Kukiak Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 30000km a nikdy som ziadne cukanie nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Ano. Cukání potvrzuji. Ale je to tak slabé, že věřím, že 90% řidičů to vůbec nepostřehne. Stejně jako kolísání volnoběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv10 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Taky můžu potvrdit cukání, když jedu z domu, tak to mám lehce z kopce a nic nepozorují, ale z práce vyjíždím po dlouhé rovině a někdy to párkrát lehce cukne, ale po 500 m to přestane. Když ale jedu více pod plynem, tak nic, je to spíše jenom při takovém tom lechtání plynu, na spotřebu. Spíše to vidím u mého G-tecu na nízké otáčky motoru než se zahřeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty81 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Dejv10: popsal jsi to lépe než já :-) , jsem rád že nejsem sám, jinak bych asi musel do servisu. Je pravda že je to tak malé že to nejde moc postřehnout.....bude to asi o tom lehkém zahřátí. Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Zaměřím se na to, ale nic jsem zatím nepozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Dělá to jak píšou kluci. Studený motor, mírné až částečné zatížení. Prvních pár kilometrů. Kolísání volnoběhu je přítomno pořád, ale jak vypadá pořádné kolísání volnoběhu při provozu na CNG, to je vidět teprve u CNG autobusů, tam je to masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 http://www.auto.cz/test-skoda-octavia-g-tec-posledni-sbohem-109641 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Výtku o oslepující kontrolce považuju za nesmyslnou. Narozdíl od předchozích testů tam i jinde ale konečně uvádí dvě nevýhody - špatnou trakci a menší kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Tak menší kufr zrovna u OIII zas tak markantní není. S trakcí souhlasím, zejména při levných pneu a se zatíženým autem na vodě/sněhu/vlhku. To se občas povedou hodně závodnický rozjezdy z křižovatek :-) Nicméně jsem zvědav, jak se u nás v zaměstnání obmění vozový park. Jsme velkým propagátorem CNG, vozový park je poskládan ještě za starších Passatů, pak OIII a Caddyn. Teď nám to všechno odstřihnou definitvně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Mně menší kufr vadí velmi. Např. musím skládat kočárek. Mimochodem včera bylo konečně méně obtížného hmyzu na cestách a při stejných rychlostech spotřeba o víc než půl kila nižší. Pokud motor jede konstantně a není potřeba hodně akcelerovat, hned jsem byl na průměru 3,9kg/100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Cesta do Chorvatska ve dvou lidech a plném kufru, jízda podle předpisů za 3,5kg dle pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Hm. A tankoval jsi kde? V Chorvatsku není kde nabrat. Dvě čerpačky, otvírací doba na dvě věci, berou jen hotovost, samozřejmě kuny a ještě je to drahé, že se prostě vůbec nevyplatí tam zajíždět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 (editace) Potvrzuji spotřebu 3,7 kg při cestě do Chorvatska. Dá se to v pohodě. Ale je to pořád jen o polovině km. Tzn. najeto 2200 km a z toho 1000 km na benzin. Ve čtyřech lidech, plný kufr a střešní box. Editováno: 12. Září 2017, autor: kohák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 před 17 hodinami, guam napsal: Hm. A tankoval jsi kde? V Chorvatsku není kde nabrat. Dvě čerpačky, otvírací doba na dvě věci, berou jen hotovost, samozřejmě kuny a ještě je to drahé, že se prostě vůbec nevyplatí tam zajíždět. já jsem tankoval v Rijece, tam je to nonstop a platí se kartou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlikVB Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Již několik let jezdím do Itálie (pro děti je to tam 100x lepší; než si hrát s kameny, raději si hrají s pískem). V Itálii je to úplně jiná liga s poměrem plniček oproti Chorvatsku a ceny velmi rozumné. Spotřeba 3,3kg/100km. Letos jsem u jedné plničky plnil za nádherných 0,910 EUR/kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 3.3kg já nevím, to asi jezdíte jiným autem nebo to mám rozbitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Velmi záleží na stylu jízdy. Pokud se to lechtá, tak je to opravdu možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 (editace) No to ano, když se to vyloženě lechtá, tak to zvládnu taky. Je to ekvivalent asi tak 4,7l benzínu? Ale mám pocit, že s tím každý jezdí za 3,5kg max a přitom jezdí normálně. Což je o kilo a něco méně, než to bere mně. Dlouhodobou mám někde 4,7kg Editováno: 12. Září 2017, autor: guam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty81 Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Já pokud si nějak extrémně nedávám pozor, předjíždím apod. tak se pod 4kg taky nedostanu. Nyní párkrát s vozíkem a už mám dlouhodobou 4,4kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik0307 Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Já jezdím povětšinou krátké trasy a bydlím v kopcích tak mívám 5kg dlouhodobou. Jinak dlouhý trasy klasicky 4,4 - asi těžká noha.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 No to mi přijde právě tak nějak normální, žádná těžká noha. To naopak těch 3,5 i méně, jak see tu někteří chlubí, to způsobuje malinko depresi :-) Ale tak asi to budou eko jezdi nebo příhodné podmínky, slabý provoz, venkov, žádné kratší jízdy atd. Doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik0307 Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 to nebude autem, já mívám větší spotřebu než většina rodinných příslušníků, když si půjčím auto. Spíš mě znervozňuje, že cítím škubání při studeným motoru po startu jak už tady někteří psaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupony Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 (editace) Ja osobne som mal na zimnych gumach priemer 4.2, na letnych mam priemer 3.9 (oboje 17tky kolesa). Jazdim vacsinou podla predpisov, povedal by som 50% dialnice, 25% okresky a 25% mesto. Ak by som chodil len po okreskach tak chodim asi tak za 3.3-3.5. Na dialnici 3.5 ani nahodou a to skutocne chodim presne podla predpisanej rychlosti, cize pri 130 mam nastavenu 130tku. Editováno: 12. Září 2017, autor: kupony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Škubání mám taky a nechává mě to v klidu. Škubou auta ať mají najeto 1000 nebo 100 000 kilometrů, je to pořád stejné. 1.4T od Oplu cuká i na benzín řekl bych zrovna jako ty naše cng. Asi výsledek nějakých emisních optimalizací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty81 Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Kupony: V zimě máš jen 4,2? Jak to máte ostatní na zimních a v zimě? Je tam velký rozdíl i s ohledem na trakci? Já budu mít letos zimní premiéru s CNG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.