Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, na ulici jsem viděl pár trojkových oktávek a všimnul jsem si, že žádná neměla přední čočkové světlomety. Znamená to, že škodovka do všech výbavových verzí začala montovat je parabolický reflektory? To je docela škoda, na Octavia 2 měly všechny verze světla s čočkovou optikou. Řekl bych, že při svícení se to dost pozná. Kužel světla je ostřeji ohraničený. Taky to líp vypadá.

Je to tak, že Škoda přešla na levnější variantu a čočkovou optiku budou mít jen xenony?

Vloženo (editace)

u OCT 2 měli jenom FL všechny, u před FL to taky bohužel nebylo :) u před FL byly 3 varianty, parabola, projektor s halogeny a projektor s xenonem.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

u OCT 2 měli jenom FL všechny, u před FL to taky bohužel nebylo :) u před FL byly 3 varianty, parabola, projektor s halogeny a projektor s xenonem.

Projektor s halogenem přišel až s FL, před FL jen parabola nebo xenon.

Vloženo

OIII ma tri verze svetel Halogen, TOP1 a TOP2 verze. 

Jo docela to zarazi kdyz vidim na salonu verzi elegance , oktavku za 600tis a stale nema xenony....

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím,

Mám OIII s halogenovými světlomety. Auto bylo předváděcí, takže jsem si vybírat nemohl. Myslíte, že časem bude k dispozici světlomet pro novou octavii s halogenovou čočkou a led svícením. Nemusí to být originál od škody ale třeba od jinýho výrobce.

Zajímal jsem se, kolik by stálo dodatečné zabudování světlometů a vycházíto cca. na 60 000Kč. Musely by se prý vyměnit řídící jednotky a zabudovat odstřik.

Vloženo

Je to cca 6 let zpět. Viděli že nějak moc svítí, tak ho zastavili. Nechali zhasnout a koukali, zda po zapnutí ty xenony budou hledat polohu, no nehledaly. To byla chyba prodejce, který splnil přání zákazníka, ovšem mimo legislativní rámec. Na to si vždy vzpomenu, když tu čtu dotazy na dodělání xenonů. Nebylo koncernové auto.

Vloženo

chytré.... po mě chtěla nedávno PČR když mě zastavili a viděli v držáku na palubce mobil, chtěli abych jim nahlásil IMEI telefonu zda není v pátrání, když jsem dělal blbce že nevím co to je IMEI a jak to zjistím, vytáhli notýsek, nadiktovali kód, odmítl jsem,ať to vyťukají oni, to zase  že ne, že nemohou manipulovat s mým mobilem.... zavolal jsem tedy známému advokátovi co s tím, ten mi řekl, ať se dám do klidu, pokud o mobil nechci na pár dní přijít... takže hoši asi můžou....

• o 10 měsíců později...
Vloženo (editace)

nešetřilo a nesešlo, např. na Slovensku se prodává i tato verze .... jiný kraj jiný mrav či požadavky na výbavu...

už se tu o tom psalo několikrát i ten tvůj obrázek tu někde je, stejně jako toto:

Editováno: , autor: Hravec
Vloženo

Je to cca 6 let zpět. Viděli že nějak moc svítí, tak ho zastavili. Nechali zhasnout a koukali, zda po zapnutí ty xenony budou hledat polohu, no nehledaly. To byla chyba prodejce, který splnil přání zákazníka, ovšem mimo legislativní rámec. Na to si vždy vzpomenu, když tu čtu dotazy na dodělání xenonů. Nebylo koncernové auto.

No jo, ale proč teda pořád jezdí tolik lidí, kteří mají xenonové výbojky namontované do normálních halogenových parabol.... to totiž oslňuje jako prase.... asi to PČR zase tak neřeší, a na STK se kluci domluví, to je mě jasné... :kol-32:

• o 5 týdny později...
Vloženo

Mám halogeny a uvažuji o výměně stříbrných mlhovek za černé. U těch, co tu měli/mají stříbrné mlhovky s xenony to je jasná volba, ale co v kombinaci s halogeny, ano nebo ne?

Líbí se mi to, ale trošku se bojím toho, aby to z dálky nevypadalo, že mám verzi Active a žádné mlhovky tam nejsou.. :kol-32:

Tady jsem vytvořil, jak by to zhruba vypadalo:

post-89032-0-67636400-1409483268_thumb.j

Vloženo

Hodně záleží na barvě auta, pokud máš bílou, nedělal bych to, auto bude mít vepředu velkou černou díru, i na mé červené mi to opticky vadí.... nehledě na to, že černé mnohem méně svítí, hlavně u přisvěcování je to hodně zřetelně, mohu posoudit neb jsem původně stříbrné měl...

Za mě tedy ne...

Vloženo

Mám bílou, vypadalo by to jako na přiloženém obrázku.. S velkou černou dírou vepředu souhlasím, to mě od nich také odrazuje. Horší svícení mi ale až tak nevadí.. Takže zatím 1:1, rozsekne to někdo další? ;-)

Vloženo

černé jsou náhodou pěkné, s "černou dírou" bych problém neviděl. Za mě určo jo  :kol-47:

To máš jako s černýmy disky, spousta lidí řekne, že je to jako "auto bez kol" nebo, že je to jak na "plecháčích". Sto lidí, sto chutí. Ale kupuješ si to ty, tak si to vyber tak, aby se to líbilo tobě  :kol-27:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...