Ovce Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Jasně máš pravdu ne vždy to vyjde U nás na STK jsem problém nikdy neměl Asi záleží na technikovy jak je nebo není levej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Tak dneska mi jedna skapala a na druhý je vidět že má téměř dost. Bohužel drtivá většina lidí uvádí např. 2 roky, 3 roky ale nikdo neuvádí kolik km nebo cca hodin. U mě je to přesně 10 měsíců (bez třech dnů ) což ale není vůbec podstatné. Kolega je reklamoval po 22ti měsících a když jsme spočítali kolik cca hodin nasvítily tak nám vyšlo nějakých 200hod u něj, a u mně 330hod. Logicky je tak krásně vidět jak se nedá kalkulovat s tím jestli mají 2roky nebo půl roku. Reklamaci mu sice tenkrát uznali ale u mně je na nich podle fotek z reklamačních podmínek jasně vidět že jsou jednoduše vysvícené. Za ty hodiny co nasvítili je reklamovat nebudu ale zkusím se tu zeptat zda někdo nemá zkušenost s něčím jiným co svítí + - stejně ale déle. Za službu kterou vykonaly mi není líto peněz ale měnit po 10ti měsících mně bavit nebude, pokud není nic lepšího tak u nich zůstanu, jezdit 10tkm za rok aby déle vydržely ale nedám Ještě dodám že sem si kontroloval přepětí a to je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 330 hodin? To znamená, že kdo v autě tráví 6 hodin denně krom víkendů tak má za nějakých 2,5 měsíce po nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Pokud bude mít denní svícení a bude jezdit jen ve dne tak třeba i 25let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka251990 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) Zdravím, mám octavii ll facelift a zdá se mi že žárovky potkávacích světel málo svítí a je špatně vidět, nestane se něco z elektronikou když tam dám tyto žárovky, nebo máte jině zkušenosti aby to svítilo lépe http://autozarovky.heureka.cz/osram-h7-night-breaker-unlimited-12v-55w-px26d/specifikace/#section Editováno: 30. Listopad 2015, autor: Jirka251990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Skúsil si kliknúť na ten tvoj odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka251990 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 uz je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOM-LA Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Nestane se vůbec nic. Respektive zarovka ma stejnej prikon, vnitrni odpor a z toho vypliva i stejnej prodovej odber. Zarovky svitej luxusne ale aby to nebylo vsechno tak pozitivní, pocitej ze dyl nez pul roku nevydrzej. Zakona zaruka je sice 24m ale vyrobce udava zaruku zivotnosti 6m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Doba jakou vydrží se nedá počítat na půlrok ale na hodiny který odsvítí a pokud se nepoužívají na denní svícení tak je může mít i 3 roky Mě naposled vydrželi cca 330 hod a výrobce uvádí cca 200 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Taky je mam a vydrzely mi rozhodne podstatne dele nez pul roku. Pres den ale nesviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 (editace) Mám je též jak v potkávacích tak dálkových už cca rok a bez problému. Ale přes den když je počasí svítím denním. Ve volvu vydrželi asi 3 roky v potkávacích a to svítili furt. Editováno: 1. Prosinec 2015, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Já je mám ve dvou Fabiích již dva roky a stále svítí a to i jako denní svícení. Přitom v jedničkové Fabii dřív normální žárovky vydržely max rok a půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Já mam v potkávacích na O2 NB+ už taky skoro 2 roky, ročně najezdim kolem 20tkm, z toho tak půlku v noci (ve dne nesvítěj).. Ani nepociťiju, že by byly nějak vysvícený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barosmilan Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 (editace) Taky se přidám mám NBU a vydrželi mi cca 32tis. km (odhadem 630hodin ) teda jedna odpadla čekám až odpadne druhá. Místo ní jsem dal provizorně obyčejnou H7 a je to poznat na svítivosti i na barvě světla. Editováno: 25. Únor 2016, autor: barosmilan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Tak mě v pátek jedna H7 NBU praskla vydržela 13 měsíců, ale přes léto jsem většinou svítil víc denním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Mě tyto žárovky nevydrží ani půl roku, ty poslední mi vydrželi bez pár dní 5 měsíců. Svítím snima pořád ale myslím že netrpí častým rozsvěcením tak nevím proč tak malá výdrž? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Budu se opakovat ale 13 nebo 5 měsíců nemá žádnou vypovídací hodnotu. Za tu dobu každý najede jiný počet km respektive nasvítí jiný počet hodin. cca 32tis. km (odhadem 330hodin )Chceš říct že máš za těch 32tkm průměrnou rychlost 97km/h? To je slušnej výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Nebo ji ma jen polovicni a polovinu najezdi ve dne, kdy sviti necim jinym nebo nesviti vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) jojo tomu rozumím,ale když čtu jak tu všem vydrží dlouho tak mi ztoho nevychází vydrž ani na odsvícené hodiny a ani na délku měsícu. Jínak se svítivostí je spokojenost. Jen ta o proti ostatním snad ani né poloviční výdrž :-( Editováno: 24. Únor 2016, autor: Sheffield Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Já zkusil dat philips xtreme vision a sviti stejne luxusně. Výrobce udává myslím 500 hodin a u Night braker je jen 250 průměr. Zkuste je. NB mam v dálkach a taky luxus. I když mám tak nastavené světla ze ty dálkové ani nepotrebuju a nikdo na me ne bliká. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barosmilan Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Kilometry jsou reálné, u času jsem se překlepl, vycházel jsem z hodnoty 19h na 1000km. Jinak po měsíci po prcní žárovce odešla i ta druhá. Editováno: 25. Únor 2016, autor: barosmilan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Barosmilan v předchozím příspěvku píses 330h a ted píses 630.. to je trochu rozdíl Já bych ti věřil 300h - 350 ale vic si myslim ze nedokazou nbu.. me jedna vydržela 250h a druhá asi 300 .. oboji odhadem. Jsem zvědav na ty philips. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak82 Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Mám asi týden Osram Night Breaker Unlimited H1 v dálkových světlech u OII. Teprve dnes jsem měl možnost je pořádně vyzkoušet a můžu říct, že teda svítí fakt luxusně. Životnost bude asi nižší, ale za ty prachy to stálo. 2ks za 299,-Kč. Můžu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.