KillersMPL Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Projeď si VAGem všechny jednotky ať víš které tam máš a které ne. Ale asi ji tam nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Přesně tak, projeď VAGem všechny jednotky, on ten Classic toho opravdu moc neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Jo tak to máš smůlu, to asi nemáš ani centrál originál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 To právě nevím jestli mám origo. Jediné co vám mohu říct, že mám černý ovladač a zelená tlačítka, dosah tak max 5 metrů..ok projedu si je a napíši, které mám. Jiná než ta komfort to nejspíš být nemůže, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Já se nebavím o dálkovém ovládaní, ale o centrálu. Jinak origo dálkové je v klíči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Tak to netuším tedy zda je origo přímo centrál, ten bude u řidiče ve dveřích nebo kam se instaluje? :-D já mám dálkové a klíč zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Tak když máš ovládání zvlášt a ne v klíči tak orig. nemáš. Psal ti to vag bobo. Jinak řídící jednotku máš pod nohama nad plynovým pedálem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 (editace) Cauko. Vie mi niekto poradit aky kod mam mat zapisany v centrální řídící jednotka – BSG (adresa 09) kódování (funkce 07)? Ten kod som kedysi prepisal a povodny som si nezapisal. Problem je v tom, ze pri otvoreni zadnych dveri sa mi nerozsvieti stropne sveto a neodomkne mi ani kufor, dalej pri zapnutych stieracoch ked zaradim spiatocku sa mi zadny stierac sam uz nezapina. Problem som mal aj ten, ze sa mi po vytiahnuti kluca zo zapalovania nerozsvietilo stropne svetlo, ale to som uz vyriesil, rovnako ako aj odomykanie kufra po otvoreni prednych dveri. Momentalne tam mam kod 00010, co je sucet 00002 (zabudované elektrické odjišťování zámku víka zavazadlového prostoru) a 00008 ( řízení vnitřního osvětlení, po vytažení klíče ze zapalování se rozsvítí vnitřní osvětlení). Takze este raz. Moj problem je: nerozsvieti sa mi stropne svetlo po otvoreni zadnych dveri a ani neodomkne kufor a pri zapnutych prednych stieracoch sa mi pri zaradeni spiatocky nespusti automaticky zadny stierac. Mikrospinace v zamkoch by mali fungovat. Chyby nastali az po prepisani toho kodu Mam Fabia 1.4 16V 74kW COMFORT hatchback, mam klimu ale ASR nie. Skusal som kod prepisat z kamosovej elegance fabii combi ale nevzalo ho. Tiez som skusal clasic fabiu sedan a tiez nic :/ Vopred dik za kazde info Editováno: 19. Prosinec 2013, autor: MiSiaak007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Zkus tam dát 09226 hodnotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Dakujem. Teraz som na mobile, ale hned ked budem doma tak to vyskusam. Vecer napisem ako som dopadol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 (editace) Zkus tam 09358, to by mělo být to základní co by jsi tam měl mít. Jenom jestli ještě máš ostřikovače světlometů přičti 256. Pokud máš vyhřívané sedačka tak přičti 32. A pokud máš tažné zařízení přičti 1. Editováno: 19. Prosinec 2013, autor: KillersMPL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 takze skusal som oba kody 09226 (od LiborTDI) aj 09358 (od KillersMPL). Obe kody mi pomohli vyriesit zotieranie zadnym stieracom pri zapnutych prednych steracoch. Zadne dvere stale nemam vyriesene, takze sa mi nerozsvieti stropne svetloa zrejme ani neodomkne kufor, skusal som len to svetl opri otvorenych zadnych dverach. Kufor som skual tiez ale mal som otvorene aj spolujazdcove dvere, takze odomkli kufor asi tie. ALE pri kode 09358 bola zmena, pri vypinami stropneho svetla po uplynuti casu tam nebol ten fade efekt, ale svetlo vyplo hned, cize bez spomaleneho postupneho zhasinania. Zatial co pri kode 09226 to pomale zhasinanie fungovalo. Obom vam dakujem. Este sa chcem opytat ale mate fabie ? Hatchback, combi, alebo sedan ? Ma este niekto nejaky napad ? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Mám Fabia Hatchback. Kódování jsem tam měl 09358 a všechno mi fungovalo. Teď už tam mám jiné. Dodělával jsem vyhřívání sedaček a tažné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 aku si mal povodnu vybavu? ..neviem preco tie dvere nejdu :/ nemyslim si zeby obe mikrospinace odisli naraz a este aj v dobre ked som prepisal ten kod ..trosku velka nahoda .. :/ no aspon ze mi ten stierac zadny ide.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Na první stránce je kódovací tabulka na BSG. Se na ní podívej, sečti si čísla u výbavy co máš a vlož tam výsledné číslo. Jestli máš všechno v pořádku a není chyba někde jinde tak to musí makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 (editace) tu tabulku mam aj ja a uz som skusal ... este to skusim raz. myslel som ze bude lepsie ked najdem niekoho takeho, co ma presne tu vybavu ako ja .. pretoze v tej tabulke nie so. si isty nejakymi vecami napriklad to zotretie stieracom zadnym, to je to komfortne zotretie? Editováno: 20. Prosinec 2013, autor: MiSiaak007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Komfortni setření je setření při zpátečce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Není za co Jsem sice v práci, ale stejně mi to otevření kufru nejde do hlavy vím že nejde otevřít pokud jedeš, a zastavíš někdě a někdo si chce dát něco do kufru, a neotevřou se dveře řidiče tak nejde otevřít kufr. Pokud otevřeš dveře u řidiče, kufr se "odemkne" ale jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 no ja problem s prednymi dverami nemam, otvorich ich a kufor sa odomkne, pri zadnych nie ... problem je ze na soferovej strane mi nejde mikrospinac, cize ak neotvorim spolujazdcove dvere tak mi kufor neodomkne .. vtedy to fungovalo aj po otvoreni zadnych dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 (editace) vymazat ..pridalo.mi prispevok dva krat Editováno: 20. Prosinec 2013, autor: MiSiaak007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 A co tady: https://docs.google.com/file/d/0B96XDyRn-8FULWJxems5a0VRZnc/edit jak jsem dával, a na stránce 2, tak je tam popsána adresa 46/kodování tak se koukni na tabulku, jestli tam nemáš něco přepsáno jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 myslis "Centrální zamykání s elektrickým stahováním 2 oken" ? ked mam rv 2000 mam CAN-BUS alebo LIN-BUS? Ak sa nemylim tak can-bus, nie ? Mylsim ze mam 00067. Pojdem to overit. Ale so zamykanim problem nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Není za co Jsem sice v práci, ale stejně mi to otevření kufru nejde do hlavy vím že nejde otevřít pokud jedeš, a zastavíš někdě a někdo si chce dát něco do kufru, a neotevřou se dveře řidiče tak nejde otevřít kufr. Pokud otevřeš dveře u řidiče, kufr se "odemkne" ale jinak nevim "odjisteni" 5-tých dveri je u verze predFACE mozne jakymikoliv dvermi ( nejen od šofera ) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 "odjisteni" 5-tých dveri je u verze predFACE mozne jakymikoliv dvermi ( nejen od šofera ) :-) Aa tak to je moje chyba, mám Face a tím pádem jsem myslel že předtím to bylo stejné myslis "Centrální zamykání s elektrickým stahováním 2 oken" ? ked mam rv 2000 mam CAN-BUS alebo LIN-BUS? Ak sa nemylim tak can-bus, nie ? Mylsim ze mam 00067. Pojdem to overit. Ale so zamykanim problem nemam. Ano předFace má can bus, Face má Lin-bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.