Přejít na obsah

CHIP Tuning


rudko25

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

Přečti si předchozí stránku, už jsem tam psal o powerboxu. A měl jsem ho z SK Tuningbox.sk za 130eur s dopravou. Myslím že toto bude za ty prachy na podobné bázi, oblbuje čidlo tlaku za turbem na plastové trubce. U těchto levnějších powerboxů to velice nijak jinak nejde udělat. Ty opravdu drahé se připojují na čidlo za turbem, váhu vzduchu a čidlo vačkové hřídele - TMC Motorsport

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím, šak nejsu schopný někam zajet.. Domlouval jsem průmku kam jsem chodil do škole, tam brzdu měli co vím a nic. Musím jinam, i když popravdě 1500,- jenom za změření se mně už moc nechce dávat. Vždycky se najdou důležitější věci kam uložit prachy.. Asi je lepší udělat to zároveň s čipem, protože pak se k tomu nikdo nedokope pokud auto jede líp..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

jj uvidím taky kdybych nejel do Prahy takto nejedu zvlášť aspoň to odzkouším hned po D1 na ostravu.A dám to na brzdu před abych věděl kolik tam je s výroby a kolik po chipu to už dělaj oni takže pak nafotím a dám to tady.

Editováno: , autor: Motaaa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kazdy ma svoj nazor alebo z jednej negativnej skusenosti vedia urobit velke halo. Na tvojom mieste by som sa vobec nebal a isiel do tej firmy ale s jednou podmienkou ze budes pri aute celu dobu, ak ta nepustia k autu tak to znamena toto. Kamos z Bratislavy isiel nachipovat OII TDI do jednej "znamej" firmy do Prahy. Predtym si namontoval skrytu kameru do auta, on je v tomto paranoidny...Ked tam dosiel tak zistil ze nemoze byt pri aute z bezpecnostnych dovodov a podobne bla bla...tak dakde musel ist na kavicku. Po hodine auto bolo hotove isli vyskusat vykon bolo citiet, dali vysledky merani, vykesoval 400€, spokojny isiel domov. Doma si prehral zaznam tak zistil ze chiptuning trval nejakych 5 min. pravdepodobne len nahrali softver a dalsiu hodinu pri aute nikto nebol a nic sa nerobilo s autom, pricom chalan dostal vytlacene grafy. Ked to zacal riesit tak mu bolo povedane ze co chce, ze ma "tuctove auto" pochopil to tak ze naco robit brzdu a pod. blbosti k autu, ktore uplne take iste robia denne desiatky akoze skusenosti. Zrhneme, vykon mal, spotreba dolu, nasrali tym ze auto naschavl nechali dlho, akoze chiptuning trval dlho a za 5 minut roboty 400€....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze moj osobny nazor na firmy co robia chiptuning a nechcu ta pustit k autu pocas upravy softu a ako vlastnik auta a mal by som zaplatit za sluzbu.

Nepusti k autu, nezarobi! Takto by som zacal a bol by som rad keby to rozsirili na fore. Neboj, velmi rychlo by pochopili ze ludia tam prestanu chodit...autorizovane servisy tiez ta nechceli pustit k autu a teraz ked budes pozadovat tak neni problem a uz bezne pri servise stojim pri aute a vytkol som im strasne vela veci.......ze este boli urazeny.

Editováno: , autor: Temik.sk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přidávám to i sem ikdyž mám to svém vlákně nechal jsem udělat chip 1,2 TSI 77kw měřeno před i po úpravě před to mělo s výroby 81kw a po úpravě to má 96,4kw auto jede neskutečně dobře do kopců tahá to hezky první jízda byla 420km domů s Prahy po D1 odzkoušeno tady přidávám i graf úpravy.

post-13460-0-57257300-1428053669_thumb.j

Editováno: , autor: Motaaa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...