Tomiikk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak pánové děkuji za příjemně strávené odpo ve společnosti stejně "postižených" lidí a budu se těšit na nějaký další srázek. Požádám taky o odkáz na fotečky. Díky a všem pěkný večer. Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tomííku, vítej zde na fóru, přepíšu tvé jméno na přezdívku... Jsme rádi, že jsi se s Elvínem ukázal, doufám, že příště zase dorazíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tome, to je dost, ze si se po letech zaregistroval. Ale stejne jen kvuli foteckam, co? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Odkaz ke stažení pár fotek jsem všem poslal. Kdybych náhodou někoho vynechal,nechť se ozve. no napriek tomu,že som tam nebol,tak by som sa pozrel aj ja...ak to je teda možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Je vychcanej ten Tomiikk :D Editováno: 4. Květen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Něco málo ode mne, aby mohl Clint slintat... snad se teda panstvo nebude zlobit, ale trošku jsem upravoval značky 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Něco z cesty:Parking by Octavia II:Oddíl RS:Vetřelec OIII:A zkušební pilot a nastávající člen ŠkodaHome : Editováno: 4. Květen 2013, autor: Pawouk 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Skvělé fotky chlapi! Já sem zejtra mrsknu fotky z "indooru", našeho salónku A pár zvenku samozřejmě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 ...závist a upřimná lítost, že jsem se nezůčastnil...i když ta narážka na vetřelce Olll ? ...ale musím říct, že vymazlená Oll vypadá opravdu líp než její následovník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomiikk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Až dostanu do ruky OIII ke šperkování,tak na ní bude určitě veselejší pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak to mi v nejbližší době určitě nehrozí,než se ke mě dostane má vlastní OIII.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Já myslím Stane, že nám se do ruky dostane až tak O4 Editováno: 4. Květen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 ...závist a upřimná lítost, že jsem se nezůčastnil...i když ta narážka na vetřelce Olll ? ...ale musím říct, že vymazlená Oll vypadá opravdu líp než její následovník... Toho vetřelce OIII prosím brát z nadhledem, vzhledem k tomu, že tam jsou jen OII. PS: příště samozřejmě uvítáme i případné OIII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Normalne cumim, sama O2, jedna O3 a ani jedna O1 Rozmyslal som ze by som prisiel na nejaky zrazik, ale takto najprv musim upgradnut auto, potom ho nalestit, posperkovat a potom sa niekde mozem ukazat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Přijeď, každá Octavia je vítaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Jojo, O1 jsme tam nějak nedostali a to i přes naši snahu. Asi se majitelé stydí či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Super sraz a bezva lidi! Rad dorazim priste znovu pokud cas a rodina dovoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 tak někdo tam měl oIII, to jsem o něco přišel zase ale tak příště! Krásnej srazík pěkně se nám ty Octule sjížděj :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Nojo, když ty jezdíš s fachmanem, zedníkem Lorencem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Super fotečky a znovu pochválím krásné mazlíky pod jmenovkou RS ať už před FL nebo Fl... Jinak co jsem tak postřehl, měl jsem asi nejstarší MR z nás co tam byli osobně ale co, hlavně že slouží MÁŇA JEDNA tím chci říci, aby příště dorazil někdo s OI abych si připadal důležitě Jinak škoda, že jsem musel s malou jet brzo dom, OIII jsem si chtěl prolést, na předvedení v Plzni jsem ji viděl a oběhnul jen letmo, tak snad příště a ten nápad uspořádat nějaký dětský sraz by byl asi super a spojit to s nějakým opékáním buřtů a stanováním, případně na nějakém letišti si dát nějaký sprint, zablbnout, třeba stanovat, udělat víkend společně s nějakou jízdou... Je to sice hodně času na přípravu, ale asi by to bylo super (samozřejmě sraz by měl být ročně, tohle by byl takový mezisraz s výletem...) Pawouku díky za odkaz na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak chlapci, slibované fotečky zde: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Kdo by chtěl fotky v plném rozlišení a bez úprav SPZ (jen účastníci srazu), napište mi SZ - pokud možno dnes a já vám pošlu link na stažení (zabaleno v zipu). Zdraví Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Super srazík Clinte, výběr místa neměl chybu popřemýšlej nad organizací nějakého toho dne (víkendu) s dětma, předvedl ses jako velice schopný organizátor... mno, ten pozdní příjezd nebudeme komentovat že ...tak by sis to mohl dát za další stěžejní domácí úkol pokud by byl zájem tedy něco takového uspořádat, záleží na tom, kdo všechno má prcky doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 (editace) No něco bychom pouze pro nás, co máme děti, uspořádat mohli, nějakej vejletík, ale tak přidat by se mohli i další, co děti nemají, když jim nebude vadit, že tam budou skotačit Editováno: 5. Květen 2013, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky