Dix1 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 ŠKODA KODIAQ – první foto http://www.skodahome.cz/skoda-kodiaq-prvni-foto/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Velká fotogalerie ŠKODA KODIAQ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Je krásný no, ale to všechny vozy od škodovky jsou krásné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 UZ JE TO TADY, UZ JE TO TADY ! Mamo otevri okno. Jdu z neho skocit [emoji23] 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 160901 SKODA KODIAQ - Tiskova mapa.pdf TD_KODIAQ_diesel_cz.pdf TD_KODIAQ_petrol_cz.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 (editace) S Kodiaqem prichazi i novy design radici paky pro automatickou prevodovku DSG Airbag volantu ma taky trochu jinak pozmeneny tvar Editováno: 1. Září 2016, autor: Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 nevypadá zle... škoda, že si takový auto nikdy nebudu moci dovolit... hh 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Lukas ty si v Berline na premiere ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 konecne se vratili k stare funkcni radici pace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Mel jsem byt, ale bohuzel z organizacnich duvodu a meho casu, jsem nemohl. Coz me na jednu stranu mrzi, ale na druhou bude jeste vic prilezitosti. Proc potrebujes neco vedet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Klidně bych si ho nechal líbit :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Postřehl někdo zda bude mít digitální přístrojovku ve výbavě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 První by ji měl dostat SIII fl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Lukas>> som myslel podla foto ze je live len som chcel vediet ci nazivo interier posobi hodnotnejsie nez na propagacnych fotkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Nejdriv nebo-li urcite co vim ti to reknu okolo 30.10. 2016 to budu sedet v aute na 100%. Jestli se k nemu dostanu drive to jeste nevim, to zalezi jak na me tak i na ostatnich pres ktere to jde. Podle fotek a videii na prvni dojem co na me pusobi, se mi spis libi opet konzervativni interier nez laciny exterier. Ale je to samozrejme jen muj dojem. Uvidime jak se dojem bude rozvíjet i po prvnich jizdnich pocitech 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Dobrej humáč ten Zodiaq 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Ve světlých barvách hlavně v přední partii vypadá rozpačitě, ale v tmavých barvách je to dobré, celkově vypadá solidně. No ale musím uznat, že Ateca se mi líbí víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Já nevím. Mi Ateca přijde tak všední, že mi přijde, jako by se vyráběla už 5 let. A Kodiaq něco jako Ssangyong se snahou lišit se, která moc nefunguje. Asi to bude mým přesvědčením, že tento segment nemám rád.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 http://autoroad.cz/novinky/80594-ostra-skoda-kodiaq-bude-co-dalsiho-se-chysta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Tak jako by se mě zdálo,že čerpali i od Jeepu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Jo to je presne ono. A ja ze uz jsem ty tvary nekde videl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Nepleťte si to tady s hospodou! Že, Denisi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Dneska ty tvary jsou hodně podobné, co taky vymýšlet jiného že. Mění se to v podstatě ve vlnách, teď jdou ostré tvary za 10let budeme zase koukat že se jsou tvary zaoblené. Jde jen o to, jak to poskládat jako celek... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.