k0j0t Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 (editace) Nazdar, vsetky dialkove ovladace pracuju na principe, ze elektricky obvod je uzavrety az v pripade stlacenia tlacitka, takze medzitym nedochadza k spotrebe energie z baterie. Vybratie baterie moze znizit riziko jej vytecenia a naslednej korozie co je v pripade litiovych clankov velmi malo pravdepodobne. Nemyslím si, že v tomto klíči je vše rozpojené a aktivuje se až tlačítky. Například při usednutí do auta klíček zabliká, auto bylo otevřené přes kessy, tedy nikde se nic nemačkalo... Po delší době (v řádu dní) se přepne do nějakého standby režimu a pak se aktivuje stiskem tlačítka. Editováno: 14. Květen 2016, autor: k0j0t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Ano, toho jsem si všiml, pokud auto stojí delší uzamčené (týden?), tak kessy auto neodemkne a musím použít dálkáč. Dělá vám to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Stalo se mi asi jednou, že jsem tahal za kliku a nic a bylo jedno, že klíček byl hned u ní a bral jsem za ní všemi způsoby, od té doby ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Podívejte se do manuálu, toto je z O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 V manuálu k FIII nic takového není http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/fabia.aspx?requestOwnersManualOnlineVersion=cz/Fabia_NJ/11-2015/Manual/Fabia/online&requestOwnersManualLanguage=cz&requestOwnersManualEditionDate=11-2015#!pageId=00143&anchorId=d12486e7682 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Tak to se omlouvám, asi se šetří i na manuálech . To mě tedy nenapadlo, ale myslím si, že to popsané v O3 platí i pro F3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 (editace) Napadla me takova vec. Jde docasne deaktivovat funkci odemykani Kessy? Primarne se zamyslim nad stanovanim a autem vedle stanu. Ano,resenim je zastavit opodal,nicmene ne vzdy je to vhodne. Editováno: 17. Květen 2016, autor: k0j0t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 o deaktivacii som este nepocul....ale riesenie by bolo vybrat baterku z klucov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Chlapi, prvni to vyzkousejte, nez zacnete resit kraviny typu vyndavani baterky, po cemz se muzou rozkodovat klice, apod. Pokud nebudete stat primo u kliky, nikdo ty dvere neotevre. U me Audi napriklad, kdyz stojim s klicem u zadnich dveri, nikdo neodemkne predni dvere na stejne strane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Ono to pisu aj v navode ze by sa malo stat v blizkosti klucky do nejakeho 1.5m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Anebo vložit klíček do celokovové krabičky (v nouzi zabalit do alobalu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Nabo do ledničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skandy Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Zdravim neviem ci sa to tu riesilo ale mam nejake otazky, Ak nahodou niekto ostane sediet v aute (spolujazdec) a ja odidem s klucom prec od auta tak sa auto automaticky zamkne? a pri pohybe v nom sa spusti alarm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Kessy nezamyka automaticky (vyjimka je jen kdyz se auto odemce a do xy sekund neotevrou nejake dvere). To ze clovek opusti nezamcene auto muze byt v nekterych pripadech chtena vlastnost (jina fyzicka bezpecnost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Na O3 se mi to taky obcas stane ze palcem se dotknu na senzor pro zamknuti a nic. Parkrat se mi to stalo. Tak hold vemu klicek. Nebo zasunu dlan pro odemceni a pak zas palec pro zamceni. Takze nejsi sam. Neresil bych, hlavne je to tak malo casto, ze tezko v servisu prokazes chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zby Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Netušíte prosím někdo, co vše je třeba k dodělání bezklíčového odemykání a zamykání na FIII, která již má bezklíčové startování? Předpokládám, že vnitřní antény, el. zamykání volantu a řídící jednotka jsou totožné a již v autě, tj. jestli stačí nahradit kliky dveří + kufru a patřičné dokódování? Případně jestli někdo nezkoušel toto dodělání poptat v AS? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Kluci, co říkáte na tohle? Dle mě je to divný: http://www.auto.cz/auta-lze-porad-ukrast-za-par-sekund-diky-signalu-z-bezklicoveho-odemykani-109161 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 To není divný ale normální. V některých zemích už ti ani nepojistí auto s kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Hm, toš doufám že až mě to někdo šlohne tak mě ČPP vyplatí GAP. Navíc Pawouk tu kdysi prohlašoval že je to bezpečnější a že auta s kessy se kradou nejmíň. Mě je osobně jedno jestli přiložím prst nebo stisknu tlačítko na DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Toho si nejsem vědom. Nicméně při zavedení tohoto systému se možná kradla méně - než zloději přijdou na to, jak to obejít. Ale toto se na foru řešilo již v roce 2013... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Bohužel vyrobci dělaji novinky aby řidičovi bylo líp a měl komfort. Zloděje to moc využivaji na nevyhodu občana. Mám pocit že auta děla se pod zloději aby je mohli rychlé ukrast a zakaznik přišel a kupil nové. Auta , které maji zakladni vybavu kradnou min bo tam nic neni. Zloděj aby ukrast Ti auto s kessy musi ti stahnout signal. Když zavřeš rychlé auto a klič daš do krabičky a zavřeš krabicu to zloděj ma hovno. Tehdy kessy nefunguji . To jse stejna situace jakhle s gps systemem u vozidel. daš do garaži a gps už nefunguji bo nevidi satelitu. Nejlepši zamykani auta je na klič (tradični každe dveře) nebo centralni zamykani na klič, kde obtočiš klič v zamku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Před hodinou, Pitrsman napsal: Hm, toš doufám že až mě to někdo šlohne tak mě ČPP vyplatí GAP. Navíc Pawouk tu kdysi prohlašoval že je to bezpečnější a že auta s kessy se kradou nejmíň. Mě je osobně jedno jestli přiložím prst nebo stisknu tlačítko na DO. Hmmm. Jelikož když se auti najde tak na něm nebude poznat překonání překážky páč se otevřelo pomocí originálního klíče. A pojišťovna zaplesá. Ale to je všeobecný problem i u zámků. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 No jo ale jak napíšou policajti, pokud mě teda někdo šlohne auto jak bylo překonána překážka když ani oni sami nevědí jak, třeba to mohl klidně udělat cihlou a pak rozebrat startér. Pawouk: někde jsem se ptal, ještě jak jsem měl dvojkovou Fábku, ty jsi říkal že je to bezpečné, já nahodil nějakej článek a ty jsi to jako vždy vyvrátil že je to blábol, ostatně jako na mé příspěvky o některých vozech VW a jejich kvalitách ale dohadovat se nemíním, nemám na to čas. Ty problémy existují ale tvůj názor ti neberu. Stejně když si zloděj vybere auto tak ho nic nezastaví, jedině asi ten GAP ale tak ono to naštve že. Nic kluci, jedu si projet sedmičkového FL Golfa 110kW, pak až bude to Pólo 2018 a pak uvidím. Pawouk promiň za malé OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Ahoj, prezerám konfigurátor a jediná možnosť mať v aute štartovanie na tlačítko je mať aj KESSY? Na Mondeu som mal štartovanie tlačítkom ale odomykal/zamykal som normálne gombíkom na dialkovom ovládači. Som zvyknutý niekedy zaťahať za kľuku aby som si overil, že je auto zamknuté (pre pokoj duše). Chápem, že s KESSY by som týmto znova otvoril vozidlo, je to tak? Bral by som možnosť štartovať kľúčom ale odomykať "manuálne" ... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Ahoj. Díval jses špatně. Style má startování tlačítkem v základní výbavě. A k tomu normální otvíraní dálkou. Kessy otvírání je za příplatek. Oproti minulým dobám ale jde přidat Alarm jen s kessy odemykáním. A to je taky jediná možnost jak do auta dostat Safe zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.