Clint Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 A změníš avatara co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 no to se jeste uvidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 (editace) však ale zase kdo má náhradní servisku a náhradní airbagy, myslím že tady nikdo.... jinak carcolka by byla hezčí v avataru Editováno: 6. Květen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 nevim jestli hezci, ale minimalne vyraznejsi a je pravda, ze kilometry mam v te sevisce stejny, muzu si udrzovat ted dve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 (editace) hehe no červená s tou problém nemám, ale prostě RS na kombík nepatří ) a ty tvoje sedačky ty jsou Editováno: 6. Květen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 kokto, ty máš z těch kombíků nějakou fobii, či co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Sedan pro mě není, je to malé a osklive, bez křídla je to úplně nejmíň přitažlivá možnost pro mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 ano mám, jako nové to je dražší kvůli pár litrů více v kufru zkrz střechu a okno... njn to pak chápu :-) a ošklivé to není a křídlo nechci, protože to má snad každej :-D ale na combíku co má stanmar, tak to křídlo je fakt krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 A to je ten důvod proč ty mas sedan a já Combi proste každý má rád něco jiného... B-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Mě se u oktávky liftback líbí a proto jsem nekupoval combi. Ale třeba u supáku se mi víc líbí combi...teď po FL zase sedan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Tak jsem dneska viděl u nás zase tu ošklivě zelenou OII FL, tak se o to s Vámi podělím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 (editace) je pěkná, bral bych ji hned místo bílé ovšem ne v českým kombíku Editováno: 8. Květen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 To si děláš srandu, ta je tak ošklivá že bych jí nechtěl ani zadarmo je to nějaká pastelová barva a vypadá jak 30let stará vybledlá...fakt strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 V reálu to je docela pěkný, kdysi se dávala myslím i na Felicie Magic nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Felicie v magic znám, má jí kamarád, ale ta je tmavší, tohle jako pozvracený blatouch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Nemysleli jse nahodou Felicii Mystery?.Ta měla pěknou zelenou metlu.Ale Octku "blatouch" jsem ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Jo vlastně, mystery to byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Chtěl jsi přiložit tuhle fotku asi co? To se nedá s tou zelenou na OII vůbec srovnávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Jen tak mezi řečí padlo na srázku místo případného konání dalšího srazu - návštěva výrobního závodu v MB. Ověřoval jsem ,(pokud by běžela výroba o víkendu) jestli by nebyla možnost navštívit výrobu i v sobotu. Toto možné není - prohlídky jsou pouze v pracovní dny : .....Exkurze do závodu se pořádají od pondělí do pátku v době od 09.00 do 17.00 hod (začátek v 9.00,10.00 hod, 10.30 hod, 13.00, 14.00a 14.30 hod). Skupinová prohlídka závodu je možná pouze pro osoby starší 12-ti let..... Takže jedině v týdnu,což ovšem asi málokomu přijde vhod. Otázka tedy momentálně zní : Má někdo návrh na jinou lokalitu,než Lány ? (Nebo všem víceméně vyhovuje?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 (editace) Záleží na tom, jestli se bavíme o dalším srazu (za jak dlouho je další sraz plánovaný - srazy se dělají buď 1x nebo 2x ročně), nebo jestli se teď bavíme o nějakém tom společném výletě vč.dětí... Pokud bychom se dokázali domluvit na tom výletě a zavčasu se potvrdil závazný termín, tak třeba tohle by nebylo špatné, udělat si hezký víkend u táboráku, prckové by byli určitě plni dojmů na dlouhou dobu: http://www.zoodvurkralove.cz/cs/ http://www.safarikemp.cz/cs/ A něco málo pro potěšení Editováno: 13. Květen 2013, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 (editace) hele kluci, dvůr králové, 10 minut cesty s tím souhlasím každopádně aby tam bylo alespoň tolik lidí, tak to zase udělat někde u Prahy... můžou se změnit lány nebo ne, změna není nikdy špatná... každopádně ten závod, když se nadhodí termín hodně dopředu, tak asi není problém.... Editováno: 13. Květen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Brácha nezahálí, sotva jeden sraz skončil a už organizuje další. Mimochodem, s případnou návštěvou výrobního závodu bych počkal až na příští rok. Letos jsou tam údajně nějaká omezení, snad kvůli náběhu výroby OIII. Jinak já nemám problém dojet kamkoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 souhlas s Pawoukem, a nebo to muzem dat v zavodu letos a pristi rok znova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Stringo,jestli by byl sraz možný jako "rodinný" toť otázka,záleží jak se k tomu postaví ostatní účastníci. Neříkám že rodinu ne,ale momentálně se do takového srazu jakožto organizátor nehrnu. Každopádně sraz jako takový není plánován jen 1či 2x do roka.To že byl až teď v květnu bylo především kvůli počasí. Počítám s tím,že nejbližší by mohl být během července. Jinak v MB je automuzeum otevřeno denně,nezávisle na výrobním závodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Myslel jsem to tak, že bychom se sjeli třeba v Lánech a pak jeli všichni do toho Hradce v pátek odpoledne nebo v sobotu ráno a v neděli večer domů, teď opravdu mluvím o nějaké akci s rodinou, určitě většina z nás už rodinu a děti má, tak proč nespojit vyjížďku i s výletem a nějakým posezením u ohně. Ať už to bude někde v kempu, nebo někde pod stany. Jinak samozřejmě nemusí nás jet 20 aut, kdyby nás bylo alespoň 5 aut, už se o tom dá uvažovat... Jinak srazu jako takovému se nebráním... Mladá Boleslav by byla super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky