spirito Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 PistaTT: volant tímto způsobem držím, protože pak není problém prstama dosáhnout na pádla. Většinou používám režim normal. Ale když je vracečka, např. nájezd na dálnici nebo rychlostní silnici, tak už musím přehmátnout. 3 mi vyhovuje, režim sport tam kopne 2. Většinou v těchto případech vyhnu volič do prava, aby tam nechal 3, protože 4 řadí příliš brzo. No někdy zapomenu a pak potřebuju pádlo. Takže, jestli u RS otáčíte volantem míň, tak vám v tomto případě trochu závidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 mozes skusit tesne pred zakrutou padlami nastavit pozadovany prevodovy stupen a nemusis davat ruky dole z volantu, aby si radiacu paku hodil do manualneho modu... chvilu ti podrzi to co si si navolil a az potom sa vrati do automatickeho rezimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Ano, to souhlasím. Tu páku dávám do manuálu občas jen kvůli tomu, že chci udržet aktuální převodový stupeň, když jsem před tím např. vyjížděl z kruhového objezdu a zrychluju. Prostě mi to příjde takto lepší, než za 2s zase podřazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 (editace) OT: Všimli jste si taky, že na MS v hokeji měli na začátku obě RSa šedá kola Xtreme a teď má RSo v ČEZ Aréně stříbrná kola Trinity a to v O2 Aréně Xtreme v bílé barvě? Zajímavá změna, především ta nestandartní bílá barva na Xtremech.. Editováno: 10. Květen 2015, autor: Allister 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Tak jsem si všiml... ale důvod neznám, možná jsou fotogeničtější.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Xtreme uz zase nejakou dobu v konfiguratoru u standardni RS jsou. Nicmene ty bile/stribrne z MS jsem jeste nikde nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan1990 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 no super zrazu ich maju v ponuke a ked som ja mal o ne zaujmem ako by sa po nich zlahla zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Nápodobně :-)Ale třeba jich teď bude víc na second hand marketu - pár lidí jistě dojde na to, že 19" kola pro ně nejsou a budou shánět menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan1990 Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Ani tie "18 gemini nie su spatne a myslim, ze co sa tyka toho na akych cestach jazdime (neviem ako vy v Cesku) no u nas je to katastrofa, tak to bude asi aj lepsia varianta mischicka : isto do nich pojdem , je vela peknych diskov ale tie "19 extreme sedia na rs asi najviac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Plánuji teď objednávat RS230, až to půjde a zajímalo by mě jaké na to v prvovýrobě montují pneumatiky. Dokáže někdo říct? A ještě - když objednám 06 - 07/15 a dodání je za 4 měsíce (mi bylo řečeno) tak bude na zimních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Ne vždy na letních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 A značka a typ? Nerad bych nejake Nanang apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Na tech 19" tam bude nejspis Pirelli P Zero nebo Continental Sport Contact nebo nejaky Dunlop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 A značka a typ? Nerad bych nejake Nanang apod.. Vipere, toto se také řeší ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Ahoj, chci se zeptat někde jsem na netu četl v nějaké diskusi, že prý se připravuje Octavia RS 4x4, ale prý by měla být pouze v dieselu. Neví o tom někdo něco? Popřípadě pokud je to pravda tak jestli opravdu pouze diesel, nebo se chystá i pro benzín. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 No o tom jsem nic neslyšel.... ale každopádně v celém koncernu není možné koupit motor 2.0 TSI 162kW společně s pohonem 4x4. Nevím zda je to nějaké pravidlo nebo jen náhoda..... 4x4 je jen u silnějších verzí TSIček, např. 206kW atd. a nebo společně s TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Tak to by potvrzovalo tu hypotézu, že to bude maximálně s TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Omezení pouze na TDI je zatím nepotvrzené. Byla by to ovšem nejjednodušší varianta, jak 4x4 do RS dostat - 2.0TDI/135kW 4X4 už je u Scoutu i normálních výbav. Ale pouze s automatem. Podle posledního trendu nic nenaznačuje, že by si snad mohl zákazník koupit silnou motorizaci bez vnucení posraného automatu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitusacek Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Zdravím,nevěděl byste prosím někdo číslo kodu odstínu u ráfků Gemini black 7,5x18 z Challenge paketu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 čo poviete na toto ?? https://www.youtube.com/watch?v=hNn-Q-c5GF8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) že nato že to má najeto 2625tis/km že tomu dává Krásné se podívat na začátek a konec videa na ručičku paliva...8:20 to muselo přijít Editováno: 26. Květen 2015, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Na to som tiež pozeral že prešiel asi tak 30km a 1/4 nádrže fuč a ešte keĎ zasvietila kontrolka dojazd 25km Aj tak si myslím, že je to paráda jak auto tak motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) 2600km máš dost najeto, běžně si lidi čipují auto při pár set km.... Editováno: 26. Květen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 S tou ručičkou bych to neviděl tak hrozně, nevím proč ale u OIII se mě zdá že první polovinu nádrže ručička padá pomaleji, ale jakmile přesáhne polovinu tak pak začne padat rychleji (asi gravitace :-D ). Takhle to znám u sebe, prvních 150 km se ručička skoro nehne a pak se rozběhne jak svině. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.