Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

:kol-26: Kluci já ještě pořád nevím jestli na 100% dorazím. Dneska jsem měl odjíždět na elektrárnu a odjezd se posunul o týden, což znamená na příští pátek a pokud to tak bude, tak se nedostavím. Takže asi tak no... Pokud bych ale nakonec přijel, tak přijedu sám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clinte:

ver ze bych prisel rad, ale proste dopredu fakt nevim jak to bude

prezout u mne neni tak jednoduchy, kola jsou fakt u rodicu a na zahrade se prezout neda - vsude je bahno a jednou mi prave malem auto sletelo z heveru a to jsem se zaprisahl, ze uz to na bahne delat nikdy nebudu

jezdim do jednoho servisu a ten v nedeli fakt otevreno nema, ostatni jsou fuseri (kdyz ti reknu ze mi odlitavaly zavazicka po prvni jizde domu... a to pozor... i ze skodovky a ty mi dokonce nasadili jednou gumy i proti rotaci) - asi jako ma problem Ozi se salonama v Praze...

a kvuli praci si nemohu vzit ani dovolenou, ted je toho fakt hodne a bude prave nejspis az do listopadu

Robik:

no odvoz prisel, az kdyz jsem si o nej rekl :) a po tom skadleni si trochu i myslim, ze by jste me tam potom nechali

Odkaz ke komentáři

ok :) potáhnem pořádné koně :D ale počítej než nandáme kouli tak to trvá, soudruzi to vymysleli fakt nahovno :D

a když nějakej idiot mě zase bude chtít sejmout, tak sejme vozejk, to se vyplatí :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...