hiz Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Objednal si mailem, nebo osobne? Si tam kdyztak zajedu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Do FII to nenapchám že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 No, to se věci hýbou dopředu. Už mám taky objednáno zprostředkovaně, ale volal jsem kvůli stěračům do AS a jen tak mimochodem jsem se optal na to osvětleni SPZ pod správným číslem a ejhle, sám se tomu divil a hledal jestli není někde chyba. No budou to mít všichni tak to stejně ztrácí kult jedinečnosti a vyjímečnosti. I když tolik lidí sem stejně nechodí. Teď se jim zvýší prodej, budou hledat jak to že a trknou se do hlavy a rychle to típnou jak psal Suri. popř. to bude dočasně omezená akce. Tedy Suri budu na tebe myslet při každém rozsvícení. Sice jsem to měl přetvořené z LED pásků, ale je to dost přesvícené a nevím až by mě chytli v Rakousku či DE třeba jak by se na to koukali. Originál je prostě (homologovanej) originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Budu muset vymyslet něco jiného už to tu budou mít všichni jako já sakra už mám po jedinečnosti po roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Tys měl jedinečnou cenu zase. Kdo si počká, ten se dočká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 (editace) Objednal si mailem, nebo osobne? Si tam kdyztak zajedu.. po telefonu a neco mlel o 10kusech v boleslavi nevim nerozumnel sem mu. Editováno: 23. leden 2015, autor: milstas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 (editace) Jak tak sleduji vaší diskuzi, tak mi to nakonec nedalo a zavolal jsem do Autostylu Trutnov a bez problému jsem osvětlení (číslo dílu 000 052 110) objednal. Cena 132 kč za kus. Dík za dobrý tip Editováno: 23. leden 2015, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Ano udělal jsem to samé se stejným výsledkem v mé nejbližší Škodovce, budou v pondělí cena 132kč, díky chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 No jestli jich mají v MB jen 10, tak to budou už skoro pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Taky dnes objednáno Budu muset vymyslet něco jiného už to tu budou mít všichni jako já sakra už mám po jedinečnosti po roce. Prodám ti obyčejné žluté a budeš opět jedinečný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 A jsou tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Mohl si pro porovnani nechat jednu puvodni a tuto novou aby byl videt rozdil. Ja to tak udelam, akorad ja uz origa nemam puvodni. Mam to nevratne upraveno systemem DoDo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Dnes jsem se pokusil objednat v mém servisu a asi je tam tím všechny zaměstnám. Číslo jim zatím nic neříká a o žádném LED osvětlení na Rapida neslyšeli. Naděje umírá poslední, protože stále hledají, tak se ještě uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Jim ukaz ten letak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Petr tady máš moje foto obyč a led Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Diky, je to rozdil. To sviti tolik ze ti to vybelilo cisla s SPZ a to uz jen s jednou lampickou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Ještě že to neroztavilo tou obrovskou záři tu spz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Tady zatim me se systemem DoDo. Zadny rozdil koukam, jen v homologaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 tak a uz sou doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Pridávam sa do klubu origo LED EČV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Ja psal jen mail na stodulky, ale nedostalo se mi odpovedi Nevadi zajedu si tam osobne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Právě jsem je přivezl už je tma a zima , ale jak bude chvilka a trochu tepleji jdou na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Taky už je mám doma stihl jsem i namontovat, jsou super, jen přidám malé info že mají spodek a vršek přesně podle díry v kufru, aby je někdo necpal obráceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Ja psal jen mail na stodulky, ale nedostalo se mi odpovedi Nevadi zajedu si tam osobne.. to tam nema cenu psat. musi se rovnou volat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Tak dnes jsem si chtěl LED osvětlení RZ objednat u AutoZítky v Sukoradech - nic jim to přrý pod číslem dílu nevyhodilo. Takže jsem nakonec objednat také v Autostylu Trutnov a v pátek si to tam vyzvednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.