Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Paradoxní je to, že platím za něco, co je snadněji překonatelné při krádeži. V článku se píše, že to jde vypnout - klidně bych se bez toho obešel a zamykal a odemykal auto dálkovým ovladačem. Jde to někde v adaptacích vypnout? Myslím jen to odemykání a zamykání, aniž bych omezil startování tlačítkem.   

Zkoušel jste někdo jestli vám funguje virtuální pedál na pohyb lyže pod kufrem? Sem to zkoušel na parkovišti u sjezdovky a nic, tak nevím jestli to nemám reklamovat :-)

• 5 měsíců později...

mně virtuální pedál funguje tak na dva náhodný pokusy z deseti, je v tom fígl nebo mám odpudivou nohu?

Myslim, ze Skodovka aktualizovala soft. Po nem to funguje lepe.

to tam mám někdy z podzimu 2015, třeba mají další. Chystám se na první servis, tak už mám připravený soupis

• 2 týdny později...

Já už konečně, skoro po roce mohu zavřít víko kufru zevnitř auta tlačítkem, které je u řadící páky. Opravdu super věc, vše ostatní kolem kessy a  virt.pedálu funguje tak, jako předtím.

Musím za to moc poděkovat Ferda 25, který to bez problémů během chvilky rozchodil.

No tak pokud to je u SIII, tak to zavírání kufru tlačítkem u řadící páky Ferda25 vyřešil perfektně (snad jako první v ČR) - v zahraničních fórech jsem zaznamenal jedině toto, prozatím bez návodu. 

Upraveno od KarelM

To první řešení je nejspíš také z mé strany(bohužel - jen jsou použita data vyložené z Passatu - tj u Passatu sedanu se musí držet tlačítko také po celou dobu).

U @Tomson1 to funguje na krátký stisk.

Pokud jsem to pochopil dobře, jen pomocí VCDS to nejde.

Tak tlačítko na zavírání kufru u mne  100% funkční.  Ferda 25 je fakt třída. Krátký stisk, kufr automaticky zavře. Vše O.K a bez problémů.

Díky ;)

Díky za zprávy. To abych se už také objednal.

Je potreba nejaka HW uprava nebo jen kodovani?

HW žádné, jen  nakódoval ,za malou chvilku hotové.

Dnes u Ferda25 nakódováno také, funguje na krátký stisk, stejně jako otevření :-) Dost dobrá práce.

A ted dulezita otazka za vsechny brnaky - bude to umet nakodovat i michal2009? :)

Taky uz na to zavirani tlacitkem cekam vic jak rok a pomalu jsem si zacinal myslet, ze to snad ani nikdy nepujde. Osobne povazuji tuto moznost za nejpouzitelnejsi prekodovani hned za vypnuti start/stop systemu...

Pánové klid :-)
Btw. už jde nakódovat ovládání kufru tlačítkem dálkového ovládání i z delší vzdálenosti?

To by také stálo za to :-)

Se Start Stopem mají u některých jednotek páni z PLR problém,nejde to a hází chybu,bude to vyřešeno do 2 týdnu.posílal jsem jim nějaké data,tak snad.Týká se to i mého SIII,ale jak psal Michal,přes VCDS to jde.

Zvýšit možnost zavření kufru dálkou bych přivítal,tak je to další výzva :-)

Celý systém má zatím za mě nejlépe vyřešen Tiguan, otevřu páté dveře stisknu tlačítko co svítí vedle tlačítka na zavírání(je půlené) na vnitřní straně dveří(Superb3 tam má jen jedno tlačítko), vezmu věci a odcházím od auta, auto se samo bez dalšího zásahu samo zamkne.

Příspěvky mimo téma jsou skryty. Žádné další podobné diskuse sem nepatří.

To co popisujes je tusim funkce Easy Close a mam dojem, ze to je novinka u VW od noveho modeloveho roku. Snad to dorazi i do Skodovky.

Easy close u S3 combi = kop při otevřených dveřích.

• 4 týdny později...

Pro zavírání pátých dveří i dálkou(nejen v dosahu antény pátých dveří)  bych zkusil změnit v jednotce kessy(adresa 05, login: 20103) v adaptacích:

DeveloperCoding: vehicle environment-Pre Catch for Trunk,not activated

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.