Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

OK, já nevím jak to teď u škofinu chodí, dřív měla vždy TP leasingovka no. Tak pokud je to takhle tak samozřejmě přehlašovat nemusíš to je jasný ;.-) 

Vloženo

Kto je zapisany ako majitel v TP zalezi bud na velkosti financovanej sumy alebo pomere vlastne zdroje/uver. Takto mi to aspon vysvetlovala predajkyna.

Napr. ja som zapisany ako majitel, ale velky TP ma u seba VWFS (kedysi Skofin).

Vloženo

Ja kupoval auto pred 5ti lety, akontaci jsem dal 10%, velky TP ma skofin, ale zapsany jsem ja. Dostal jsem prazdny velky TP, nikdo mi nerikal, ze tam mam zapsat Skofin, zapsal jsem tam sebe a poslal na Skofin :)

Vloženo

Ahoj všichni. Tak se taky přidám do klanu. Roomster Scout 1,4 16v, který věrně sloužil 10 let, půjde k nějakému novému majiteli a budu objednávat Rapida liftback konfigurace viz http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/122033239 . Přemýšlel jsem ještě o Smartlink+ ale ve Škodovce mi řekli, že jsou dost problémy s kompatibilitou telefonů, tak do toho asi nepůjdu. Ještě přemýšlím nad Careconnect, ale asi taky nakonec vynechám. Škoda že to nelze použít třeba na vytváření knihy jízd. A ještě dotaz máte někdo construct z výroby? Jinak čekačka je teď asi 16 týdnů, tak bude hračka na prázdniny.

Vloženo

Ten Smartlink+ by sa teoreticky dal využiť na knihu jázd.... potrebuješ iphone alebo android s podporou mirrorlinku. Ak kupuješ na dlhšie obdobie, tak by som si aspoň Smartlink+ priplatil.. mobily budeš meniť častejšie ako autá.. si myslím... ale ak meníš tlačítkové mobily za iné tlačítkové, tak to význam nebude mať. ;)

Vloženo

No jedu v telefonech Sony a jak jsem koukal na web Škody tak to není žádná sláva s podporou. Ještě to chci vyzkoušet v nějakém autě co to má. Líbilo by se mi zrcadlit třeba navigaci Waze.

Vloženo (editace)

Waze na displeji infotainmentu vieš cez Smartlink+ rozbehať aj bez mobilu s podporou Mirrrorlinku.. tam potrebuješ nainštalovať Android Auto a to podporuje každý Android.. aj Sony! ;)

Editováno: , autor: brrrrm
Vloženo

Sygic ide myslím jedine cez Mirrrorlink, ale treba kúpiť Sygic Car Navigation za cca 80€.. tá lacnejšia verzia Sygic GPS Navigation za cca 20€ cez Mirrorlink nefunguje.

Vloženo (editace)

To je docela raketa za Rapida. Za to je Oktavka

. Hlavně s tím co se preplatí je na 485 tis 

ŠkoFIN  ma holt vysoké RPSN.

Nov

Editováno: , autor: Novotka
Vloženo

Za sebe můžu poradit Smartlink jednoznačně vzít. Já si ho před půl rokem nechal u Bolera v O3 doplnit (6000), do Sony Xperia Z3 jsem doinstaloval Android Auto a Mirrorlink jsem zkusil jen jednou. Waze přes Android Auto nemá chybu.

Vloženo

Tak po víkendové projížďce s verzí MonteCarlo a slušné nabídce za výkup Roomstera objednán Rapid i se Smartlinkem. Dodání cca 14 týdnů.

P.S.: Co jste kdo dostali jako bonus od prodejce k novému vozu? Povinná výbava, bezpečnostní šrouby ...

Vloženo

Povinnou výbavu, předprodejní servis, přezutí zdarma před převzetím (pak se tvářili, jako by je to mělo zruinovat, ale smůla)...toť asi vše, síťový paket je prý standard.

Vloženo
před 21 hodinami, strecek napsal:

Co jste kdo dostali jako bonus od prodejce k novému vozu? Povinná výbava, bezpečnostní šrouby ...

Vůbec nic ani trojúhelník.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...