wirer Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 (editace) dovolím sa zamiešať... - keď už chceš limetku/pistáciu, tak strieborné kolá + strieborné hagusy + strieborná ozdobná lišta interiéru - ked chceš silou mocou červené kolesá, riešil by som Steel, biela, prípadne Quartz farbu auta. možno ani strieborná by s červenými doplnkami nebola zlá (Steel + červené Antia/Beam + červené spätné + strieborné hagusy) - červené kolesá by mali ísť na jednoduchú farbu auta (čierna, strieborná, biela, šedá/sivá) v každom prípade je to na tebe. ja som tiež zvažoval niekde zohnať červené Antia/Beam alebo Italia, lenže k mojej červenej nepôjdu. čierne sa mi strácajú a tak riešim strieborné kolesá, brrrrm ti to potvrdí. plán bol aj červeno-čierna kombinácia auta, teda spätáky, maska do čiernej, vzadu tmavé fólie, nechať čierne disky čo mám a len znížiť. no asi nepôjdem touto cestou, predošlú F2C som mal tmavú (Pacific Blue), no tu by som rád ostal pri decentnejšom výzore. asi starnem no ak by sa mi podarilo zohnať strieborné hagusy, určite by som neváhal a svoje čierne dal preč...samozrejme za rozumnú cenu Editováno: 22. leden 2017, autor: wirer 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 wirer.. dúfam, že myslíš na mňa.. a ak sa ti podarí zohnať dvoje strieborných hagusov, jedny určite beriem ja! Na tvojej červenej by tie strieborné pekne vynikli.. a ak by tam prišli aj tie disky, ktoré zamýšľaš.. fúúha! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Bych se těch červených nebál, JE to extravagantní, šokující, vyjímečné a jen tak někdo tuhle kombinaci mít nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Limette je jemná, až "pastelová". Pistacchio se dává na Scoutline Spaceback a často je taky v tom provedení k vidění u prodejců. Zrovna dneska jsem si prohlížel a podle mě je oproti Limette mnohem zajímavější a výraznější. To jenom k tématu "chci být zvláštní a vyčnívat". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) takže zrovna jsem se vrátil z autosalonu...objednána pistácie a červená kola 1.2 TSI style 81kw ...viděl jsem katalog barev a Pistácie je metla..ale třeba Limetka není..ještě jsme tam dokonfigurovali bezklíčové odemykání a startování..dodací lhůta 11-13 týdnů...projel jsem se ve stejné motorizaci v Rapidu..ale rozdíl zrychlení a tahu jsem teda v motorech moc neviděl..mám 63kw a jel jsem v 81kw..v dosavadní fábii žádná prodleva v nástupu turba není..ale v tom Rapidu jsem cítil po přidání plynu že to zpočátku nezabírá..škoda auto mě na faceboku napsala na moju konfiguraci, že je to zajímavé extravagantní..za nás palec nahoru Editováno: 23. leden 2017, autor: vasnivykolista 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 no som zvedavý potom na reálne fotky. a nezabudni založiť tému k autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) Zelená Pistachio se mi na rapidu líbila moc a na FIII si myslím bude ještě hezčí. Editováno: 23. leden 2017, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Tak jsem to tu jen sledoval a prihlizel a jsem zvedav jak to bude vypadat v realu. Urcite se najde hodne lidi co to bude kritizovat, ale to jen z toho duvodu, ze je to neco netradicniho a vsichni tu jsou vicemene zvykly jen na to jedno Takze jsem zvedav na real 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 všechna čest, čekal sem nějakého mladého kluka a vy máte 53 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) Nekdo je holt pankacem cely zivot (v dobrem) Editováno: 23. leden 2017, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Za mě ta kombinace nedává moc smysl, ale máš odvahu, jdeš proti davu a to se mi líbí. Jsem zvědav na nějaké fotky a třeba budu příjemně překvapen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 kurňa hoši..někdo musí být první..jak píše Denis jdu proti davu..to dělám celý život někdy je to ok ale někdy narazím..ale jsu rád že sem to tak udělal a doufám že se mě to v té moji palici nerozleží 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 To ovšem děláš dobře, na dav se vykašli - co Ti je po ostatních jestli se jim to líbí nebo ne. Na nové auto Ti z těch posměváčků a kecalů nedá nikdo ani pětník. Sic zelená / červená kola = divočina, ale proč ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Přesně, kdybys měl na střeše vodotrysk, pokud se Ti to líbí, je to v pořádku. Tak je to spravne, tak to ma byt. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 jak rikaji v rakousku: jen mrtva ryba plave s proudem @vasnivykolista dobra volba... zadna fadni kombinace. Pak se hod fotky z realu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Až uvidíte Superb v barvě italské Polizia Statale, tak přijďte diskutovat, sokolíci :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kirameku Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 @vasnivykolista Vypada to celkem pekne a odvazne. Na strechu pak jeste kolo s cervenymi plasti a bude to dokonale. Sam bych si to asi nedal, preci jen v sobe mam trochu konzervatismu a zrovna na sidlisti bych si nebyl moc jist, neb by to celkem dost vycnivalo, ale ta kombinace je vazne zajimava. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) mimo téma.. podobnost s konfigurací čistě náhodná Editováno: 24. leden 2017, autor: vasnivykolista 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 (editace) Ak by si túto foto dal hneď na začiatku, nebolo by čo riešiť... konfigurácia pistácia + červené disky by bola istá.. diskusia by maximálne pozostávala z toho, či červené Antie alebo červené Savio.. a že prečo nerobia aj červené hagusy! Spoiler Keďže to nejde nakonfigurovať, tak len fotošop.. Teším na reálne fotky tátoša... Editováno: 24. leden 2017, autor: brrrrm 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) jenže ty savia sem v konfiguraci neměl..asi by byly lepši s tim stříbrným okrajem..ale jestli 17-ky by už nebyly velké Editováno: 7. Únor 2017, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Souhlas, 17" jsou na F3 tak akorát. Je to vysoké auto, to mu sluší. 16" jsou takové minimum. Stejně jako na O3 jsou 17" minimum a 18-19" tak akorát.Ale jsou to jen kola, doporučuji je pak buď hned u prodejce vyměnit, nebo prodat a koupit nová, bude to stát za to a dáš i větší smysl tomu výraznému designu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Je dobré si něco přečíst. Třeba tady. http://neutralne.cz/plechove-disky-nebo-alu-kola/. Citace z článečku. Zvolíte-li větší průměr kol, počítejte s citelně horším jízdním komfortem a rychlejším opotřebením podvozku. Záleží však na Tobě, co zvolíš. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Zvolíte-li širší pneu, tak se lépe pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Tak to je samozřejmé, k tomu netřeba články. Velká kola = zhoršení komfortu, větší namáhání podvozku, dražší pneu.Výměnou za lepší držení stopy a lepší vzhled. Sám mám podvozek mnohem tvrdší, nižší o 3 centimetry, největší kola, která v rámci TP mohu mít (17"). Neměnil bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.