Přejít na obsah

Koupě nové OIII - výbava, motor, atd.


rsrsrs

Doporučené příspěvky

ano, to chápu a myslí že všem je jasné, proč je Seat podporován... naopak ŠA musí být neustále brzděna,aby nebyla náhodou lepší.... nevěřim tomu, že se kvalita z ničeho nic díky MQB platformě zlepšila  ... kdyby se Leon dělal u nás, určitě by to bylo něco jiného, ale takto?

 

 V OIII jsem ted stravil cely tyden, cca 2000km a muzu rict, ze bych ji nechtel ani zadarmo.

 

tak tedy nechápu proč píšeš do sekce O II, Seat nemá své fórum ? minimálně tu je sekce odpadlíků, co ty na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hravec: Seat je ted hodne podporovan koncernem a podle meho nazoru vypada lepe nez Octavia III. Rekl bych, ze i v interieru je na tom (co se tyka materialu) o chlup lepe. V OIII jsem ted stravil cely tyden, cca 2000km a muzu rict, ze bych ji nechtel ani zadarmo.

Jakou OIII jezdíš a co konkrétně ti na ni vadí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to by mě také zajímalo? já mám s O III najeto přes 20 tis. km, měl jsem O II i O II FL a tvrdím, že je to pokrok vpřed a zadarmo bych si vzal klidně tři kousky, jednu RS lift s PAD a DSG,, druhou kombi GND a třetí RS lift 4x4,DSG -  ta se bohužel nevyrábí, což je velká škoda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě třeba na ní vadí, že když fouknce ve vyšší rychlosti vítr tak si připadám jak v polu 6N1 z roku 1997... (podotýkám 2.0 TDI haldex). tohle rozhodně bylo dle mého lépe vyřešeno u O2 taky s haldexem(scout).

jinak v O3 mě osobně chybí možnost přikoupit solární střešní okno a ventilaci sedaček...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam ted O3 Combi, 2.0 TDI, manual, elegance, rv 14. Vadi mi zpracovani interieru, pouzity material, jednoducha zadni naprava (u auta za 680tis po sleve), odhlucneni interieru. Z meho pohledu je zpracovani krok zpatky. Nastesti me to bude "trapit" uz jen necele dva tydny, pak ji prevezme nekdo jiny. U Seata mi opravdu zpracovani interieru prijde na vyssi urovni (na urovni VW).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Probuh Seat je co do kvality naprosto totez co Skoda, vetsina dilu se vyrabi ve stejnych fabrikach nebo jsou uplne stejne. Montuje to sice spanelska ruka delnika a nikoliv ceska, ale o te ceske taky nemam zrovna nejlepsi mineni. :) Imho je to na preferencich kazdeho, ktera kastle se mu zrovna libi vic, ale kvalita je uz v dnesni dobe srovnatelna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je právě ta chybná domněnka ... nechci se hádat, ale je to tak, dostali se mi do ruky několikrát opakovaně z pozice mé pracovní činnosti statistiky z pojištění prodloužené záruky MAXGARANT ze Slovenska i Česka, které si sjednávají importéři v rámci VW, (tedy na Slovensku i ŠA je importérem)... a i další importéři hlavně japonští ale i Land  Rover a Saab... od té doby vím, že Seat opravdu nebrat ! a jak jsem psal, nevěřím, že přechodem na MQB by se něco mělo změnit ... jediný seat snad Toledo, vyrobené v ČR, ale k tomu není až tak důvod....

 

jak se to pěkně rýmuje Seat nebrat... abych to trochu vysvětlil, když si přikoupíte i v ČR prodlouženou záruku u své O III, ty peníze co zaplatíte prodejci, resp. fabrice jsou v podstatě pojistné vložené do garančního fondu v rámci vlastní VW pojišťovny s názvem Volkswagen Insurance Company Limited a sídlící v Irsku, v Dablinu ...

 

prodloužené záruky řešené tímto způsobem má pro výrobce tu výhodu, že na rozdíl od té sedmileté od Korejců. má továrna či importér vždy zpětnou vazbu o poruchovosti daného typu vozidla, dané skupiny dílů (motor, převodovka, nápravy atp.),, protože každou reklamaci v podstatě řeší nejen reklamační technik ale i likvidátor nebo reklamační technik v pozici likvidátora a tedy je schopen posoudit poruch (škodu), určit kulanci a její výši a do konstrukce, technologického procesu i do samotné výroby se dostává konkrétní množství dat potřebných pro zvýšení kvality, toto samo sebou zaručí, že výrobci nemají informace o poruchovosti jen po dobu 24 měsíců, ale po dobu delší, dnes až pěti let, protože tím vším je zákazník nucen  jezdit do autorizovaných servisů a ten je schopen objektivně data shromáždit a hlavně předat výrobci či importérovi - a o tom to je - nic není zadarmo!

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, opakovaně a snad už naposledy zde uvádím, NEJSEM POJIŠŤOVÁK! práci kterou dělám sice s pojišťovnictvím jako takovým souvisí, ale dovolím si tvrdit, že pojišťováci běžně nenosí služební zbraň ... a na rozdíl od pojišťováků,není fraud mým přítelem či způsobem přivýdělku - spíš na opak ... tedy jak se říká, všechno co řeknete a napíšete může být použito proti vám!

 

jinak s Tomášem se znám osobně i když jsme se neviděli spoustu let a souhlasím s těmi, co o něm tvrdí, že je to v současnosti neuniverzálnější a nejzkušenější pilot za jakýmkoliv druhem volantu - už se těším až se vrhne na Dakar ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

matej.vanatko: Pekna konfigurace. Zkus oslovit vice prodejcu nejen z okoli Brna.

EDIT: Seat Leon ST Combi FR Te vyjde na uplne stejne penize. Pokud vubec hledas Combi.

 

jj, už jsem rozhodil sítě. Bohužel, zatím nic moc :/

Každopádně, combi nechci. Rodinu zatím neřeším a to co potřebuju převážet se mi v klidu vejde do liftbacku. Navíc, poprvé se mi Octavia v combi ani nelíbí. O1 a O2 se mi líbily vždycky víc jako combi, O3 jednoznačně vede jako liftback. Už konečně vypadá jako "limuzína" :D A kdyby náhodou na rodinu došlo, kočárek se vejde i do liftbacku vcelku v pohodě :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Primo od výrobce? Ani houby, běžně doporučují známým služební audiny z německá, vždy spokojenost na 100%.

Auto si můžeš zajet jak chceš a stejně to sam neovlivnis co se podéla. Takhle usporis plno peněz a GAP si taky sjednas.

Chci sluzebaky, protoze se da plno věci ověřit lépe...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...