Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, 

Mám dotaz,mam Octavii 2014 a staré radio swing ještě s LCD podpora bluetooth volaní a připojení, vše funguje jak má. Chci se zeptat zda se da vyměnit za nového swinga s dotikovým displejem která se teď montuje do nových aut popř kdo to v moravskoslezkém kraji dělá. 

Díky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Mam dotaz netuši někdo kdy pujde a  jestli vubec někdy pujde propojit android telefon se SWINGem ? Dnes jsem to zkoušel s pujčeným Applem přes carplay  a je to dobrý tak nevim zda počkat nebo změnit značku telefonu .

• o 9 měsíců později...
Návštěvník
Vloženo (editace)

:-)

Editováno: , autor: Návštěvník
Návštěvník
Vloženo (editace)

Vloženo (editace)

Ma Kamiqu to je dokonce tak ze kdyz si zapnes blinkry tak auto blika, svetla sviti, brzdovy taky... blbost ale fajn. Na Swingu v okte to hlasi kde co....

Editováno: , autor: lumpo
Návštěvník
Vloženo (editace)

• o 2 týdny později...
Návštěvník
Vloženo (editace)

Návštěvník
Vloženo (editace)

Návštěvník
Vloženo (editace)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak dalsi poznatek. Mirorrlink funguje i na mobilu Huawei p20Lite a po na instalovani aplikace android auto posilam par fotografii z ofoceneho radia Swing

IMG_20191227_222856.jpg

IMG_20191227_222931.jpg

Vloženo

Tak samozrejme, myslen smartlink, Android auto je aplikace pro mobilni telefony, to taky vim, Jde jen o to, ze jsi psal par prispevku vyse, ze se ti to pomalu dari prolomit, aby to fungovalo bez aktivace ve skodovce, no a ted davas prispevek i s fotkou, ze to funguje na Huawei. Proto ma otazka zni, jestli se ti to podarilo, nejakym zpusobem prolomit, protoze jim davat za to 5000, se mi opravdu nechce.

Vloženo (editace)

@Octavka, stejně jako @mirecekdrah, taky by mě zajímalo, jestli se ti podařilo SmartLink na Swingu odblokovat tak aby ti fungovalo Android Auto bez toho aniž by si jej měl aktivní z výroby nebo sis ho nechal dodatečně aktivovat v autorizáku?

A ještě by mě zajímalo, jak se dá povolit/aktivovat ten mód servisu co je vidět na tvých fotkách infotainmentu? Je třeba něco povolit přes VAG COM?

Já si ho nedávno nechal aktivovat a vyšlo mě to na 5400,-.

@mirecekdrah, mimochodem, jaké vidíš verze softwaru pro Android Auto, CarPlay a MirrorLinku ve tvém SWINgu, když se podíváš do informací o systému? Zajímá mě, jestli má infotainment tyto softwarové moduly vůbec nainstalované, když nemá SmartLink aktivovaný, nebo jestli je jejich instalace právě ona klíčová součást odblokování SmartLinku. Já si bohužel jejich přítomnost a aktuální verzi před aktivací nezkontroloval, takže vidím jen to co tam mám teď (viz příloha).

Předpokládám, že ty SmartLink aktivovaný ještě nemáš, co tam vidíš?

swing-2.jpg

Editováno: , autor: TomBRQ
Přidání otázky ohledně "mód servisu"
Vloženo
V 31. 10. 2019 na 18:27, Octavka napsal:

Tak a ted neco sem pridam ja.

I kdyz nemam aktivaci zaplacenou smartlinku/mirorlink, tak radio Swing 2 s 6,5 " neco malinko predvede na fotkach, ktere tady zverejnim.

V kazdem pripade, pokud prolomim ty jejich ochrany, tak si muze Skodovka utrit zadnici, maji to nehorazne drahe, tak proc to nezverejnit.

20190701_125831.jpg.2ecf7b2e0b12918b4b967da652a87adc.jpg

20190701_125902.jpg.a2162a05c2e484527fa8e0d11698ecbc.jpg

20190701_125926.jpg.c6af4d8495c0d4a8f443e76953e3749c.jpg

20190702_141937.jpg.9ffefc5692c3bc9a1189ae591b390cd1.jpg

20190702_142111.jpg.888837743559440d0b8259cb1ce31255.jpg

20190702_142234.jpg.155326c71e23ea077a4f61ca1abc8fcf.jpg

Ahoj...můžu se zeptat, jak se ti podařilo aktivovat SmartLink jinak, než návštěvou Škoda servisu a zaplacením dost peněz?

Díky za radu. Standa

Návštěvník
Vloženo

Ahoj.

Vse je jen pro me testovani a pouzivam to jen vyhradne pro sebe na sve riziko poskozeni infotainmentu.

Testovani probiha na zaklade vykonani strojoveho / manualniho kodu v boot sektoru a chyboveho algoritmu v central processing unit (CPU) 

Je to desne slozite a urcite prijdu na neco, kde soudruzi maji chybu, nebot uz narazim na dalsi zed :-(

Vloženo
V 13. 1. 2020 na 19:55, Octavka napsal:

Ahoj.

Vse je jen pro me testovani a pouzivam to jen vyhradne pro sebe na sve riziko poskozeni infotainmentu.

Testovani probiha na zaklade vykonani strojoveho / manualniho kodu v boot sektoru a chyboveho algoritmu v central processing unit (CPU) 

Je to desne slozite a urcite prijdu na neco, kde soudruzi maji chybu, nebot uz narazim na dalsi zed :-(

Pokud by si na to kápl a nevadilo by ti instrukce či instalaci provézt i dalším za nějakou úplatu, rád tvé služby využiju. Ale dávat Škodovce bůra + 2 placený hodiny montáže za to že tam plesknout kód fakt nebudu. A na firemním autě už vůbec ne. :D :D 

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...