Effendi Vloženo 1. Březen 2018 Vloženo 1. Březen 2018 V tomto som nejaký ten rok sa pohyboval. Preto píšem tak ako píšem ... 1 Citovat
ronskispeed Vloženo 1. Březen 2018 Vloženo 1. Březen 2018 @los pakos mam na muske 3 servisy v okoli a dam im nacenit prehliadku a potom pojdem do najlacnejsieho. Prvu vymenu si vlastny olej nedonesiem, aby sa dalo porovnat, kolko som dal za vymenu aj z ich materialom. 2000CZK? ved to ani olej nestoji tolko u nich... ja tipujem cenu tak 150-200€ aj s olejom. @Effendija ti to neberiem, ale myslim, ze naklady hravo pokryju pri tych cenach a na skoleniach mozu chlastat este minimalne kapitana morgena. Citovat
Effendi Vloženo 1. Březen 2018 Vloženo 1. Březen 2018 Školenia tak ako všetko ostatné platí majiteľ servisu, nie fabrika, teda si myslím že podnikateľ. Videl si už niektorého podnikateľa, čo to nerobí pre zisk ? Ja zatiaľ nie. Koniec koncov do autorizáku ťa nik nenúti chodiť. Čo príde potom je vec druhá. Ak budeš mať chuť, skús sa pozrieť ako je to v iných, napríklad v Hnojdaji. Čo obnáša 7 ročná záruka a podobne. Ale už sme OT, admin môže kľudne zmazať.... 1 Citovat
lumirnavrat Vloženo 1. Březen 2018 Vloženo 1. Březen 2018 Je fakt, ze 800 zni dost. Muj AS mi uctuje TXT Shell do F2 za 384 bez DPH a z toho jeste 10% mi dava slevu. A mnozstvi 3.5l. Ale uznavam do F2 je to levnejsi nez do F3 s promenlivym. Ale holt zalezi na AS jak si nastavi ceny. Jinak oblast ostravsko, takze konkurence AS vysoka. do 15 min autem jich mam docela hodne. Jelikoz i do Ostravy to mam coby kamenem dohodil. Citovat
epo Vloženo 6. Duben 2018 Vloženo 6. Duben 2018 Tak kdyby nekoho zajimalo, co se delalo v ramci prohlídky po 90 tisicich... k tomu diagnostika, to sem davat nemusim (bez chyb). Prihodim vam i ucet (bez vymeny oleje, myti a cisteni vozu - to se delalo navíc). Jinak za 14dni jeste bude vymena zadnich kotoucu (rez do hloubky) a silentbloku ramen predni napravy. Uz jsou vydrene a proto to tak vrzalo. Promazani to neresi... 1 Citovat
Bikes Vloženo 7. Duben 2018 Vloženo 7. Duben 2018 @epo osobne mi prijde, ze ten seznam udrzby se porad stejny jen tam pribyva nebo mizi vymena brzdovky Kdyz jsi v 60 menil svicky, kolik to stalo? Ceka me to pristi rok, tak at vim co asi cekat.. Citovat
epo Vloženo 7. Duben 2018 Vloženo 7. Duben 2018 Tak jasne, ze pokazde prekontroluji vicemene vsechno a vymeni to, co je predepsane. V 60 svicky, tedka brzdovku a filtry, co minule ne. Nevim, nekde jsem tu daval i cenu. Ja tam vzdy necham tak 6tis, ale to je i s olejem a mytim+cistenim. Citovat
Eric_ Vloženo 27. Duben 2018 Vloženo 27. Duben 2018 Dostal niekto ponuku testovať servisné služby? Mne prišla a núkajú to za 100 Eur. Moc sa mi nechce do toho lebo píšu hodinu pred servisom a 1/2 hodiny po servise, nakoniec to budú 2 - 2 1/2 hodiny sa s nimi otravovať. Citovat
TTRapid Vloženo 27. Duben 2018 Vloženo 27. Duben 2018 Eric_ ja som ju dostal (a to ešte ani servis nepotrebujem, dovtedy na to aj zabudnem... :-) ), ale v rámci mojej zásady - čo funguje do toho nešahaj, tak neviem čo by sme tam nasimulovali... Keď sa niečo pokafre potom im môžem zavolať, 100Eur dolu zo servisu sa vždy zíde... Citovat
ronskispeed Vloženo 27. Duben 2018 Vloženo 27. Duben 2018 Dostal som tiez tuto ponuku emailom... Mozno to skusim, ked bude na to cas... Citovat
Eric_ Vloženo 28. Duben 2018 Vloženo 28. Duben 2018 Práve o ten čas ide kolko ťa zdržia a ako to celé prebieha. Citovat
ronskispeed Vloženo 29. Duben 2018 Vloženo 29. Duben 2018 lenze kto ti kde da za 3 hodiny (a to som aj prehnal) 100€? Ja teda tolko nezarabam... Citovat
brabisson Vloženo 23. Květen 2018 Vloženo 23. Květen 2018 Brzy mě bude čekat první servisní prohlídka podle PP. Ten od začátku ukazuje km i dobu přesně 2 roky nebo rozdíl do 30000 km, takže to moc proměnlivé není :-D asi jezdím trasy tak akorát - ani dlouhé ani krátké. Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá vyzkoušený nějaký servis v Moravskoslezském kraji, v okolí Havířova, FM, Ostravy, kde bez problému a nějakých omezení berou vlastní olej. V Havířově, kde mi proběhla záruční výměna klimakompresoru jsem se na to ptal a moc se na to netvářili. Citovat
ralff Vloženo 23. Květen 2018 Vloženo 23. Květen 2018 (editace) Já byl na servisní prohlídce v Autocentrále v Třebovicích. Když jsem se ptal, kde kupují tak drahý motorový olej, který mi měnili, tak se mi dostalo odpovědi, ať si příště dovezu svůj. Tak to zkus tady v Autocentrále Třebovice. Objednej se cca 3 týdny předem. Editováno: 23. Květen 2018, autor: ralff Citovat
noaid Vloženo 29. Květen 2018 Vloženo 29. Květen 2018 Nebo zkus v OV Autodružstvo či Unicar, v prvním jsem měnil, ve druhém ptal a prý není problém. Citovat
LukášCBR Vloženo 29. Květen 2018 Vloženo 29. Květen 2018 Vlastní olej berou i ve FM Autodružstvu. Nemají s tím problém ani tehdy, když ke auto v záruce. Aktuálně je v Autokleveru Nový Jičín obměněno vedení, takže uvidím, jak jsou vstřícní v tomto směru. Citovat
brabisson Vloženo 30. Květen 2018 Vloženo 30. Květen 2018 Super, díky za tipy, nejblíže budu mít autodružstvo FM, tak to zkusím jako první tam. Citovat
zwan Vloženo 21. Červen 2018 Vloženo 21. Červen 2018 Ahojte, chystám se na změnu na pevný interval, zůstane tahle změna napořád nebo se to musí pokaždé mněnit? Jakou máte zkušenost? Citovat
zwan Vloženo 21. Červen 2018 Vloženo 21. Červen 2018 Dík, jen se chci zeptat jak jste změnu provedli? Dva Škoda servisy z 5 ve městě mi nechce změnu provést bez výměny oleje. Chci prostě jen překódovat a servisovat jinde toť vše. Citovat
epo Vloženo 21. Červen 2018 Vloženo 21. Červen 2018 Nevim, mne to po kazde vymene znova nastavuji. Cekal bych, ze se to udela jednou. Jestli po kazdem resetu pri vymene oleje tam nabehne promenlivy jako default? Nevim. V prubehu intervalubto asi zmebit nejde. Neni jednodussi pockat az ti naskoci doba vymeny u zvoleneho pevneho, nechat vymenit olej a zaroven nastavit pevny int? Citovat
ronall Vloženo 21. Červen 2018 Vloženo 21. Červen 2018 No oni ti nastavují pokaždé datum další prohlídky podle toho kdy seš v servisu a kolik máš najeto. Změnu na pevný interval jsem udělal klasicky při pravidelné servisní prohlídce a výměně oleje. Citovat
ski1961 Vloženo 21. Červen 2018 Vloženo 21. Červen 2018 @zwan nějak nerozumím..chceš jen překodovat a servisovat jinde ? máš ještě auto v záruce, ale nechceš tam servisovat ? nebo jak jsi to myslel ? v autorizáku ti to myslím opravdu bez výměny oleje nepřekodují.. Citovat
zwan Vloženo 22. Červen 2018 Vloženo 22. Červen 2018 před 10 hodinami, ski1961 napsal: @zwan nějak nerozumím..chceš jen překodovat a servisovat jinde ? máš ještě auto v záruce, ale nechceš tam servisovat ? nebo jak jsi to myslel ? v autorizáku ti to myslím opravdu bez výměny oleje nepřekodují.. No už v záruce není byla tam pouze 2 roční základ a nic víc. Kvůli ceny se chci skodovce vyhýbat jak to jen půjde... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.