kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) 11:16 Editováno: 9. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Mas bejt od 1030 na parkovisti a hlidat pawoukovi místo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Ten je přece zrušen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Je SOU tam stromy ještě ze zimní vychrice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) Pawoukovi to flákneme do potoka, motorest už fachá.... Mluvil jsem s tou bábou v Krušárně a budeme mít dvacet míst, až dorazí Hravec, aby si měl kam sednout Editováno: 9. Květen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Ale to já přece vím, myslím sraz u motorestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Jak zrušen? Stačí mi říct v kolik pofrčíte okolo a já budu vyčkávat ve škarpě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) Nás ma přijet víc ne? Já sem sehnal nejvíc lidi Si myslís ze nás poznas? Když máme všichni nová loga Editováno: 9. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) Jestli myslíš Chleidy boys, tak ti se houfně odhlásili... Když pojedeš Kokto první, tak tě poznám, tvoje obrovská hlava je díky trvalé nepřehlédnutelná a je vidět už ze dvou kilometrů Editováno: 9. Květen 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Já nevím, zhruba kolem 11:45? Ono se to špatně odhaduje, když nevím kdy přesně vyjedeme. A ty tam dojíždíš poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) a kde bych měl jako jet? za radiusem 70? :D a dáme si talíř řízků? :D abychom si udělali pamatáku na koziho? pošli mě na tebe číslo Klinte, zavolám ti Editováno: 9. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 OK máš SZ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) Když máme všichni nová loga nová loga na starých mrdkách? Editováno: 9. Květen 2014, autor: Hravec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 a kde bych měl jako jet? za radiusem 70? :D a dáme si talíř řízků? :D abychom si udělali pamatáku na koziho? pošli mě na tebe číslo Klinte, zavolám ti no nevim kdo minule jel za mnou se stazenym ocasem a jeste se tu chlubil, ze jsem ti delal vakuum ve vetru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Tak vážení, co jste přihlášeni na sraz, nezapomeňte, koná se již v sobotu - tuto sobotu (pro Radiuse) hele Clinte zase pozde, ja chtel jet uz minuly tyden, vsem jsem to nahlasil a uz jsem videl, v sobotu Krusovice, v nedeli motokary a za tyden volno a nohy na hore - spis stetka, barva a upoceny celo - lakuju turku na oranzovou no a tak se chci jen podivat v patek vecer v kolik a kde a vidim ze to je az za tyden (ted), takze nemam zabitej jen jeden vikend, ale hned dva, proc?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 nová loga na starých mrdkách? To je taková móda, kterou jsem nepochopil, já jsem vyjímka, mám staré logo .....a měnit nehodlám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Radius nikdy nezklame. Jen přijeď tou "prodanou" Octavií, abys tam totiž tou Feldou dojel. dalnicka zakoupena , nahodou pri spanile jizde by se to ani neprehralo a nemusel bych mit spunty v usich, takze Felice klidne prijet muze - ale nesmi prset, maximalni rychlost steracu ty nejvetsi slejvaky moc nebere, kor kdyz to drandim 120 po dalnici :, to pak staci i hovno od ptaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Radius: hlavně nezapomeň seznam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Přátelé, sice nic neslibuji na 100%, ale jelikož to nemám zas tak daleko, přijel bych se na vás pokud se nestane něco mimořádného také podívat. Jen to reálně u mě vidím tak na 14. hodinu. Dříve to asi vážně nemám šanci stíhat. Takže bych holt přišel o část vybraného programu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 To prijdes o slavnostni zahajeni s hostesky, ale to nevadi. Jinak ja se sjedu na benzince Ono v Krupe s kym ? No asi s nikym, jediny ucastnik ze zapadu, tak se tam akorad vychc.ju a pojedu dal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Přátelé, mě skosila rýma a kašel. Ale co bych neudělal pro soukmenovce, takže i kdybych na hubu padal, já jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Protoze si lestil auto vcera za deste tak se nediv. Ja to stihl jeste dopo kdy neprselo. Jinak naposled kdyz si neco chtil jsem to pak chytil i ja a byl 14 dni chciplej. Tedy jestli me nakazis zase vyfoukbu ti vsechny 4 kola. Vem si na hubu filtr pevnych castic. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Jojo, obvážu si hlavu dokola prostěradlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Jo a objednal si to sele na gril. Za chvili vyjizdim a budu mit hlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Sedim dal od Clinta, on ma vzdy nejaky tuhy bacily a ja chyim vzdy vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky