janci310 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 montaz klimatizacii a vzduchotechniky uz viac ako 10 rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saimon3 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Zasklívání a prodej brýlových obrub.Jsem si téměř jistej, že by jste měli u mě zasklení obruby o 40% levnější než u optika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboshek Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 (editace) Já jsem tady nový a vytvářím reklamy,webovky a grafiku. Editováno: 14. Červen 2013, autor: PTiCA úprava textu bez reklamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Sem rolbař na zimním stadionu v ČB. Jinak opravuju jízdní kola anebo poradim s technickýma problémama u kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alenkanott Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 Stěhování strojů jako jsou lasery a stěhování montážních linek viz https://machinerymovers.cz/sluzby/stehovani-stroju/ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2021 Uu, pozeram ze som tu komentoval naposledy v 2013. Momentalne zamestnanie mechanik-avionik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 A avionika lietadiel alebo helikoptér? Pridám sa aj ja teda, pracujem v oblasti IT (servis a dodávka výpočtovej techniky, správa siete), kamerové a zabezpečovacie systémy, takže keď bude chcieť niekto poradiť stačí napísať :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 avionika lietadiel. konkretne 2-miestne 1-motorove celokovove :) dostanem kabliky, konektory, sadnem ku stolu a taham, spajam, pripajam, prepajam, montujem :D technolog spracuje a nastuduje vybavu, ja to musim skontrolovat a zapojit napriklad nieco taketo: 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Tak to klobúk dole teda to oproti tomu tie naše autá sú malina 😁 ale to sa hneď pozná podľa tvojich príspevkov že si od fachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Mě živí průmyslová automatizace a robotizace. Takže programování robotů, návrhy a stavba jednoduchých gripperů, specifikace parametrů automatizací a podobné nesmysly...😁 Ale pokud někoho z vás propustí a nahradí robotem, tak mě nebijte - já dělám jenom pro jednu (nadnárodní) firmu😎 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Koukám v IT obecně je tu dost lidí, tak řadu ještě rozšířím. Dělám programátora pro firmu zabývající se vývojem software na zakázku. Od nástupu jsem v týmu, který dělá pro klienta co vyvíjí simulátory a trenažéry pro armády (Izrael, Nizozemsko, Británie ad.) Momentálně děláme na trenažéru orientovaném spíše na IZS a odstraňování tzv. CBRN kalamit. Všechno to zní zajímavě, zajímavé to taky je, bohužel až do té doby, než promluví management. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Všichni tady takové zajímavé povolání 😄 Já dělám produktového manažera u jednoho českého maloobchodního prodejce digitální techniky (Alza to není 😁) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Vedoucí provozu v jedné energetické nadnárodní korporaci. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Já jsem prakticky celý profesní život projektant elektro do 1000V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 možná už jsem tu taky něco dával, ale jelikož jsem ve stejné automotive firmě začal už 18.rok, už jsem si taky lecčím prošel, takže od měřicího technika, PPAPistu, k čemuž mi přidělili později vedení měřicí laboratoře na nějakých 7 let, což jsem v rámci zachování duševního zdraví dobrovolně před dvěmi lety opustil a zůstal jen u těch PPAPů, což je proces uvolňování dílů do seriové výroby, tedy aby ty naše auťáky s těmi jednotlivými komponenty mohly legálně jezdit. Bohužel jsem byl teď přeřazen do skupiny výroby zabývající se HV komponenty, tedy nabíjecími zásuvkami, kabely, propojkami mezi bateriemi apod. ... píšu bohužel, protože mně, jako nepříteli elektroaut, přidělí zrovna tento produkt 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 před 8 hodinami, Malta napsal: Bohužel jsem byl teď přeřazen do skupiny výroby zabývající se HV komponenty, tedy nabíjecími zásuvkami, kabely, propojkami mezi bateriemi apod. ... píšu bohužel, protože mně, jako nepříteli elektroaut, přidělí zrovna tento produkt Ideální příležitost pro sabotáž! 😜 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Já pracuji v navijárně ve firmě Siemens, kde se vyrábí elektromotory. Byla mi nabídnuta služební cesta do Německa (jen za litr denně na dietách :-)) kde bych se naučil nové elektromotory, které se budou dávat v Berlíně do autobusů. Jako aktivní bojovník proti elektromobilitě jsem to rázně odmítl a řekl jsem že na této slepé vývojové uličce se nebudu podílet :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Tak to aby si dal výpověď :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 To zas ne, jen mi to bylo nabídnuto jako zkušenost :-D Nedělají se tam jen autobusy, ale elektromotory snad na všechno a po celým světě. Vlastně jsme na to největší výrobní závod v Evropě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 myšlen ten ve Frenštátě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Nene, Mohelnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 je větší? Tu mám prakticky přes kopec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Svitavsko? Aspoň když jsem tehdy nastupoval, tak na prvním celodenním školení nám pouštěli video o závodě, a tam říkali že je prej největší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 jj, samý jeho jižní okraj ... vlastně už Morava , alespoň to tu tak všichni cítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Pokud znáš Mohelnici a mrkneš do sekce s mým autem (v podpisu), tak je to focený zrovna na firemním parkovišti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.