DavidSK Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Čoskoro oficiálne predstavenie, prezradí niekto niečo pár dní vopred ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 http://www.auto.cz/lkoda-octavia-scout-premira-lenev-prodej-zl-79467 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Neví někdo rozměr pneu? Opět 225/50/17? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 dovolím si to napsat sem... jak jsem slíbil... tak jsem konečně mluvil se svým prodejcem, byli v MB a ukázali jim novou Fábii i v kombi a nového Superba i v kombi prodejce to popsal tak, že Fábie heč. moc pěkná, hranatější, jakoby Polo, vyvážená... Fábie kombi jakoby zmenšená Octavia III kombi Ale... z nového Superba jim prý všem spadla brada, auto úplně někde jinde, krásný design, ještě větší, zepředu design směřující k Bugatti... kombi není až tak výrazné, ale taky úplně někde jinde.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Hravec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Dixíku, a jak to bude s motory pro Scouta? Prý i 2.0 TDI 135 kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 V tiskovce je,že jeden benzín a dva diesly.Tak to vypadá na 1.8 TSI a 2.0 TDI 110 a 135 KW DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Asi tak ako píše Dix, benzin 132kW DSG a diesel 110kW manuál, diesel 135kW DSG. Na rozmer pneu by som bol aj ja zvedavý, lebo na fotkách vypadá pneu vačšia ako 225/50 R 17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 http://www.vybermiauto.cz/autodata/novinky/skoda-odhalila-novou-octavii-scout-vime-prvni-jake-bude-mit-motory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Dneska jsem Scout potkal ráno v MB, tedy O3 s oplastováním kolem kol a prahů. Překvapivě neměla oplastované nárazníky, ale to klidně může být v produkční verzi jinak. Každopádně je evidentní vyšší světlá výška a vyšší pneu, stejně nako u O3. Ale nějak se mi to úplně nelíbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Je tady někdo, komu se na těch fotkách líbí? Nerozumím módě povinných černých/stříbrných zrcátek, tak to snad bude volitelná výbava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Věřím, že reálně to bude vypadat líp, ale že by mi z toho padla huba na zem, to fakt ne..... fotka je trochu divná, je to jakási patlanina z PC, myslím, že si mohli dát víc záležet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Na těch fotkách co jsou všude po webu se mi tedy moc nelíbí. Je to takové opuchlé. Snad to bude v reálu lepší. Ty gumy na tom jsou hrozné balóny. Vrazil bych na to 18'' s nižším profilem. Ten dvou barevný interiér s hnědou vypadá vcelku zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Jo, ten interiér se mě libí... takové decentní, elegantní... Editováno: 11. Únor 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 mne sa to nepaci ! uvidime ako to bude vyzerat v reali a v inych farbach .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Flag: souhlas, kola mi připomínají balóny z Tatry 613 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Víte někdo,kterej KT nabíhá do výroby ? Editováno: 14. Únor 2014, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Scoutik,ale mě se stejně libí zakladni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 v reálu fakt vypadá luxusně a ty kola jsou takový designérkský počin, rozhodně ne dle mého propadák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Jo, vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 moc pěkně, tak trochu bojovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Jako jsem zvědavej na jiné bervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Jo takhle je to hezčí než na těch ofiko fotkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 (editace) Tak toto je dle mě nejšerednějsí scout, co kdy Škodovka vyrobila - ty plasty jsou hrozný. Na rozdíl od O2 scouta toto prostě vypadá, jak když si doma v garáži nějakej amatér oplastuje sériovku O3. Editováno: 18. Únor 2014, autor: Luman 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodyia Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 No ty stříbrný plasty vepředu a vzadu jsou dost cirkusový. Bez toho by to bylo dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.