Pawouk Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 A já na první stránce vidím to luxusní parkoviště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Jakmile se to tam srovná a znovu otevřou, tak se tam zase vrátíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 No to doufám, že to dají do provozu. Jako nic proti Krušovicím, ale to parkoviště tam prostě chybí. Na dejchánky je to OK, jídlo taky OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 (editace) neříkejte mě, že v praze je jediná hospoda s parkovištěm. už sem nadhazoval tu hospodu s MEGA ULTRA VELKÝM parkovištěm v počernicích...(hlavně to je u D11 ) takove Ozík, to je panečku organizátor. motokáry udělá taky kousek od D11, klinte zlepši se!! Editováno: 14. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 No jo, Clint je zápaďák, tam u vás na východu to nezná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 (editace) mega giga parkoviště: http://www.hotel-certousy.cz/galerie/exterier-hotelu další hotel: http://goo.gl/MWMQLp http://www.chvalskatvrz.cz/ a to nejsem pražák, určitě v praglu budou další Editováno: 14. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Twl, aby nám tam stačila výplata na večeři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 v těch čertousech? dyt je to stejně drahy jako v krušovicích... ten druhej hotel asi dražší je no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Čertousy nevypadají zle. A koukám, že v té Chvalské tvrzi mají i nějakou Staročeskou hospodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Hlavně v tech certousech tam je fakt mega parkoviště jsou tam dvě ted myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Čertousy vypadaj slibně. Tak šestej srázek můžeme udělat potom tam, teď to každopádně už měnit nebudeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 To mi připomnělo, že musim zavolat do hotelu, aby nám salonek změnili na privátní skleník Abychom měli auta pod dohledem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 (editace) dle domluvy stáleho osazenstva... jojo to by chtělo a ty kužele z letiště. a prijed tam na 1100 Editováno: 14. Duben 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Certousy znam a je to fakt mega velky lepsi pristup i pro me ze to je bliz teda pokud bych se s malorazkou rozhodnul dorazit,... aspon podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 v tech pocerkach to parkoviste zas tak velky neni, je tam na tom nadvori vic veci a byva tam hodne plno. certousy jsou obrovske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Já jsem pro příští sraz klidně na Čertousech. Vypadá to tam podle Mapy.cz na zhruba 60 parkovacích míst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Měli bychom tam poslat nějakého pokusného králíka ,aby to tam otestoval na sobě !! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Varej tam dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 ...chlapi, kde je cestou z Karlštejna nějaká ruční myčka , ať na sraz nedojedu s popelákem, musí to Šemíkovi slušet, aby neudělal Moravě ostudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Já to opláchnu ještě doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 chleidy, na mytí se stav u Clinta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Jj mycka u Clinta je nejlevnejsi. Davaji tam k myti vozu klobasu a kdyz vezmes Clintuv program ( spec. pivni pena sampon, misto kartacu psi kuze a suseni vetrem na dalnici pri 200 stovce) je tam navic presso. Auto na polysterenech standartem. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 (editace) Petrrr :D Pes je půjčenej od souseda. Je to pudl, nelíná, tak to nenechává na kastli chlupy. Občas strachem uchcává, ale mám vyzkoušeno, že je to lepší jak vosk od Sonaxu. Editováno: 17. Duben 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Koukam,kdyz uz na srazy muze snad kazda skodovka, co mi zabrani vzit felicii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Radius nikdy nezklame. Jen přijeď tou "prodanou" Octavií, abys tam totiž tou Feldou dojel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky