Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Radius ja jsem ti dal stejnou nabifku jako Hurikanovi, kdyz se dostane sem tak ho vezmu a uprimne z tveho prvniho postu jsem nejak nepochopil jestli vlastne prijedes nebo ne. Robik, pak dame rec jak jezdis - udelam trochu marketingu pro kamose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Kluci já ještě pořád nevím jestli na 100% dorazím. Dneska jsem měl odjíždět na elektrárnu a odjezd se posunul o týden, což znamená na příští pátek a pokud to tak bude, tak se nedostavím. Takže asi tak no... Pokud bych ale nakonec přijel, tak přijedu sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Radiusi vidím 5 nabídek na odvoz tak nepiš že nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Pirát silnic clint kde v provozu ohrožuje ostatni ukaznene ridice luxusní skodou Octavii az 230km/h za plneho provozu Tv nova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Už mě vysílají? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Clinte: ver ze bych prisel rad, ale proste dopredu fakt nevim jak to bude prezout u mne neni tak jednoduchy, kola jsou fakt u rodicu a na zahrade se prezout neda - vsude je bahno a jednou mi prave malem auto sletelo z heveru a to jsem se zaprisahl, ze uz to na bahne delat nikdy nebudu jezdim do jednoho servisu a ten v nedeli fakt otevreno nema, ostatni jsou fuseri (kdyz ti reknu ze mi odlitavaly zavazicka po prvni jizde domu... a to pozor... i ze skodovky a ty mi dokonce nasadili jednou gumy i proti rotaci) - asi jako ma problem Ozi se salonama v Praze... a kvuli praci si nemohu vzit ani dovolenou, ted je toho fakt hodne a bude prave nejspis az do listopadu Robik: no odvoz prisel, az kdyz jsem si o nej rekl a po tom skadleni si trochu i myslim, ze by jste me tam potom nechali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 To si piš, že by jsme ujeli a to ještě netušíš, že bys za nás zatáhnul i útratu v hospodě. Tak nekecej a dojeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Radius neboj nenechame, rekneme ti de jezdi vlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 a já vás klidně vytáhnu z příkopa, nebo budeme moci ject na vylet do lesa s offroadem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 vem si i podval a jedu s tebou na platu aspon se mi to neuspini muskama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 tažny bych tam musel rvát, jelikož se tak 3 roky nenasazovalo a nemám vozejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 no vozejk bych mozna i sehnal, to by i stalo za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 a přivezeš mě do hk jo? a s tím nejde jed ani 130 ne když není spešl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Stačí když ho dostanu k sobě a ty mě naberes komplet, a stejně se z prahy jezdí pomalu, tak ti to ani nebude vadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) ok potáhnem pořádné koně ale počítej než nandáme kouli tak to trvá, soudruzi to vymysleli fakt nahovno a když nějakej idiot mě zase bude chtít sejmout, tak sejme vozejk, to se vyplatí Editováno: 4. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Panove, kdyby chtel nekdo jet taksikem,... tak sem k dispozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 konečně pořádný auto bude na srazu, žádný ty jejich TSI a myslivce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Lukason: Ta švestka je jenom srandička, překlep a nebo vozíš o víkendu holky z diskotéky či opravdu jezdíš tágo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Arlo: asi bych se kvám připojil, jedu z Proseka totiž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 To jsem zvědavej, kolik vás v chumlu pojede. Mám nutkání se s váma sejít taky a jet s váma Co na tom, že pojedu sem a tam, jezdím pro radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 no jo, ale to bys nemohl vstávat v 11 hodin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 To je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Rád bych, kdyby dorazila na sraz nějaká trojka, nejlépe ta modrá race a v 1,8 TSI Jak jsem koukal, zdejší majitelé jsou asi z Prahy, to by měli kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Sleduju, jak lákáš majitele OIII 1.8 TSI na sraz. Nabídni jim cukrátko, jako to dělají ti hodní páni před školou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky