Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Clinte, to uz je trochu lepsi, takze na srazu bude pekne a zmoknem cestou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) no to nevím jestli to má cenu mít v okolí, jedině až v Práglu :-) někde si psal že máš nový FL :-D Editováno: 1. Květen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Já s bráchou to už máme v rámci možností naleštěné, takže to bude určitě pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Já to mám také umyté, ale protože potřebuju v tejdnu ještě jezdit, tak se to zasere Ale naštěstí mi Stanmar slíbil, že mi v sobotu dopoledne auto ještě přeblejksne a já ho za to oficiálně přede všemi jmenuju mým zástupcem v organizaci příštího srazu. Zásadně trvá na celém ceremoniálu. Již jsem ho upozornil, že vyžaduji trojitou vrstvu vosku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 :_icon_smich2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 V práci volno v sobotu dorazim a už se těšim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 jo to bude určitě rád... každopádně mouchy jsou taky pěkný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Já to mám také umyté, ale protože potřebuju v tejdnu ještě jezdit, tak se to zasere Ale naštěstí mi Stanmar slíbil, že mi v sobotu dopoledne auto ještě přeblejksne a já ho za to oficiálně přede všemi jmenuju mým zástupcem v organizaci příštího srazu. Zásadně trvá na celém ceremoniálu. Již jsem ho upozornil, že vyžaduji trojitou vrstvu vosku to bude asi nějaká mejlka,mám sice rád čistý auto ale jen moje..a nenávidím voskování !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 jj, to můžu po dnešku potvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 kokta7: v pohode, jen jsem si nebyl jistej jestli to je reakce na podpis, nebo na neco co si nasel jinde... Pany: parada, urcite nebudes litovat stanmar: voskovani je peklo, hlavne pro me nejvetsi problem, ze u nas v mycce skoncil kluk co umel voskovat naprosto luxusne, takze ted se to ucim pekne sam a je to teda brutus. a hlavne ta OII je strasne velka, zlata Fabka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Já to tvrdým voskem nedělám, kupuju želvu s teflonem, nanáší se na mokrej hadr, rozetře a nechá lehce zaschnout. Pak jenom rozleštím vibrační leštičkou a zbytek froté prostěradlem. A vydrží to celkem dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Kurnik, tu želvu PTFE už nikdy nechci, na té červené barvě je to naprd leštění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) Já s ní mám nejlepší zkušennosti už na třetím autě, ale na metlách (na metalíze je vrstva laku navíc) a možná proto to jde dobře rozleštit. Lak je potom luxusně sametově hladkej. Loni sem to odpoledne nějakou hodinu dělal a když jsem skončil, posrali mi to kosáci, co celou dobu vočumovali... Když už jsem u těch ptačích hoven, soused to sundaval hadrem a krásně si poškrábal lak. Ti šmejdi sem tam sezobnou i kamínek a neštěstí je hotovo. Mě se osvědčilo to postříkat vodou, krásně se to odmočí a na druhé postříkání hadicí se to samo smeje, zbytek lehce houbou... Editováno: 1. Květen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Tak to já pojedu napřed, jestli chcete jet 110 pac minule se 90ka jevila jako super rychlost... A Koty ano Ozi už má nové vozítko... B-) A já už taky vím co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Nejsi sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) Tak koukám, že Vás tam bude nakonec docela hodně... Já bohužel nemůžu, budu celý víkend v práci a nedá se to přehodit. Tak snad až bude něco dalšího, taky Vás chci poznat osobně a okouknout vaše mazlíky ale příště by to mohlo být blíž k Plzni Jinak s tím leskem - mě už nepomůže ani svěcená voda, od myčky a kamínků to mám jak kropenatou slepičku, chtělo by to celkově nový kabát, ale když vidím co parkuje kolem mě na parkovišti před panelákem za hovádka, ani o tom neuvažuju... Editováno: 1. Květen 2013, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Stringo: Ideální je zařídit to tak, aby jsi byl teoreticky v práci a fyzicky na srazu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Nejsi sám. Proto jsem tam psal slovo TAKY A jinak se mnou můžete na sobotu počítat už 100% 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 hosi vsichni vite??? no to jsem sam prekvapen myslim ze jen tusite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Já nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 tak je to dobry, aspon nekdo bude prekvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Beztak OII combi RS jenom otazka je jestli FL a jakou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 To: Clint Tak to by se mi líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Beztak OII combi RS jenom otazka je jestli FL a jakou barvu Myslím že bílá předFL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 A už se rozjíždí spekulace to se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky