Jary7 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Ok to beru, jste hodní kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 31. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Vyhlásil jsem oblastní sraz Š Rapid na 14.9.2014 v 10 hod v Mladé Boleslavi - viz. http://forum.skodahome.cz/topic/40618-sraz-mlad%C3%A1-boleslav/page-11#entry1945242 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Vzhledem k tomu, že sraz Rapidů v Mladé Boleslavi 14.9.2014 byl srazem Rapidů, přidávám konečně i já pár fotek do tohoto tématu. Následující sraz Rapidů v Mladé Boleslavi předběžně účastníky domluven na duben 2015. Doufám, že se naše řady rozrostou. Díky kluci a holko za účast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 To bílý auto s černou střechou jsem už někde viděl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaney Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Zdravím, rád bych se také ukázal. Bude to vždy v MB? Jak se dovím přesný termín? Ten modrej + bílá kola fakt paráda. Díky za odpověď. Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Shaney Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Shaney, přál bych si na příští rok zorganizovat (nebo aby někdo zorganizoval) víkendový celorepublikový sraz někda nejlépe uprostřed Česka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaney Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Dobrá ozvěte se, na příští rok neplánuju žádnou dovolenou, tak aspoň takto odpočinout od práce. Jen doufám, že nebudete chtít abych něco organizoval, nikdy mi nic nevyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 téma bude: rozebrat interiér a poladit tak, aby nic nevrzalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Shaney, přál bych si na příští rok zorganizovat (nebo aby někdo zorganizoval) víkendový celorepublikový sraz někda nejlépe uprostřed Česka Geograficky stred CR je v obci Číhošť u Ledče nad Sázavou na Českomoravské vrchovině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 14. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 (editace) Pánové a dámy, zkuste pouvažovat, kde bychom mohli udělat celostátní víkendový sraz Rapidů (2012) v roce 2015 ............., případně kdo by se rád chopil jeho organizace Editováno: 14. Prosinec 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Ahojte, kdo z Rapiďáků by mel zájem zúčastnit se velkého celostátního srazu řekneme někdy koncem května? Případně zorganizoval by ho někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Bude zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Já osobně bych se pokusil účastnit něčeho jako bylo jedno odpoledne loni tuším v září v MB. Čas je neuprosný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Ahojte, kdo z Rapiďáků by mel zájem zúčastnit se velkého celostátního srazu řekneme někdy koncem května? Případně zorganizoval by ho někdo? Trochu opráším téma celostátního srazu Rapidů ... Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Kdy, kde, co, jak. Chce to schopnějšího organizátora, za kterého já se nepovažuji. Dojedu po ČR / SR, když bude slušná účast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Taky nejsem proti dojet 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 jsem také pro větší sraz klidně i daleko, ale potřebuji vědět dopředu PS: pokud bude dál, musí být i poblíž srazu myčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Co tak 21 kvetna, sobota, ve 14 hod, Koprivnice ?Je to 16 km od Noveho Jicina, cesta 48 (z D1 od Lipnika nad Becvou, pres Hranice, smer na Frydek Mistek)Auta na parkovisti u Muzeum.Dopoledne navsteva Muzeum Tatra v Koprivnici (sobota, otevreno od 9:00 do 17:00),nebo namesti, zamek a truba ve Stramberku (z parkoviste je to 3,5 km)nebo zamek Kunin - http://zamek.kunin.cz/Posezeni - od 14 hod (~15 hod.), rest. penzion Pod Bilou Horou - kousek od budovy Muzeum Tatrahttp://www.ubytovani-beskydy-koprivnice.cz/GPS souřadnice: 49°35'56.44"N; 18°8'28.53"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Já mohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 28. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Celostátní sraz bych uvítal někde ve středu Česka. Jen to je asi záruka největší účasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Asi jo.21.5.14-00 kopřivnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumisek Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 (editace) Zdravím, kolegové rapiďáci, koukala jsem, že jste si tu domlouvali sraz tak nevím jestli mě nevyhlásíte, když to hodím i sem, protože jsem si všimla, že jste to plánovali i na stejný datum. No každopádně kdyby jste měli zájem ... (zkopčím sem text) ...Jedná se o sobotu 21.5. a bylo by to v Autokempu v Lužanech u Jičína (přikládám odkaz). Majitelé o nás vědí, v ten den tam dokonce nebudeme prý jediný klub (koná se i sraz kabrioletů tak se můžete pokochat ). Začali by jsme se scházet ve 13h. v areálu kempu. Pro ty co by si chtěli rovnou udělat i menší ,,dovolenou“ tak doporučuji si zarezervovat chatky, které vyjdou levně. Nebo popřípadě stan pro ty otrlejší . Kdyby náhodou měl někdo dotaz tak klidně pište mě do zpráv, poptám se a zodpovím . http://www.autokempluzany.cz/cs/ Editováno: 10. Květen 2016, autor: Lumisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 4. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2016 (editace) Rapíďáci, zpostředkovaně Vás zvu na sraz všech Rapidů ... Sraz v sobotu 1. 10. 2016 od 9.00 v Poděbradech přímo na kolonádě, ale přijet můžete už v pátek 30.9. 2016 do autokempu ATC Golf Poděbrady - tam je sraz od 18.00 pobyt je domluven na oba dny. V sobotu sraz v 9.00 na zmíněné kolonádě, na sraz bude dvojí vstupné - pouze sraz (cca 100,- Kč), nebo na cely program do večera (cca 200,- Kč na cely program do večera) . Ceny jsou ještě v jednání (v tom bude pro nové Rapidy klubová nálepka a ještě několik dalších věcí, které se ještě řeší.. třeba.. tužky.. čepice.. magnetky.. poháry atd. V 11.00 hodin zahájení - opět se to ještě řeší.. co přesně jak bude.. možná prohlídka elektrárny, pivovaru a podobně. Následovat bude pro zájemce orientační závod s dvoučlennými posádkami s přejezdem na letiště blízko Sadské a se sprinty na letišti, jízdy zručnosti. Následovat bude spanilá jízda do autokempu, kde bude týpek, který jezdí se starým Rapidem po světě a bude vyprávět zážitky ze svých cest. K tomu nějaká prezentace a atd., v jednání je ještě kapela. Ukončení srazu v neděli v 11.00 hod. P.S. Tyto informace jsem převzal od organizátorů s tím, abych je tu zveřejnil. Kluci, takže nashle v Poděbradech! Editováno: 5. Září 2016, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 5. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Dnes jsem k srazu doplnil nějaké slovní info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.