Květen 29, 20187 r Mám novou Octavii Scout s Bolerem a mobil Huawei P9. Po připojení mobilu přes kabel a pokusu o propojení přes AndroiAuto zatím bez úspěchu. Pokaždé mi to píše "Spojení přerušeno". Netuším, jak tomu přijít na kloub. V Mobilu mám nainstalovanou aplikaci AndroidMate. Přiznávám bez mučení, že nejsem moc zdatný. Aktualizace 30/5/2018 - rozchodil jsem AA. Bylo zapotřebí stáhnout opravdu poslední verzi z apkmirror.com. Upraveno Květen 30, 20187 r od xzdend
Červen 5, 20187 r Jupííí: iOS12 - Car Play nově podporuje navigační aplikace třetích stran jako jsou Google Maps, Waze a další
Srpen 10, 20187 r Presne tak, zatial vsak Apple nevydal beta verziu iOS12, ktora by obsahovala potrebnu verziu CarPlay. snad to stihnu v najblizsich tyzdnoch, aby bolo mozne otestovat Waze pred produkcnym nasadenim (odhadom na prelome septembra/oktobra) Upraveno Srpen 10, 20187 r od PistaTT
Srpen 26, 20187 r Prosím o radu :-) Mám nově Jabko 8 - Nefunguje mi přehrávání hudby např. ze spotify přes bluetooth v autě - Hovory normálně přes BT jdou, ale když pustím spotify, hraje přímo z telefonu. Předtím jsem měl Samsunga S8 a tam bez problému hrálo z autorepráků. Zkoušel jsem přenastavit, smazat párování a znovu nahodit, atp, ale nepomohlo. V autě povolené Audiostereo A2DP nebo tak něco mám.
Srpen 26, 20187 r Mám stejné auto, iP 6s, vše funguje. Hudba nefunguje ani přímo z telefonu? Máš vybrané v media - bt audio - iPhone?
Srpen 26, 20187 r Právě, že v autě, když kliknu na Media, zapne mi to pouze CD, nikoliv Bluetooth. Ať mačkám Media jak chci, nepřepne se. A štve mě to. Na BT repráčku mi to šlo v pohodě.
Srpen 26, 20187 r Musíš vybrat zdroj - BT Audio(v “kartě” media)Jestli ho tam nemáš, tak telefon není připojen/spárován pro přenos multimedií.
Srpen 30, 20187 r Tohle jsem právě vždy měnil - vybíral zdroj opětovným mačkáním tlačítka Media. Ale nějak to už funguje, nevím jak. Aktualizoval jsem SW iPhonu, mačkjal co se dalo, a už to frčí :D Díky.
Říjen 19, 20186 r Ahoj mám dotazy ohledně radia Bolero (v autě 8 tlačítkový displej ).Mám tam jednotku která nemá navigaci. Sehnal jsem jednotku 5Q0 035 874C která nikdy nebyla v autě aktivovaná a nastavena. Je v této jednotce navigace ?? (hledal jsem to na netu a není to jednoznačné – někde je že ano někde je že ne). Jestliže nebyla nikdy v autě dá se aktivovat pomoci vcds? (když jsem zkoušel jednotku chtěla aktivovat). Jestliže navigaci má bude pracovat s 8 tlačítkovým displejem Bolero (asi by neodpovídali popisy tlačítek). Díky za info. Upraveno Říjen 19, 20186 r od aja30
Říjen 19, 20186 r Bolero je rádio bez navigace. Aktivace není možná přes VCDS ani jinou diagnostiku. To umí jedině a pouze autorizovaný servis.
Prosinec 17, 20186 r Zdravím, chci vyměnit ve své Octavii MY2016 rádio Bolero MIB2 - 6,5" (včetně Smartlinku) za skleněné Bolero 8" (5E0919605N), lze jej někde bez obav koupit a nakódovat? V servisu mi nechtějí pomoci :/
Leden 2, 20196 r Nemam inu moznost ako kupit nove auto na odporucanie technika zo skody,kedze radio bolero v mojej RS nedisponuje polozkou mirrolink (smartlink) ? a nie je moznost dokodovania.
Leden 2, 20196 r @ritch ja slysel takovych veci....pokazde jina pohadka....a nakonec lze vetsinou vsechno :-) a cestou oficialni...
Leden 4, 20196 r Však ano, výměnou HW, teda dané jednotky, ale není kvůli tomu nutné měnit celé auto kolem (což servisy tvrdí). @mkopr pokud bys měnil a zbylo ti Bolero s aktivním Smartlinkem a šla jednotka použít ve Fábii (což by měla), dej vědět, domluvili bychom se :)
Leden 4, 20196 r @PistaTT kde píšu něco o kódování ? Jen jsem konstatoval, že určité věci je možné vyměnit za určitých předpokladů.....a nemusím měnit auto... Pokud @mkopr bude mít přesný model co tam teď má a co chce vyměnit, budeme vědět více....
Leden 8, 20196 r Zdravím, mám OIII Scout nefacelift, datum výroby 18.5.2015. V infotainmentu Bolero se po zapnutí klíčku někdy ukáží analogové hodiny a někdy zcela náhodně se nejdříve zobrazí nápis s logem Scout. Nevíte čím je toto řízeno, co se zobrazí ? Rád bych, aby se vždy zobrazil nápis Scout a pak až analogové hodiny.
Únor 3, 20196 r Čau, pár otázek ohledně upgrade rádia. Jsou nějaké aktualizace rádia? Kde se dá dozvědět, zda mám nejnovější verzi? Dá se případná aktualizace nahrát svépomoci? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.