Clint Vloženo 13. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 (editace) Ten nápad Stringa je docela zajímavej, chtělo by to něco rodinného podniknout. Můžeme to nazvat Clintův sraz 3 - aneb rodinný výlet. Editováno: 14. Květen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 a nebo to nechat jako samostatnou akci v samostatnem vlakne... jinak rodinny vylet pro me asi nebude, deti nemam (nebo se ke me zatim aspon nehlasi) a pritelkyne se na ten napad moc netvarila... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 každopádně lepší se slézt 2 krát za rok než 12 krát za rok, pak se to ohraje :-) takže ideální kompromis třeba 4krát za rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Ten výlet vůbec nemusí spadat pod Clintův sraz, jde jen o akci pro členy s rodinou, pro mě bylo jednodužší říct to na srazu, kde se mi zdálo že jsou super lidi s podobným zájmem jako mám já a zároveň by bylo fajn vyjet ve více lidech než jet sám... Klidně můžeme založit jiné vlákno, ale jedná se o lidi ze srazu, tak proč to měnit že... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 (editace) OK, hlasy ostatních mě přesvědčily, že III. Clintův sraz bude zase v zajetém stylu, čili kdo chce vzít rodinu, vezme jí, ostatním to nevadí. Pokud uděláme nějaký výlet s rodinama, asi bych organizaci nechal na Stringovi a on založí nějaké speciální vlákno. (Něco jako Stringův víkend apod.) Zde toto vlákno necháme tak jak je a současně na Clintovu srazu nebudeme nic měnit. Jen vymyslíme další termín Poslední sraz se vyloženě povedl i co do účasti a tak bych na to navázal a se Stanmarem to nějak pochystáme Editováno: 14. Květen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Souhlasím s Clintem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Mno tak díky, já jsem jako stvořenej pro organizaci výletu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 jj souhlas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Ahoj, zajímalo by mně kdo vymyslel Lány? Bydlím zhruba 10 minut od nich, ale auto mám jen 2 týdny tak sraz jsem prošvich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 asi clint to strategicky vymyslel, aby nemusel ani zahřívat motor a nezašpinilo se mu auto ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Ano, samozřejmě že já, když to organizuji Lány znám a samozřejmě i hotel Classic, který je na sraz přímo dělanej, včetně privátního parkingu o dostatečné kapacitě, salónku a dobrého žrádla s čepovanou kofolou? Je snad ještě lepšího místa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 tak urcite by se dalo neco najit, ale myslim ze lokalita je hodne slusna a na druhy sraz jsem se tam vylozene tesil - klid, pohoda, venkov, a super prostredi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 S tím se nedá, než souhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 lokalita suprová, jídlo vynikající a slušná obsluha a to, že si Clint (jakožto hlavní organizátor) nechce špinit auto dlouhým přejezdem a hlavně v době, kdy se ostatní scházejí na Benzinách kdesi v Praze, teprve vstávat se dá všechno pochopit - taky bych to tak dělal 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 souhlas jídlo za ty peníze fakt přijatelný a dobrý... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 A hlavně to místo dává srazu punc noblesy... než se někde motat na parkovišti u obchoďáku,nebo benzinové pumpy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Mě tam jídlo tedy lehce zklamalo, ale nevidím to jako zásadní problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Neměl jsi si dávat jenom tu česnečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Já neměl polévku vůbec, ale nějaký pivní medailonky. Maso bylo tužší a s tlustým, chuť prazvláštní. Ale možná jen jsem si měl dát něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) Já bych příště zajel na kukandu do muzea skodovek v MB a pak spanilka do Lán na jídlo a pokec:-) Editováno: 17. Květen 2013, autor: Arlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 nechcete dat neco kapitani bliz ku KOLINU a mimo placene useky ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 U Kolína se potkávají akorát medvědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 No, nikdy sem je tam nevidel ale lepsi bejt medved nez vy jako veverky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) co bychom dělali v Kolíně, něco po D11 :-D Editováno: 17. Květen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 kokta: nejak ti nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky