ferda25 Vloženo 18. Listopad 2014 Vloženo 18. Listopad 2014 Tady se dočteš více. http://forum.skodahome.cz/topic/130527-řj-63kw-přehrána-77kw-originálním-sw/ Citovat
Temik.sk Vloženo 14. Březen 2015 Vloženo 14. Březen 2015 Skusal niekto priamo namontovat chip? nie upravu softveru? Vyrabaju to nemci, tak by mozno da aj spolahnut...totok napriklad http://m.ebay.de/itm/141573325581?nav=SEARCH Citovat
mx6 Vloženo 16. Březen 2015 Vloženo 16. Březen 2015 Přečti si předchozí stránku, už jsem tam psal o powerboxu. A měl jsem ho z SK Tuningbox.sk za 130eur s dopravou. Myslím že toto bude za ty prachy na podobné bázi, oblbuje čidlo tlaku za turbem na plastové trubce. U těchto levnějších powerboxů to velice nijak jinak nejde udělat. Ty opravdu drahé se připojují na čidlo za turbem, váhu vzduchu a čidlo vačkové hřídele - TMC Motorsport Citovat
Temik.sk Vloženo 16. Březen 2015 Vloženo 16. Březen 2015 Uz mi tu na fore dali pochopit ze jednoznacne lepsia volba bude flash softveru. Citovat
mx6 Vloženo 16. Březen 2015 Vloženo 16. Březen 2015 To ti můžu potvrdit. Pomalu za stejné peníze máš udělaný soft který je stokrát lepší. Já jsem powerbox prodal do dvou měsíců tuším.. Jinak tady borec z SK - mimoxx má hodně slušné hodnoty: http://forum.skodahome.cz/topic/101702-chiptuning-12tsi/page-20 Citovat
Petrrr Vloženo 16. Březen 2015 Vloženo 16. Březen 2015 No jo MX6, nám si už dávno sliboval údaje z brzdy u tebe a furt nic. Citovat
mx6 Vloženo 16. Březen 2015 Vloženo 16. Březen 2015 Já vím, šak nejsu schopný někam zajet.. Domlouval jsem průmku kam jsem chodil do škole, tam brzdu měli co vím a nic. Musím jinam, i když popravdě 1500,- jenom za změření se mně už moc nechce dávat. Vždycky se najdou důležitější věci kam uložit prachy.. Asi je lepší udělat to zároveň s čipem, protože pak se k tomu nikdo nedokope pokud auto jede líp.. Citovat
Motaaa Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 Tak příští středu jedu na do Prahy na hokej takže nechávám chiipovat auto u Powertecu budou grafy před úpravou i po úpravě dodám všechny grafy s brzdy. Citovat
Motaaa Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 (editace) jj uvidím taky kdybych nejel do Prahy takto nejedu zvlášť aspoň to odzkouším hned po D1 na ostravu.A dám to na brzdu před abych věděl kolik tam je s výroby a kolik po chipu to už dělaj oni takže pak nafotím a dám to tady. Editováno: 27. Březen 2015, autor: Motaaa Citovat
Temik.sk Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 Na kolko kW chces dat nacipovat? Mas 5 alebo 6 kvalt? Citovat
Motaaa Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 mam 6kv a budu chipovat na 93kw uvidíme kolik to pujde maximalně podle firmy Citovat
kokta7 Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 u powertecu? tak to hodně štěstí horší firmu si vybrat nemohl. Citovat
hiz Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 Nekdo nejake zkusenosti s xtuning.cz? Maji pomerne slusnou reklamu v poradu Autosalon a dokonce pisou : " firma xtuning nabizi u nekterych vozu pojisteni tovarnich zaruk, tzn. ze nepozbudete tovarni zaruku danou vyrobcem vozu. " Citovat
oneb1t Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 u nekterych vozu = tam kde nejde poznat ze se v tom hrabali Citovat
Motaaa Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 Kokta7 a která firma je podle tebe dobrá co čtu tak každý nadávává jeden na druhého ten nestojí za nic atd a pak si vyber až je zkusím tak uvidím a pak klidně napíšu že stojí za hovno. Citovat
Temik.sk Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 Kazdy ma svoj nazor alebo z jednej negativnej skusenosti vedia urobit velke halo. Na tvojom mieste by som sa vobec nebal a isiel do tej firmy ale s jednou podmienkou ze budes pri aute celu dobu, ak ta nepustia k autu tak to znamena toto. Kamos z Bratislavy isiel nachipovat OII TDI do jednej "znamej" firmy do Prahy. Predtym si namontoval skrytu kameru do auta, on je v tomto paranoidny...Ked tam dosiel tak zistil ze nemoze byt pri aute z bezpecnostnych dovodov a podobne bla bla...tak dakde musel ist na kavicku. Po hodine auto bolo hotove isli vyskusat vykon bolo citiet, dali vysledky merani, vykesoval 400€, spokojny isiel domov. Doma si prehral zaznam tak zistil ze chiptuning trval nejakych 5 min. pravdepodobne len nahrali softver a dalsiu hodinu pri aute nikto nebol a nic sa nerobilo s autom, pricom chalan dostal vytlacene grafy. Ked to zacal riesit tak mu bolo povedane ze co chce, ze ma "tuctove auto" pochopil to tak ze naco robit brzdu a pod. blbosti k autu, ktore uplne take iste robia denne desiatky akoze skusenosti. Zrhneme, vykon mal, spotreba dolu, nasrali tym ze auto naschavl nechali dlho, akoze chiptuning trval dlho a za 5 minut roboty 400€.... 1 Citovat
kokta7 Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 (editace) powertec tě k autu nepustí.... taky se podívej na jejich ceny..... rozhodně bych zvolil motorpowera, mvoleska(profituning).... Editováno: 28. Březen 2015, autor: kokta7 Citovat
Temik.sk Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 (editace) Takze moj osobny nazor na firmy co robia chiptuning a nechcu ta pustit k autu pocas upravy softu a ako vlastnik auta a mal by som zaplatit za sluzbu. Nepusti k autu, nezarobi! Takto by som zacal a bol by som rad keby to rozsirili na fore. Neboj, velmi rychlo by pochopili ze ludia tam prestanu chodit...autorizovane servisy tiez ta nechceli pustit k autu a teraz ked budes pozadovat tak neni problem a uz bezne pri servise stojim pri aute a vytkol som im strasne vela veci.......ze este boli urazeny. Editováno: 28. Březen 2015, autor: Temik.sk Citovat
Pawouk Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 Temik.sk - pokud nenapíšeš, která firma to byla, je to k ničemu. Je to zase na úrovni "jedna paní povídala". Citovat
Temik.sk Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 (editace) Pawouk, nemozem nebolo by to ferove, musis to uznat. Ak so mnou nesuhlasis, vymaz co som napisal ohladom tej skusenosti... Editováno: 28. Březen 2015, autor: Temik.sk Citovat
Pawouk Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 1. Necituj předchozí příspěvek, porušuješ pravidla fora. 2. Když nemůžeš napsat nic konkrétního, je to zbytečné sem psát - nemá to žádnou vypovídající hodnotu. Kokta například píše ze své osobní zkušenosti. Citovat
Temik.sk Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 Pawouk, napisal som konkretnu skusenost cloveka ktory si nezela byt menovany a nechce aby som spominal nazov firmy. Ludia co su tu a pochopili cenu/pristup firmy urcite budu vediet ktora firma u Vas v CZ hlavne v Prahe to robi. Viac vysvetlovat nebudem. Citovat
ČudlR Vloženo 29. Březen 2015 Vloženo 29. Březen 2015 Tak teď treba ten PowerTec na Kladně tě nepustí k autu při úpravě, ale v místnosti vedle si mužeš dát kafe a koukat na velkou TV kde se ti promítá ze dvou kamer co maj u auta co na něm dělají... Citovat
Motaaa Vloženo 3. Duben 2015 Vloženo 3. Duben 2015 (editace) Tak přidávám to i sem ikdyž mám to svém vlákně nechal jsem udělat chip 1,2 TSI 77kw měřeno před i po úpravě před to mělo s výroby 81kw a po úpravě to má 96,4kw auto jede neskutečně dobře do kopců tahá to hezky první jízda byla 420km domů s Prahy po D1 odzkoušeno tady přidávám i graf úpravy. Editováno: 3. Duben 2015, autor: Motaaa Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.