Popu Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Již co nevidět bude v prodeji nový paket SPORT pro RapidaJe pravda ze z konceptu RAPID SPORT toho moc nepřevzal, jenom zadní odtrhovou lištu, ale buďme rádi aspoň za nějakou individualizaci .... uvidíme a třeba časem přibude něco dalšího. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 zde ještě dodávám záď Spacebacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 No tak tenhle naraznik je moc peknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 jo jo predni mel jakoby takove male podlizatko a taky to nevypadalo spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Zatracene .. to by clovek cekal a cekal na neco lepsiho Tohle se mi libi az az .. diky za foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Všimli jste si jak má hladké prahy? A ne jak ty naše strupate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 co nevidet dodam vic fotek toho SPACEBACKU .... teda doufam ze snad nejaky budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Všimli jste si jak má hladké prahy? A ne jak ty naše strupate Holt na výstavu se auto vždy vymazlí (sníží pomocí stěhovacích popruhů, dají velký kola....) a sériovka ta pak vypadá prostě sériově. Ty strupatý prahy jsou ale v sérii fakt děsný, sice jsou asi odolný, ale jinak bleeeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Odolne jsou stejne, jako ty hladke. Pouze estetika, zalezi na podkladu pod prdakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 mě se líbí to vystouplé křídélko na liftu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Podle me dokonaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tak fotky nebudou,..... bude rovnou video ...... podle me vsechno dokonale k sobe ladi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Rapid jde dobře načančat a nafotit. Bohužel když ho vidíte v provozu, tak už takový fešák není. Všechny detaily zabije strašně malá šířka auta a taky výška. Jako polooffroad možná, jinak hnus.. Kolikrát nevím jestli je to Rapid nebo Citigo.. Předváděčky jsou kapitola sama pro sebe, prostě šaškárna. Když vidím reklamy na Rapida nebo teď na Fábku, všimli jste si jak se auto pohupuje? Protože má krátké pružiny jak sviňa nebo fakt postahované kurtnou. Každý ví že je hezčí nižší, tak ho proč ho udělali jak traktor do pole? Nebo proč se nedá připlatit nižší podvozek jako u jiných modelů? To mně hlava nebere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Proc sis ho kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 já teda všude slýchávám jak si ho hodně lidí plete s Octávií, takže asi i Octavia je hnusná Za mě Rapid zatím nejhezčí Škodovka ( ještě jsem neviděl Fabii ), Frantící jsou víc houpavý a mají daleko víc zvedlej podvozek - to asi nikomu nevadí. Je zajímavý, že kamkoliv jsem přijel, tak aniž bych se někoho ptal nebo sám to téma začal, tak každý hned, jé ty máš pěkný auto... Stačí aby to mělo pěkná kola, černou střechu a vypadá to fakt pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Proc sis ho kupoval? Možná ho dostal Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Kéž bych ho dostal.. Jinak mně bylo jedno co to je za značku, limit byl 300 tis a k tomu ještě dobré financování. Proto vyhrál Rapid.. Já nejsu škodovkář, takže umím napsat i kritiku. Ale jinak se s tím dá jezdit po všech úpravách co už jsem do toho nacpal.. Editováno: 19. Listopad 2014, autor: mx6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 IMHO hodně záleží, v jaké barvě ho v "reálu" uvidíš. V bílé (a obecně ve svetlých barvách) vypadá i v reálu velmi dobře .... v tmavých barvách už je to horší - hodně detailů zanikne. Ale stejný pocit mám i u O3 - ve světlých barvách je krásná, ve tmavých je to takový "ubožáček"... ostatně, zatímco třeba O2ek člověk viděl ve tmavých barvách kvanta, tak O3 jsem v čemkoli tmavém snad ještě neviděl, zatímco v bílé jich jezdí strašně moc... nebude to náhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Přesně tak, starší oktávky byly pěkné i v černé, ale tady ty nové jsou nic moc. Proto jezdí nejvíc bílých.. Jo a na tom videu mně řekněte jestli ten rapid nemá nižší podvozek. Tak o 3-4cm. Jinak vypadá jak koza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 to tu tvrdím od začátku, tmavýho Rapida a i Octavii, bych si nikdy nekoupil ( ač ty barvy jsou pěkný ), ale prostě ten design je dělaný o linkách a ty prostě zaniknou a pak to vypadá jak lacinej korejec z konce století Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Nizsi podvozek ma, jestli byl jeste stahnutej popruhama to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Rapid jde dobře načančat a nafotit. Bohužel když ho vidíte v provozu, tak už takový fešák není. Všechny detaily zabije strašně malá šířka auta a taky výška. Jako polooffroad možná, jinak hnus.. Kolikrát nevím jestli je to Rapid nebo Citigo.. Předváděčky jsou kapitola sama pro sebe, prostě šaškárna. Když vidím reklamy na Rapida nebo teď na Fábku, všimli jste si jak se auto pohupuje? Protože má krátké pružiny jak sviňa nebo fakt postahované kurtnou. Každý ví že je hezčí nižší, tak ho proč ho udělali jak traktor do pole? Nebo proč se nedá připlatit nižší podvozek jako u jiných modelů? To mně hlava nebere.. Já bych si tedy auto, které se mi nelíbí, nekoupil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Já už taky ne.. Ale jinak on nemá špatné detaily, akorát jako celek je to úzká, vysoká krabice. Bohužel je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Aspon nechytas spodok.:-) a nesadas si na zem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.