Fotrik Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Kdyz jsem auto prebiral niceho jsem si nevsiml. To je tak, kdyz clovek nevi, kam se divat. Na to asi taky spolihali, kdyz mne to auto takhle vraceli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Když ona to je pakárna, oblejzat auto sotva ho hodíš do AS. Od toho je autorizák autorizákem, aby člověk mohl mít pocit "sucha a bezpečí". Že tomu tak není a že to víme všichni (nově včetně mně) je věc druhá. Na místě Fotříka bych to reklamoval, ať to aspoň zamáznou tou tužkou. Pokud jsou aspoň trochu solidní, tak to udělají a budou rádi, že budou mít pokoj. Pokud nejsou, tak bych jim zavyhrožoval reportem do ŠA. Nevěřím, že si toho nevšimli, když nalepí sklo, tak ho skoro jistě obhlédnou, jestli to sedí OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Lepsi reklamovat co nejdrive, nekdy za mesic te uz opravdu poslou k sipku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 k oprave tuzkou... bude to vypadat jeste hur nez ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Jestli sis všiml, tak je to z vnitřní strany a sloupku - takže tužka to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Ja bych tam taky zajel to reklamovat. Vzdyt je to jasne, ze to je z te vymeny skla a ne z nakupniho centra od nakupniho voziku... Driv nebo pozdeji to stejne budes muset resit, tak at to vyresi oni a zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 (editace) Taky bych neváhal... Editováno: 6. Srpen 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 No opět pěkna fušeřina od autorizaku,že v nich aspon nezbyla trocha slušnosti a neřekli ti to.....Stat se to totiž muže,pak je to jen o přistupu jak se k tomu kdo postavi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Tak já mám už také prasklé čelní sklo... Je to ale dole u stěračů v té černé folii od kamínku a prasklina jde nalevo i napravo tou folii a končí na obou stranách asi 15cm od okraje skla. Takže zevnitř vůbec není vidět. Přemýšlím, že s tím budu zatím jezdit a vyměním to až to schytám znovu. Za 8 let se mi to stalo jednou, tak jsem se na pojištění skla vyprdnul. Ze zákona mi není jasné, jestli takhle mohu jezdit nebo ne? Prasklina je dlouhá, ale vůbec nebrání výhledu. Mám auto v záruce, myslíte, že je nutné jít do autorizáku? Jak to vyjde cenově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Podîvej se na příspěvek #10 tam je rozepsaná cena v AS. U mě byla cena v AS cca 6.600Kč s DPH. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Myslim že je to špatně vždy když je to v činný ploše stěrsčů což tohle asi bude ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Za prasklé čelní sklo mohou policisté kdykoliv pokutovat. Nezáleží na tom, kde prasklina je. Jde o bezpečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Je to asi 15mm nad stěračem. Letos autem skoro nejezdím, přítelkyně jej použije občas na nákupy, tak to asi teda nechám vyměnit v srpnu až půjdu na servisku... Díky za info, bál jsem se, že Škodovka bude chtít za výměnu větší palbu. Pamatuji si jak chtěli na Felicii 5000 Kč za sklo + práce a v autoskle mi to vyměnili za 2000 se vším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Ahoj, nevíte někdo jestli je na trhu čelní sklo s pruhem? Před 2 roky nebylo, tak třeba..........? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 co myslíš tím s pruhem.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 (editace) Asi myslí ten pás v hornej časti čelného skla.Videl som modrý, zelený a šedý, ale na iných ako na Rapide. Šírka zhruba 10 až 14 cm. Editováno: 10. Březen 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Přesně tak, stínící pruh. Pro rapid jsem nenašel, tak třeba v budoucnu někdo doplní. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 měl jsem ho Fabce a bylo to výborný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ka.S Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Koukni sem. https://www.escape6.cz/exterier/folie-a-polepy/stinici-pruhy-na-celni-okno-idk13514/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 to Ka.s, řešení které mám již za sebou na několika vozech, ale nelegální a v dnešní době, kdy každý hledá v případě pojistných plnění něco, je jako nahození na smeč. Pruh, který je v okně a oatestován je něco jiného, ale pro rapid zatím nedostupné. I tak dík. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Tak uz mam take praskle predni sklo. Dnes jsem prisel k autu a bylo to tam. Jestli to bylo kaminkem, tak to muselo byt pred par dny a prasklo to az ted. Nebo to nekdo udelal v noci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 To si delas srandu, mne pred 3 tydny prasklo samo od sebe uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Tam je v tom skle zabudovane kurv*tko, ktere se spusti pred ctvrtym rokem existence 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Si zkuste najít video jak se s klem manipuluje když se dokončuje a hned pochopíte proč to prasklo zrovna tak to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Kdyz se dokoncuje myslis, kdyz se vyrabi nebo kdyz se dava na auto? Primo odkaz na nejake video by pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.