Přejít na obsah

Klepání (ťukání) v levé přední části vozu - vadný silentblok uložení převodovky


pusher...

Doporučené příspěvky

Pánové, nezlobte se na mě, ale tento přístup Škodovky, kdy dělá mrtvého brouka  a tváří se, že žádný problém neexistuje, se mi pranic nelíbí. Sami by si měli svolat všechny Rapidy ke kontrole a nabídnout pomoc, Nebaví mě chodit do servisu a tam jim vysvětlovat, že mi někde něco klepe. Koukají na mě jak na nějakého potížistu.

Editováno: , autor: tony.m
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přeci jenom možná budu dalším kandidátem, dnes ráno 0 st. a i když to dělalo málinko a spíš na neutrál, slyšel jsem to. Při zařazené rychlosti to spíš jako vrzalo. Já mám ten problém, že má při cestě do práce docela kvalitní silnici a než přijedu na hrbolatější cesty nebo do servisu 20km už to může být zahřáté a prd. Dělalo vám to i při zahřátém autě? Slyšet to tam je, ale zatím né tak výrazně jako u vás, ale u vás to taky tak začínalo ne?

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mně už to dělalo i při zahřátým autě prostě pořád, ani teplota okolí na to už neměla vliv....musíš najít tu správnou cestu (záplaty) :D Ano začínalo to postupně...pak to bylo víc a víc...podle mě se to přeměnilo z toho cvaknutí po puštění spojky jestli to s tím souvisí...protože to jsem od tý doby co začalo klepání už neslyšel:)

 

Udivuje mě že se to objevuje teda jen u některých rapidů a při jiném nájezdu někomu už v 1500km někomu v 5tis a někomu i za víc... ale vsadím se že s tím plno lidí jezdí jakoby nic:)

 

Teď je krásný ticho a pořád čekám kdy to uslyším a stále nic :) (mi z toho fakt hrabalo už)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rogere: jsem na tom stejně, už nic neklape, ale pořád mám uši jak radary a čekám, co kde klapne :)))

 

Vy ostatní, vemte auta a hurá do servisu. ŠA bude dělat mrtvýho brouka i nadále :)

Opravu máte zdarma a trvá to hodinu + objednávka dílu, pokud ho nemají v servisu skladem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já musím počkat až to bude opravdu výraznější a aby to dělalo pořád. Byl jsem tam před 14dny s jiným klepáním a to už bych byl za opruze. Jo to cvakání spojky jsem taky měl, ještě nedávno tak 2 měsíce a to přestalo. Asi nějaká transformace zvuků do silentbloku  :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petrrr: mě to dělá už víc a víc. Začalo mi to někdy kolem 500km a od té doby se to "horší". Teď mám najeto 6500. Začalo to ještě na letňákách, ale nebylo to takový. Tak jak jsme přešel na zimáky a je zima, tak je to už normálka - podobný jako čep nebo něco, ale jen v určitých chvílích. Je to frustrující :( Ráno najedu  30km a slyším to většinou po celou dobu, ne furt, ale občas to někde "klepne". A auto je určo zahřátý už po 15km, takže ... no, musím vyšetřit čas a hurá na ně. 

 

Ostatním po opravě gratuluji. Jen aby to vydrželo daleko víc, než původní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave jsem mluvil s technikem z meho autorizaku, poslal jsem mu shrnuti mejlem a rikal, ze se pobavi s centralou a zacatkem pristiho tydne bych mel jet taky na vymenu.

btw. nechate si tu opravu napsat do servisni knizky nebo na to kaslete? samozrejme ve skodovackym systemu to zapsane bude, tak jestli ma smysl to psat do servisky.

 

velky dik ematesovi a rogererovi.  :worthy  :)

Editováno: , autor: pusher...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...