Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kdo tam najde kromě té chromové linky kolem auta ještě něco dalšího, dostane bludišťáka.

No a všimněte si na Superbu Monte Carlo (pardon, sportline) řady věcí, které na původních fotkách nebyly.

Vloženo

K tomu SportLinu, interiér je moc pěkný, červená spolu s černou střechou, zrcátky, koly a maskou je luxusní :kol-47: Ale ta imitace koncovek nic moc teda, kdyby tam byli ty jako u 206 kw verze, tak to je jako u nového Passatu a je to nepěkný.  Btw, kapota stále přesahuje... 

Bojler: Že by ty černé lesklé aerodynamické prvky nebo jak to nazvat pod spojlerem v rozích 5. dvěří?

Vloženo

Ten sportovní vypadá hezky, koncovka je holt trend dnešní doby, M-B to má stejně, tam se myslím Kabaň inspiroval. Červenou si moc jistý nejsem a sedět to níž, je to ještě lepší, ale SIII, na rozdíl od takové Octávky, sluší vše :-)

Vloženo

Nene, ty tam jsou už od začátku - pro některé motorizace.

Opravdu jen pro některé motorizace? Co jsem Superb Combi viděl (mimo výstaviště ve Frankfurtu), tak to měli všechny (krom GreenLine, který má jiný spoiler).

Vloženo

hoši, proč si ty Octavie teda kupujete, když na ně tak nadáváte ? :D Nejsi tady jedinej. Já sice na koncern nadávám taky, ale aspoň se mi to moje auto líbí.

Proti OII a OI nic nemám, to jen proti Oiii :)
Vloženo (editace)

To je asi nej kombinace, ještě 20mm dole a je to TOPka! Btw, ty kola se jim povedly. Btw, Denis, to třeba někdy přejde a zalíbí se Ti :)

Editováno: , autor: Tarantulas
Vloženo

Nevím, před 2 lety jsem takové taky chtěl, ale je jich všude tolik, že se mi to už hrozně okoukalo a naopak vždy rád vidím třeba 18" (nebo 17", či klidně 20") v klasickém stříbrném designu :)

Ale jinak jsem viděl ve středu kombíka jen asi na 16" a když neberu ta kola, ta stříbrná krásně vykreslila linky auta, které jsem dosud ani neviděl. Takže možná bych volil něco stříbřitého :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...