Mourek89 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Zdravím, koupil jsem si referenční oktu 1.4 tsi se 28 tis km. Při zatáčení doleva při jakékoli rychlosti levé kolo hučí,při akcelerování se zvuk ještě zintenzivní. Jízda rovně a vpravo naprosto bez jakýchkoli nežádoucích zvuků. Nemá někdo tip na něco konkrétního??nějaký kryt??ložisko??díky za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Servis a reklamace, referenčka je přeci v záruce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) zvedni zvedákem levou stranu, zkus s ním pootočit, jestli bude vrzat= reklamace. viz video: Editováno: 8. Únor 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backus Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 podle videa to vypada na lozisko nebo homokinetak. Ja mam taky referentsky vuz a nez jsem ho koupil, prodejce, ktery koupil auto od SA (auto jezdil jeden z manazeru) menil zadni prave lozisko nekdy kolem 8500 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Ahoj, mám úplně ten samý problém. Zítra jde na reklamaci společně s dalšími 3 věcmi. Najeto 62tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Téma pročištěno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mourek89 Vloženo 10. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Lukajs: jak jsi dopadl na reklamaci?? já dneska dával auto na garančku tak sem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Taky by mě zajímalo, jak jsi dopadl a co konkrétně jsi reklamoval? Nájezd mám podobný - 58tis, takže zanedlouho garančka. Kola nehučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Zatím nijak - auto je v servisu od včerejška - plánované dkončení reklamace je na zítra :-/ určitě dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mourek89 Vloženo 12. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Tak v servise řečeno že to ložiskem není,že to dělaj gumy. Celkem divný když to dělalo i na letních. Ještě mě napadlo jestli by to nemohla dělat poloosa a nebo brzdy se lehce třou. Kolo se mi nekýve tak jako na videou hore.Zvuk neni nějak výrazně rušivej ale je slyšitelnej. Celkem mě to jebe,to sem moch jezdi ve starym pekáči kde se s takovýma zvukama musí počítat ale ne v zánovním autě.Jak řešit dál?Skusit v jinym autorizáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 A zvedli ti auto a pootocili tím? Nebo si ho zvedni sam, snad zvedák mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Mě to chrčí pouze za podmínky, že jedu rovně a zatočím doleva v jakémkoliv úhlu. V servisu je to již dva dny a zpráva ze včerejška je taková, že je pravděpodobně vadná převodovka (diferák). Dneska prý budou vědět víc - konzultují s MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Tak přidávám další zkušenost - auto je stále v servisu. Objednali v MB nový diferenciál - dnes by jim měl údajně přijít a když všechno dobře půjde, tak v pátek odpoledne bude auto k převzetí. Přiznám se, že bych si představoval větší progres a ne auto v servisu od 10.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 ..tak jak to dopadlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Stále nijak....auto mám pořád v servisu - údajně v MB vypadl systém dodávek náhradních dílů. Už týden čekám na díl :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Tak dnes auto vráceno - oprava provedena výměnou diferenciálu. Nyní vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mourek89 Vloženo 24. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Jak jsi popsal závadu v servise??mě odsekli že tomu nic neni,že to dělaj gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msp Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Tak dnes auto vráceno - oprava provedena výměnou diferenciálu. Nyní vše v pořádku. Ahoj, řeším stejný problém, řekneš mi prosím v kterém servise Ti to opravili abych tam případně směroval můj Škoda servis pro načerpání vědomostí, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Poslechněte si prosím zvukový záznam, nejlépe se sluchátky, špatně se to nahrává, jestli to náhodou není ono. Je to slyšet nejlépe od 00:28 sec.: http://forum.skodahome.cz/topic/131821-pazvuky-z-oblasti-spojky-p%C5%99evodovky/ Editováno: 16. Březen 2015, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msp Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Je to něco podobného, z toho záznamu se to opravdu blbě identifikuje, příznaky jsou ovšem jasné, při levém rejdu nebo i jen při rovné jízdě a pokusu o vychýlení volatnu doleva se ozývá hluk od levého kola(při pomalé jízdě je to jakoby "dření" či "přesípání" písku, v rychlostech kolem 150 je to temné hlasité bručení) , bohužel po zdvižení na heveru nic, tedy se přikláním k tomu diferenciálu, který se projevuje pouze v zátěži :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 U mě to bude něco jiného, protože na zvuk nemá vliv natočení kol, dělá to při jízdě rovně i do zatáčky a pouze při jízdě se zařazenou rychlostí a bez plynu. Za studena je to slyšet méně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msp Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Odkud jsi, že by jsme to porovnali, jám měl auto 3 dny ve škodovce, vrátili mi ho s tím, že výměna pravého ložiska předního kola vše vyřešila, bohužel není tomu tak, opět jsem si zkusil diagnostiku nejlépe: jízda do kopce na 6 cca 80km/h a kličkování, doleva hluk doprava ticho, překonáš kopec,vyřadíš, šněruješ a vlevo i vpravo je ticho, uvidíme co dál... Editováno: 20. Březen 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek, porušuješ tím pravidla fora. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rennesis Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Mám podobný problém, při jízdě na plyn při zatáčení doleva se ozývá rachtání od levého kola. Když vyhodím rychlost nebo nešlapu na plyn, zvuk slyšet není. Nejlíp je to slyšet při kličkování a zrychlování, nebo na kruhovym objezdu, pouze při pootočení volantu doleva. V servisu zjistili, že je vadný levý kloub, výměna ale nic nevyřešila. Zkoušel jsem ještě novou 1.4 (900km najeto) a zvuk byl stejný, ne-li horší. Prý je to charakteristický pro tyhle modely. Tím to pro servis haslo, prý si mám zvyknout nebo koupit jiný auto. Mě to v pořádku ale nepřijde, když vidim, že vám tu měnili třeba direfák a tím se závada odstranila.. @Lukajs007: Můžeš mi prosím napsat, kde ti výměnu provedli? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Není někdo ze severu Moravy komu to dělá, že bychom to porovnali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Ahoj, zkušenosti s tím mají u AutoBrejla ve Vestci - mimochodem po opravě (tedy výměně diferenciálu), mi to po 10.000km dělá znovu. Příští týden jde auto na servis znovu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.