Přejít na obsah

poloha stěračů


xx30

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zeptat na polohu předních stěračů v klidové poloze. Pokud jsem použil jedno setření v poloze páčky dole, sjeli stírací lišty zcela dolu tak že nebyly vidět. Pokud jsem použil cyklické stírání tak po dobu stírání byly lišty vždy trochu vyjeté nad spodní viditelnou část skla a po vypnutí opět zajeli dolů tak, že nebyly vidět lišty. Dnes jsem si po setření okna všimnul, že je pravá stírací lišta trochu výše jak dříve. Jak to máte vy. Jinak v návodu jsem si všimnul této věty ( nerozumím ji ). Znamená to že se klidová poloha sama různě mění v průběhu používání. Děkuju za odpověď.

Poznámka

■ Po každém třetím vypnutí zapalování dochází ke střídání klidových poloh předních

stěračů. Tím se snižuje opotřebení stíracích gum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Klepani leveho sterace o sloupek

Ahoj, mne pri rychlejsi jizde klepe sterac o sloubek ridice pri stirani, hlavne, kdyz proudici vzduch na nej tlaci pri rychlosti nad 100km/hod. Zajimave je, ze klepne treba 3x a pak 3 ne, pak zase klepne. Jde nastavit rozsah stirani?

Mozna poznamenam, ze mi asi pred mesicem sterace ukradli a pacili je pres kapotu, jak jsou zanorene pod ni, az ji odreli. Ale klepani jsem si vsiml az nyni.

Dekuji za nazory.

Robert

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Ale to já nemám na mysli. Jde o to, že někdy se se stěračema dá hnout rukou a někdy ne. (bez nějakého zapínání klíčku a páčky). Ale nevím, co to ovlivňuje. Manželka má stejný auto a stejně se to chová i u ní. Někdy to jde, někdy ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...