Regrep Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Ahoj všichni, Potřebuji poradit. Mám Octu Face s xenony a chtěl bych si vyměnit všechny žárovky za LEDky Je tady někdo schopen mi napsat jaké typy a kolik kusů mám nakoupit ??? Prostě co do denního svícení, do mlhovek, parkovaček, zpátečky, osvětlení interéru a co já vím kam ještě... Moc díky A nekamenujte mě, že jsem líný si to spočítat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Co se takhle podívat na začátek tohoto topicu kde to všechno mas napsané??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regrep Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Co se takhle podívat na začátek tohoto topicu kde to všechno mas napsané??? Sorry, četl jsem to od půlky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Tady máš celý vlákno o osvětlení interiéru i s různými odkazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 ako je s tymi led do spiatociek, co som pozeral tie linky, neni pri tych ledkach nikde pisane ze su error free canbus, ak nemam vypnutu kontrolu ziaroviek tam to bude vyhadzovat chybu? o2 pred fl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Zrovna mám objednané jedny ty Samsung tak uvidíme jestli budou canBus free [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 alebo co hovorite na tieto: http://www.aliexpress.com/item/50w-AMBER-CANBUS-ERROR-FREE-CREE-P21W-BA15S-1156-LED-CAR-TURN-SIGNAL-STOP-LIGHT-BULB/32410769655.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Mám objednané ty 50w tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 (editace) na maly pokus som objednal tieto, aj isli do ineho auta, ale skusil som ich v octavke: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Super-White-cob-p21w-led-12SMD-1156-ba15s-12v-bulbs-RV-Trailer-Truck-car/32228112552.html toto su len take bludicky :-) http://www.aliexpress.com/item/Best-Price-5x-T10-194-168-W5W-5050-SMD-1-LED-Pure-White-Car-Auto-Side/32296541706.html coto tieto svietia ale neni to daky extrem http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-T10-W5W-5050-SMD-1-LED-Pure-White-Car-Auto-Vehicle-Wedge-Side-Tail/32383275360.html tieto svietia super v interieri aj extereri, hlasia chybu, neviem ako ostatnym ale mne osobne sa nezmestili do stropneho svetla su dlhe http://www.aliexpress.com/item/Best-Price-36mm-3-SMD-5050-LED-White-Dome-Festoon-CANBUS-Error-Free-Car-Auto-Interior/32296234322.html do interieru su aj vykonnejsie, ale da, na osvetlenie spz tak akurat aby zbytocne netahali pozornost, nehlasia chybu Editováno: 3. Listopad 2015, autor: libelius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 ked sme pri tom hlaseni chyby, vsimol som si ze na mojom aute hlasi chybu osvetlenia spz iba prava ziarovka, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Zde najdete info a foto ohledně mnou zakoupených LED do parkovaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Zkouším najít LED do parkovaček, nemá někdo zkušenost s https://www.autoledky.sk/Item/unique-peanut-power-bright-cree/ . Na ali by byla cena lepší, teda pokud to jsou stejný... http://www.aliexpress.com/item/Best-Price-Car-Auto-White-LED-Light-3-SMD-CREE-T10-W5W-168-194-Canbus-Error/32261271015.html?spm=2114.01020208.3.212.7Zysd5&ws_ab_test=201556_1,201527_3_71_72_73_74_75,201409_3 . Nejlépe barva max. 5000k aby to šlo ke xenonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Pokud řešíš ke xenonům, tak ti že srdce přeju abys narazil na něco co bude sedět. Já to nedokázal a jsem něejspokojenější s klasikou od osramu xenon W5W vision Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Osram mam taky a je to asi nejlepší a nejlevnější řešení, ale oproti xenu jsou lehce do žluta a úplně mi to tam nesedí, tak hledám nějakou další možnost, ale nechci si kupovat 5 variant za velký prachy než se trefim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Ta z autoledky.sk je dobrá ale myslím že je trošku modřejší než xeny já uvažuju že bych se hecnul a plácl tam Osram led 4000K jen ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) Zkouším najít LED do parkovaček, nemá někdo zkušenost s https://www.autoledky.sk/Item/unique-peanut-power-bright-cree/ . Presne tie mam a objednaval som ich davno z tej stranky, za tu nekrestansku cenu Svietia vynikajuco a farba svela je uplne akurat, klasika cree, a ku xenonom by sa hodili. Lenze po nejakom roku a pol som si na jednej vsimol, ze je trosku ohnuta. Ked som ju vybral von, tak bolo vidno, ako sa vplyvom tepla (z canbusu) pomaly odletovava ten vrchny diel ledky...mam na mysli cela ta vrchna okruhla cast, kde je osadena ta jedna cree. Dal som to na reklamacku a vymenili mi ich za nove, ktore mam doteraz hodene a nepoouzite v sufliku, lebo kym som cakal na reklamacku, tak som si objednal tieto a s nimi som nad mieru spokojny. Nie su canbus, cize ziadne teplo nevyzaruju, tym padom malo zeru a dlhsie vydrzia P.S: tu som daval foto: http://forum.skodahome.cz/topic/124846-octavia-ii-vs-led-žárovky/?p=1873220 Editováno: 25. Září 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 V tom světle to nevypadá zrovna moc pěkně.. Ale lepší se asi nenajdou, tak do nich možná časem půjdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Chlapi co všechno se hlídá ? OII tour MR2012 ? Stropní lampička ne,vyzkoušeno (nemá to logiku když to vidím hned ) . Kufr? tam bych chtěl dát diody a dodělat někam druhou lampičku .I kdyby to hlídalo kufr, tak po zavření zhasne nebo až po znovunastartování ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 V introši to nehlídá vůbec, jen pokud chceš dát led, tak canbus. Bez canbus při vypnutí malinko svítěj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Přesně tak a kufr se zapíná a vypíná podle otevření a zavření kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 V interiéru se hlídá jen podsvětlení nohou (je-li jím auto vybaveno). Vlastně jsou ještě hlídaný varovný žárovky dole v předních dveřích, na funkci to ale nemá vliv, jenom příslušná jednotka dveří vypíše chybu, která se zobrazí jen na diagnostice, ne v budíkách.. Takhle to má předFL, jak je to s faceliftem nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 FL to má stejně, chyba se ukáže pouze na diagnostice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Presne ako pise Sharky...u toho podsvietenia noh sa moze stat, ze ked tam clovek da ledky s nizkym odberom, tak footwell lights mozu blikat a po chvili zhasnu...aj o takom probleme som niekde cital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Mě osvětlení nohou s použitím LED nijak nebliká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Ani mne, lebo mam kontrolu vypnutu Rolbar to tusim niekde pisal a mam pocit, ze sa jedna len o FL... P.S: a zalezi ci to je zapojene ako original, alebo dobastlene napr. na vrchnu lampicku a pod. Editováno: 26. Září 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.