jirkaK Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 skutečnost je taková, že každý auto, bez výjimky kecá do plusu. Je to tak záměrně a že by šly dělat korekce, to pochybuju. Mě ukazuje skutečnou Genevo a při 250 km na tachometru jsem je 242 km. Je zvláštní, že se vzrůstající rychlostí se ta odchylka příliš nemění a pohybuje se max. v rozmezí 5 - 8 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Ať neodbočujeme příliš od tématu - odchylka je tam záměrně, technicky by nebyl v dnešní době problém to ukazovat přesněji a to i bez GPS, ale problémem je jiný rozměr (nebo sjetí) pneu a dalších jemných vlivů... je to prostě nastavno "pro jistotu", stejně jako u všech měřících přístrojů je daná možná odchylka (u Radaru PČR atd.), proto se ze zvyšující rychlostí odchylka nemění, jak píše JirkaK Dynamika u RS TSI 2.0 (162kW) je úplně jinde než u TDI 2.0 (110kW).... to je asi jako já se zkusil pověsit na dálnici v Německu za Jaguár F-Type 380k a zkruba do 240 km/h jsem se ho držel - samozřemě mě pořád trošku ujížděl.... mimochodem v té chvíli měla RS opravdu krásný zvuk což byl teda ve skutečnosti jeho řvoucí (seriový) výfuk, ale pocit pěkný .... ale pak mě zmizel, asi neměl ani omezovač na 250Km/h... Tím chci říct, že ty "Dálniční srovnání" motorů beru z rezervou , záleží hlavně jak kdo se bojí, kdy řadí, do kolika to točí atd.... a ten co jede druhý má vždy výhodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Dotaz, mají nové RSa systém start / stop? Jedná se mi o benzín v manuálu. Doufám, že budu této vymoženosti ušetřen. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Ano, bohužel pro teba, tuto fuknci má..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 ježiš, tak to vypněte, komu to vadí. Já už bez toho jezdím víc, jak rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 (editace) MAD potahy Editováno: 13. Červenec 2015, autor: kokta7 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Na mě je to moc přezdobené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 pořádné brzdy od VW racing 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Nevíte někdo, jestli je možné dát 19" kola z nového supu na O3RS ? SUP má 235/40 a O3 má 225/35 je možné nazout gumy 225/35 na disk ze supa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Určite je možný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Katalog pro MR2016 octavia-rs-katalog.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Nevíte někdo, jestli je možné dát 19" kola z nového supu na O3RS ? SUP má 235/40 a O3 má 225/35 je možné nazout gumy 225/35 na disk ze supa ? Je to mozne, ale disk z S3 je o 0,5" sirsi a ma exoticke ET 44...teda mensi problem so zapisom do TP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan1990 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 moja herecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Naprosto souhlasím, už u těch 18" je velké riziko, a defakto jestli kola poničíš (odřeš) je spíš otázka náhody.... Mne stacila jedna dazdiva noc, ked bola diera v ceste zaliata vodou... Pneu za 250 € rozseknuta na 3 miestach a uz ani 19" disk BBS nie je dokonale rovny ako za nova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantisek1979 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Mel jsem 18 gemini. vymenil jsem za 19 Extrem. temer nulovy rozdil. jen jsou..podle mne..hezci. tvrdost je stejna, nebo temer stejna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Zdar, ví někdo jaký je rozdíl mezi motory TDI 135kw MR2015 a 2016? Pro MR2016 je uváděna nižší spotřeba. Je to jenom hra s výpočtem, nebo skutečně něco na motoru změnili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 ETKA furt uvádí jen CUNA nebo CUPA (pro Octavii ať už 2015 nebo 16) a "hardwarový" rozdíl jsem nenašel. Takže buďto elektronika nebo převodovka ale hledat se mi to nechce. Myslím si, že "hardware převodovky" je drahý takže změnili pár bitových polí v mapách (aby byli více zelenější) a to bude vše. Jestli vůbec to. Ono Word i Power Point a koneckonců i Excel jsou výborné nástroje někdy lepší než VAG....ale možná taky ne, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 (editace) Hrdlička řekl na autu.cz u prezentace RS 230, že od příštího roku v nabídce DCC. O 4x4 zatím ticho, Leon by ho měl dostat údajně příští rok. iBabiš napsal: Octavii třetí generace v provedení RS uvedla Škoda na trh v červenci roku 2013. Za dva roky jich prodala 57 tisíc. Od roku 2000 se prodalo přes 163 tisíc Octavií RS všech tří generací. „Od roku 2000 do dneška se v ČR prodalo přes 6 600 RS,“ říká pro iDNES.cz Vítek Pelc ze Škody Auto. „První generace se ročně v Česku prodávalo průměrně 68 kusů, druhé generace kolem 500 kusů ročně. Ve třetí generaci je to ale 2 500 Octavií RS za rok.“ Za prvních osm měsíců letošního roku se v Česku prodalo 1 900 kusů Octavií RS. „Šedesát procent prodejů tvoří varianta kombi a stejný podíl má i naftové provedení,“ dodává Pelc. Editováno: 2. Září 2015, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Nema nekdo tuseni, zda pujde oficialne dat na RS TSI ten novy sportovni vyfuk z RS 230? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Kdyz si ho sezenes tak asi urcite si myslim kazdopadne vic nez origo vyfukem bych dal uz nejaky lepsi a vetsi tam bude zvuk ohodne jeste lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 to se ti vyplatí koupit nějakek milltek nebo bull dog.... jinak downpipe vypadá stejně. rozdíl je v cat backu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Jako jo, to uz jsme tu resili nekolikrat...jde mi spis o to, zda je/bude moznost tam tenhle vyfuk dostat normalne v autorizaku, aniz bych ohrozil zaruku Komplet bull dog nebo miltec vyjde na cca 80k, coz se mi uplne nechce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Však kup cat Back jenom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 A bude mi to s DSG taky tak prdet pri razeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 (editace) to ti jde jenom o tohle prdění při meziplynu? panenko skákává. ano, najdi si to na youtube. https://www.youtube.com/watch?v=FsbupfSTQw8 Editováno: 9. Září 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.