chidex Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Nevíte někdo nějaké info jaké jsou čekací doby? Stíhají ji vyrábět? Mám ji objednanou a nikdo mi není schopný říct kdy ji dostanu. A jestli už ji má někdo doma, jaké má v techničáku rozměr povolených pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Dodadací lhůty nevím,ale zeptám se.Ale od ledna 2015 má jet výroba na tři směny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chidex Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Dix1 prosím, už jsi něco zjistil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Co se ke mě dolehlo, tak prodejce Porsche ČB letost dostalo jen dva kusy (a víc jich letos nebude) - jeden na salon a druhý jako předváděčku. Další auta prý až během ledna. Ale mám tu info až z druhé třetí ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtmarPetrovič Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Fábia III combi se začne prodávat na jaře příštího roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chidex Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Pokud by někoho zajímalo, jaké rozměry kol může použít: Fabia_III_rozměry_kol_a_pneumatik.pdf Editováno: 19. Listopad 2014, autor: chidex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Já už mám objednanou Fabii v kombíku. Dle info krátké verze by měly být už k dostání koncem prosince. Kombíka prý mám očekávat koncem ledna, popřípadě začátek února. Uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Michal založ si vlákno v Sekcii Vaše Fabie III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Rád bych, ale nevím kde a co... Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 tu : http://forum.skodahome.cz/forum/405-va%C5%A1e-f%C3%A1bie-lll/ daj založiť vlákno pomenuj si ho ako chceš napr. Moje Fabie, Muj kombik,Prvni Vlastovka,atd... napíš do témy popis:motor, výbavu, farbu,... môžeš dať aj fotečku budeme len radi snád som pomohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) JOJO, děkuji moc. Foto bude až bude auto. Nyní je jen pár zkušeností - 65km s krátkou verzí Fábie 66kW. Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Tak daj fotešku z konfiguráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 No nevím jak jí přesně vložit sem- jsem začátečník :-D. Jinak jí mám v profilovce a nahrál jí do galerie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Fabiu 3 som bol previezt. Bola to vybava Style (najvyssia). Vzhladovo auto v pohodicke, pacilo sa, podvozok tiez ok. Exterier na mi paci tiez, hlavne predne projektorove svetlomety. Vyhodou je, ze uz 1,2 TSI 66kW ma vzadu kotuce. Koleno ma netlacilo s tymto by som problem nevidel (70kg a 170cm). Motorizaciu som mal 1,2 TSI 81kW - som zvyknuty na Leon 1,2 TSI 77kW, takze som uz vedel ako by to malo jazdit a musim uznat, ze 81kW ide pekne, svizne a prijemne auto. ( tato 1,2 TSI 81kW je nieco v duchu F1 RS ) Na zaver vedel by som si predstavit F3 Combi 1,2 TSI Style - casom mozno ............. :-) uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 houmr - pro upřesnění F3 1.2TSI 66kW ve výbavě Style má v základu bubny. Kotouče jsou s příplatkem 2000Kč. U výkonu 81kW jsou až automaticky kotouče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) MichalV123: Mas pravdu s tymi brzdami, ale to plati u vas v CR. U nas na Slovensku ma 1,2 TSI 66 a 81kW (okrem 1,0 MPI 44a 55kW) uz v zaklade zadne kotucove brzdy. Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 houmr - no to je bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Aj u Rapida je to tak, 1,2TSI 63kW sú v ČR vzadu bubny a v SR kotúče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Auta si kupuju na delší dobu, je to nejhorší investice v současný době a tak nebudu kupovat auta která přežijí jen tak tak záruku. Kategorie terénních které již výhradně preferuju nestárne zdaleka tak rychle a třeba i po 10 ti letech se drží cenově dost vysoko. To je dáno variabilitou použití a to se mi náramně hodí a líbí. v globálu i ušetřím když mám velké auto které morálně nestárne rychle. No a je to tady,i nemožné se stavá možným http://autosalon.iprima.cz/clanky/dvouvalec-dvoutakt-nafta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 dvoutaktni nafta je preci k videni uz v tech prditkach pro 15cti lety .... nic novyho pro me akorat je otazka jak to bude kultivovany a atd. Bude to mit ohodne vic vibraci, ale tak nechame se prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 No a hlavně není v FIII! Zpět k tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 .,,tak to př. rok na F III taky nevypada.. prej je zapotřebí udělat nový obývák....a všeovecně upravy v obydlí... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STENLYSLAV Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Zdravím Vás tiež zvažujem kúpu novej Fabie niekedy budúci rok... neviem však, ktorú motorizáciu... bývam na dedine a do mesta mám cca 10 až 15km podla toho, či idem do Tesca alebo do Kauflandu dôležitejší údaj je asi dennodenná cesta do práce, ktorá je max. 20km + 20km späť... vačšia časť cesty je mimo obce, asi cca 70/30%... ročne najazdím do 10 000 km neviem či kúpiť TDI alebo TSI... vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 STENLYSLAV: zde jednoduše zjistíš sám... http://www.naftanebobenzin.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Tak a dnes si ji jdeme převzít. Tedy já ne ale manželka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.