, chtel by sem se spytat, ci tu nekdo ma skusenosti s tuto chybu. Mam octaviu 2 ,2.0TDI 103kw, Laurin & klement,rok vyroby 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Diagnostika. Bez ní jsi slepý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 to se tady uz nekolikrat psalo,jde o airbag v sedacce,stava se to dost casto.Jde o kabel pod sedackou.Ma ted vymenene a stalo mi to 750,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monte5196 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Takze vypisuje to lavy airbag, vcera mi to vymazali a dnes to mam tam znovu. Neni to skur airbag na volante, kontakte? Treba to asi rozebrat a vycistit kontakty, snad to pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Já ten konektor pod sedadlem vyhazuju.Je tam jen pro "škodění".A je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.