Stringo Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Takže co ostatní? Vyhovuje ten nápad s leteckým dnem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Jedu, vyhovují mě obě varianty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Klidne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Jasně,jasně,Jen tak dál Stringo,za mě 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Takže platí kamaráde ten harmonogram,udělám událost na fcb :-) kdyby si mě chtěl někdo najít " Janich Milánek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Odkaz na fcb sraz PLZEŇ!!! https://www.facebook.com/events/1468117826752132/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming&source=49 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs84 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Tak pánové,už teď se těším,až se sejdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Po konzultaci s Janyskem, jsem upravil začátek srazu na 8:00-8:15 protože jak je známo, spoustu lidí "něco" překvapí a dorazí později, tak aby se všechno v klidu stihlo a odjížděli jsme na letiště zavčasu a stihli zahájení leteckého dne Už se taky těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seňor Peligro Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Den ve Vzduchu VSTUPENKY Vstupenky budou v prodeji pouze na místě v den akce. Pokladny jsou před vstupem do areálu viditelně označeny. Předškoláci mají vstup zdarma (děti do 6 let) !!! Vsup do areálu je povolen pouze s platnou vstupenkou. Vstupenka bez kontrolního ustřižku je neplatná. Vstupné dospělí 200,-Kč Vstupné děti (od 6 do 15 let) 50,-Kč ZTP zdarma OTEVÍRACÍ DOBA AREÁLU26.4. 09:00-19:0027.4. 09:00-18:00Pokladny budou otevřeny od 09:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 výborná informace pro ostatní Peligro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 (editace) Stringo , jj jezdíme na spztkách v provozu přejezdy ale v palbě docela , start z václavského náměstí (bomba) Hurvajs 84 já jsem taky z rokycany. dojeli jsme první ve třídě a třetí celkově ze 156 aut Editováno: 6. Duben 2014, autor: jirka toledo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Pěkné chválím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seňor Peligro Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Také se přidávám ke Gratulacím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Díky klucí , vidím to že přijedu jen na sraz , pro mě ty víkendy jsou špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Tak alespoň tak Jirko, zkus to pořešit, ten Den ve vzduchu je fakt pěkná akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Srazík určitě,to by neměl byti problém ikdyž teda budu muset brzo vstávat. leteckej den uvidím,záleží jestli bude chtít rodinka na výlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 a kolik budu vstávat já..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 No z Chomutova to jezdím do Plzně služební OII FL 1.9 TDi (77kW) za 1,5 hod v týdnu a o víkendu za 1 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Jedu v klidu mezi 1- 1,5 h....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Je možný že jsem potkal dneska Večer okolo půl 6 Stringa v Plzni u Aska na té hlavní?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Hele to je klidně i možné, kolem 6 jsme projížděli Plzní, ale řídila manželka, já se vezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Kurňa trochu se mi to zkomplikovalo,já zapoměl,že tento víkend je hu nás pouť,takže srazík dám,ale místo leteckýho dne pofrčím domů,to by mi cácorky dali,že snima táta nejde na houpačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Však sraz je až ten další víkend. Potřebujeme tam zastoupení HTP :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.