Přejít na obsah

Octavia 2 RS 2.0 TDi Combi


rctypek

Doporučené příspěvky

Zdravim vás koupil jsem si Octavia 2 RS 2.0 TDi Combi, čeká mě výměna brzd, chtěl jsem nějaké sportovní  kotouče a desky které jsou učinné a zaroven tvoři dobrý desing. Máte nějaké zkušenosti? Zároven se mi loupe barva z brzdových třmenů, řeším jakou metodou brzdové třmeny opět obnovit, jestli klasickou barvou na brzdy či komaxit? Děkuji za rady:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v prvním případě nevím jestli tě potěším,ale pokud daš sportovní kotouče a destičky,tak ty optimálně brzdí až při vyšších teplotách což za normálního provozu nedosahneš..Pochybuji že budeš jezdit jak střela,zvlašt na naších silnicích a za druhe určitě bude koukat i na spotřebu....

Originál jsou kvalitní a plně dostačující....Vím o čem mluvím.Měl jsem a zase jsem dal z5 originál...

 

Barvu na třmeny neřeším.mám auto naježdění a né na krásu...najedu +- 30tkm ročně a po par jízdach jsou třmeny špinavé a pořád to omývat mě nebaví :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kotouce zimmerman sport vrtany a desku ferodo Ds performance. Mamto tak na chipnutem eresku v bezinu a max spokojenost. desky jsou sice ze zavodnich smesi, ale jsou udelany tak aby fungovali v beznem provozu a to same plati o kotoucich a zaroven maji posunutou teplotni hranici pri ktere dochazi k vadnuti. Jestli chces zlepsit brzdne ucinky tak za mne muzu doporucit kombinaci zimmrmqn+ferodo...:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Doporučuji kontaktovat tzv. Brzdové centrum, někde v tvém v okolí, měli by znát alespoň základní věci ohledně brzd (chodí na školení). 

 

V Brně třeba http://www.autoservis-ds.cz/fotogalerie  

takoví mívají na stěně oficiální označení, a jejich práce nestojí obvykle za starou bačkoru, bo chodí na školení a dělají na brzdách častěji než jednou za měsíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...