Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A ja abych pravdu rekl tak ne. Nevidim v tom buch vi co. Bratranec ma ted novyho R s paketem style plus s cernou lakovanou listou a je na tom videt vsechno. otisky pyl prach. Takova tretka navic.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

chystám se na dovolenou k moři ( né autem) a určitě se budu i potápět.. hledal jsem nějakou kamerku podobnou GoPro a narazil jsem na její levnější verzi s názvem SJ4000

Vypadá velmi podobně a má i podobné funkce a je asi tak 3x levnější než GoPro.

Pokud bych si jí koupil, dala by se použít i jako kamerka do auta.. Tím pádem by mi tady zůstala nevyužitá 2 měsíce stará Truecam A3 , takže bych jí mohl popřípadě za nějaký menší peníz udat.. :D

Vloženo

Hiz. Co bys za ni chtel? Ze bych ji pripadne vzal pro manzelku. Popr. pisni do SZ. Jeste se ji teda musim optat jestli by ji chtela. Jakou to ma pamet? ( SD karta? velikost?) A do jakeho formatu to nahrava ta videa.

Vloženo

chystám se na dovolenou k moři ( né autem) a určitě se budu i potápět.. hledal jsem nějakou kamerku podobnou GoPro a narazil jsem na její levnější verzi s názvem SJ4000

Malý problém s použitím do auta - nenahrává jako palubní kamery na smyčku

Vloženo

Tak jsem dneska investoval do průkaznosti a koupil si Truecam A5. Poměr cena/výkon je dobrý. Nicméně při porovnání s dražšími konkurenty pokulhává především noční snímání(rozpoznávání detailů). Ani ve dne mě neoslnila schopnost rozpoznávání značek. Posílám vzorek pro shlédnutí (silnice, dálnice, tunel). Ale zase to má GPS modul a sehnal jsem jí za polovinu ceny, takže i tak mi udělala radost.

Zmiňovaná ukázka: 

v plné kvalitě (uložto.cz): http://ulozto.cz/x9KcDHXu/amba0028-mov

v youtube kvalitě: https://www.youtube.com/watch?v=y2TwwLnz-LQ&feature=youtu.be

P.S. byla pouze na přísavce a na ní je hodně stupňů volnosti a k tomu jsem jí zapomněl dotáhnout, proto se tak houpe, kdybych jí dal na pevný tak se houpání zredukuje.

Vloženo (editace)

EDIT: projel jsem par dalsich videi, a ten Truecam A5 v nekterych pripadech docela ok. akorat nechapu proc to nekomu snima naprosto hrozne a nekdo ma pomerne dobrej obraz? predpokladam, ze to proste a jednodusse, vyplivne nejaky mov, nebo mp4 takze nejaka moznost to rozdrbat blbym nastavenim asi neexistuje?

Editováno: , autor: pusher...
Vloženo

jo no, mne jde spise o porvnani obrazu na youtube mezi vice uzivatelama stejneho vyrobku, at uz Truecam A5, nebo A3, atd.. jednou vcelku koukatelny, jindy hruza, kde se obraz totalne rozpada, coz je s podivem, ze jde vetsinou o denni videa...

Vloženo (editace)

Nestraš, už jí mám od Hize zamluvenou. A3  :kol-28: Určitě to furt bude lepší než ty za 600 z auto kelly. Jako druhá do druhýho auta manželčinýho to bude stačit. lepší než nic.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Tak jsem se také odhodlal k nákupu černé skříňky. V dnešní době když člověk vidí co se na silnicích děje to určitě nejsou vyhozené peníze. Měl jsem favorita Truecam A5 nebo A3 a nakonec jsem se na základě recenzí uživatelů a videí rozhodl k nákupu zcela jiné jelikož na Truecam ty ohlasy nejsou zas až tak růžové.

Full-HD kamera CEL-TEC E07

post-88377-0-08572100-1404579549_thumb.ppost-88377-0-54747300-1404579550_thumb.ppost-88377-0-42154700-1404579552_thumb.ppost-88377-0-08301100-1404579554_thumb.p

Recenze na ni jsou celkem v pohodě , cena také v normě a videa se mi líbí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...