Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy


Clint

Doporučené příspěvky

Hh,

nejaky rozpory mezi forama?

 

Ja tez potvrzuji 2 ucasti (pokud to nevadi, jede i mala - pritelkyne) vcetne toho Krivoklatu (kdyz se da vyjet az nahoru). Pokud je pripustna jen jedna osoba, potvrzuji ucast, ale na Krivoklat kakam - ruin a vykopavek mam uz plnou hlavu.

 

Pokud chcete jet na spotrebu, aby Vam ty Vase TSI nesezraly penezenku uz na ceste, tak klidne muzem jet 80 na dalnici, sice pojedu za 4l, ale co bych pro Vas neudelal :D, naftaci asi na tu 6tku motor ukroutej :D.

 

Jinak novy osobak, v 1 rano jsem projizdel celou prahou a mel jsem to za peknych 5.2 a to jsem jel od jihu az na D8 na zdiby, takze nejaky to prevyseni bylo... provoz mirny, potkal jsem asi 8 aut (jedno melo SPZ "MART1N1" = uz to schvalili?), nehonil jsem to, parkrat jsem to do tech kopcu vytocil, aby to jelo, ale jinac jsem motor setril, nicmene jsem brzda nebyl... semafrou jsem s cervenou potkal necekane mnoho. Nicmene diky nim jsem si krasne prohlidnul Kavci hory a CT1... udajne mi utekl den otevrenych dveri, kurnik!

 

Edit:

ted mne napada, ze bych mohl vzit i chlupace, jak jde o zradlo, tak bude hodna :), ne to byl jen vtip.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ale to snad většina z náš čekala ne... Proto jsem psal, že to chce dělat max. 2x do roka a to na jaře a na podzim, v létě to nemá smysl, ale alespoň bude více místa u stolu a většina z nás asi jede i na Křivoklát s rodinkama, tak ono lidí bude dost, toho bych se nebál  :kol-28:

 

Možná se mnou přijede ještě jeden Octavista, ale potvrdím to až v týdnu...

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám akorát Dádu Patrasovou, Evu a Vaška a Bílé Vánoce Káji Gotta  :kol-47: ten hraje opravdu krásně, jako naživo  :kol-98:

 

Ne fakt, já nemám žádné mp3, já poslouchá pořád rádio, takže s tímhle asi nic moc neukážu, ale hraje to pěkně, to se musí nechat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Účast holt bude taková jaká bude.

Při výběru termínu jsme s Clintem počítali,že bude doba dovolených, takže komu to vyjde tak přijede.

Nicméně další srázek bychom spáchali někdy v září či spíše v říjnu.Než napadne ten bílej nesmysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...