honefr Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Zdravím na Youtube jsem našel recenzi VW UP ale tenhle je nějaký jiný. Víte o tomhle něco? Že by falcelift? Tady jsem si dovolil vypíchnout pár bodů (12 ) co jsem zaznamenal jako nové. Po kliknutí na obrázek se přenesete na tu část ve videu jako na obrázku. 01) Všimněte si zadního rozděleného okénka. 02) Směrovky jsou jako u Octavie a Superbu v zrcátkách. 03) Co v UPu dělá žhavení, co se dává do dieselů? 04) Hurááá, ovládání okna spolujezdce od řidiče. 05) Nové tlačítko. Copak asi dělá? Je na něm zámeček, ale centrál to nebude, protože už je na dveřích řidiče. 06) Povšimněte si schématu na řadící páce. Zpátečka se přesunula na tradičnější místo zpět pod jedničku. 07) Nové osvětlení interiéru. 08) Zadní okénko je stahovatelné. 09) Vzadu je páté místo k sezení. Tři bezpečnostní pásy vzadu. 10) A tři hlavové opěrky vzadu. 11) Zadní plato se již vyklápí s otevíráním pátých dveří. Konečně je na šňůrkách. 12) Mají od nového UPu už i katalog. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Hm, asi mají v Brazílii něco jiného, než v Evropě? Ale tak to bývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 výbavy sa prispôsobujú trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ale to je škoda ale mate syncy recht , me se i ty činske vytvory zdaj krapanek vic zajmavejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 A proč by třeba náš trh měl mít lepší verzi v Brazílii? To by byla přeci blbost né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Vice perspektivni ? Relativne vyzsi prodejnost ? Kurnik je tolik faktoru ktere to ovlivnujou , ale nechcu spekulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Oni nepotřebují větší prodejnost, my blbci koupíme všechno....... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honefr Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ach jo. Mohli nám tady v Evropě dát alespoň to otevírání okénka spolujezdce. Tohle fakt jen těžko chápu. Šetřit na jednom knoflíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FildaUp Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Šňúrky na plato, ovládání okna spolujezdce, blinkry do zrcátek, to chci. Zadní okna mi více vyhovují výklopné, řazenído H mi nevadí, stropní světlo může být ;-) Ještě bych viděl jednu novinku, která ale není na fotkách patrná, nicméně vím skoro na 100% že ji chtějí udělat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) Rekl bych, ze ta kontrolka a zpatecka znamena jiny motor a to uz jinde zminovany 0.8 TDi. [edit] Tak sorry, kouknul jsem primo do te recenze a je to benzinak. Tak teda netusim. Rozdelene okenko je kvuli stahovani. Ovladani praveho okenka od ridice meli tusim v jizni emerice od zacatku, asi maji kratsi ruce. :-D Co ta cervena pristrojovka, to je plast nebo plech? Pate sedadlo, to muze byt jen odlisna legislativa ohledne hmotnosti a mozneho zatizeni. Editováno: 15. Srpen 2014, autor: HWSpeedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 (editace) http://www.just-auto.com/news/modified-volkswagen-up-now-on-sale_id143014.aspx http://www.upownersclub.co.uk/forum/high-up-red-from-brazil_topic5567.html Editováno: 16. Srpen 2014, autor: jurdadavid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 zrovna nám do pošty přistál dotazník jak jsem spokojen se svým vozem, tak jsem jim tam napsal své dojmy a nezapomněl jsem zmínit že jako zlepšení bych viděl ovládání okna spolujezdce od řidiče, šnůrky na plato a výškově stavitelné pásy (mrňavé řidiče současné řešení řeže do krku). Ale nedělám si iluze že s tím něco udělají (třeba že by mi poslali voucher na OIII) Každopádně některá ta vylepšení z Brazilské verze by uvítalo víc lidí i v Evropě...jsou taková, no užitečná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FildaUp Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 HWSpeedy: Dělené okno je kvůli stahování, to je jasné, ovšem výklopné mají něco do sebe a nedám na ně dopustit ;-) Červená palubka je plast, ale docela dobrej. Jsem s červenou palubkou spokojen, pač auto mám v červený a krásně to ladí s holými částmi dveří ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Ukázkovej příklad rčení „z nouze ctnost“ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 http://www.autoforum.cz/predstaveni/vw-up-turbo-koncept-gt-jde-do-serie-s-novym-jmenem-a-motorem-1-0-tsi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 To bude pálka Up s 1.0 TSI :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Španělé předpovídají Mii s 1.0TSI a FR line ve Frankfurtu. Brazilci už TSI mají v nabídce. Tak uvidíme. Su docela zvědav, jestli se vůbec tenhle motor někdy do NSF dostane, koncept byl představený už před čtyřma rokama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Bild slibuje facelift na 2016 a novou generaci na 2020. Prý up ve třech verzích jako SUV a MPV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 a tie plechove 3./5. dvere...asi "vysada" TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 http://www.auto.cz/vw-zeneve-ukaze-modernizovany-up-najdete-nejaky-rozdil-93095 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) Tak ten stredovy panel a radio je lepsi, ale oproti konkurenci z Kolina je to porad dosti ubohe. Tam je navigace soucasti radia za temer stejne penize jako zde externi a displej ma normalni velikost nikoliv mikroskopickou. Nevim proc je za kazdou cenu treba, aby z toho byla lacinnost videt uz na prvni pohled. Co jsou ty cerne tecky pobliz obou prednich mlhovek? Editováno: 22. Únor 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 V tom miste byva senzor venkovni teploty. Mozna to udelali po obou stranach, uvidime nazivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 A bude teda rovnou citigo nebo až později??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Tipujem že neskôr, predsa len prvý musí byť vždy VW Aj s Caddy a Roomster to tak bolo ale tam to dopadlo inak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 A bude teda rovnou citigo nebo až později??? Výstavní premiéra nebo náběh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.