foji Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Řekl bych že je to fuk http://www.autorevue.cz/zmerili-jsme-benzin-s-oktanovym-cislem-95-98-a-100-vysledek-prekvapil sice cupra ale bude to +/- stejné jako u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Zaujmalo by ma či je rozdiel medzi superbom-cuprou-golfom R20 iba softwarom alebo je tam napr ine turbo chladenie pripadne kovane piesty atd... nemate niekto info? podla toho testu ma coupra cca rovnaky vykoon ako R- cize by mala mať asi všetko rovnake.. to by ma celkkom potešilo nakolko by to mohhlo znamenať lepšiu životnosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 golf R má větší vykon o cca 10 koní v realu. cupra mě přijde že má ještě lepší SW, ale to muže bejt tím že superb má haldex i dsg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 V čom že by mala cupra lepši SW? mna by hlavne zaujmala ta motorova časť,,, SW problem neni, ak by mali vsetky 3 auta rovnake motorove časti SW nehra rolu kedže chcem SW upraviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Vcera trosku honička s bmw 550d, pro neznalé trilitr, tři turba, 280 KW. Do 200 km rovnocenný soupeř (nemohl me na prázdné dálnici předjet) nad 200 ujížděl, ale nic zásadního, v provozu by mi neujel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Jo a průměr po cca 9tkm 11,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 (editace) Vcera trosku honička s bmw 550d, pro neznalé trilitr, tři turba, 280 KW. Do 200 km rovnocenný soupeř (nemohl me na prázdné dálnici předjet) nad 200 ujížděl, ale nic zásadního, v provozu by mi neujel:) těžkej dehet, větší auto. co bys čekal... taky tenhle 2.0 TSI táhne do nějakých 180km/h, pak už to do 290 km/h trvá hrozně dlouho(alespon co mám zkušenosti u cupry) Editováno: 14. Březen 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Vcera trosku honička s bmw 550d, pro neznalé trilitr, tři turba, 280 KW. Do 200 km rovnocenný soupeř (nemohl me na prázdné dálnici předjet) nad 200 ujížděl, ale nic zásadního, v provozu by mi neujel:) zmerit Vas, mate oba na pul roku noty v cistirne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 To bylo v Německu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marunka Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Testovali jste vliv jízdních režimů na spotřebu? Já jsem první nádrž Shell FuelSave 95 vyjel za 10.5 L / 100 km Druhou jsem tankoval Benzina Verva 100, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Vie niekto, kolko litrov oleja sa zmestí do tohto motora? V návode som to akosi nenašiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 (editace) v návodě to není, protože olej si máš přeci měnit v autorizáku 2.0 TSI má 5,7 litru. P.S. tak máš premiovou vlajku škodovky, tak ti musí naučtovat 35 euro za litr Editováno: 6. Květen 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 (editace) Dosť. Ono ja som to dal vymeniť v autorizáku (kua tam u nich liter 35,40 na nete ten istý castrol shit 7,20 ). Len ich kontrolujem, lebo zaúčtovali 6 litrov. Som myslel, že viac ako 5 litrov to nemá. Ale ono je to aj dobrá správa, nie som fanúšikom umelo malých olejových náplní, zvlášť nie pri motore čo má 280k. Toto bol servis po zabehnutí, pri 5500 som teraz menil olej. Ďalší servis ma už zavolá auto a tieto mám v cene auta, takže nech stojí kolko chce a lejú ho tam kolko chcú. Editováno: 6. Květen 2016, autor: brasci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 nevím jaký je vliv režimů na spotřebu, ale Eco je nesmysl, to snad dává na neutrál. Comfort a Normal je stejný motorový režim, tak už jde jen o Sport. Stejně záleží jak na to šlapeš, bohužel ten zvuk motoru je super ve vysokých otáčkách a navíc je to dost návykové. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foji Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Já nechal měnit olej při 6.500 ani nevim kolik jsem platil, asi dost. Já jezdim ECO/Sport nic mezi. Ale moje trasy jsou k tomu uzpůsobený. Spotřeba se mi teď díky velkýmu množství kratších tras taky zvedá na 11. Kdybych řešil spotřebu mám diesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marunka Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Nastavil jsem si ještě Individuál - DCC na Comfort, ACC na Sport, Pohon na Eco, vše ostatní Normal. V čistém Eco režimu mě překvapil neutrál. V předchozím SII 2.0 TDI 4x4 DGS jsem ho hledal marně a teď si na to zvykám... Jinak mě samozřejmě štve chcípák motoru. To vymyslela fakt hlava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROSSRUNNER Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Osobně bych dával klidně 95 ale doléval bych tam VIF.Pak vím že tam aditivum opravdu je a i to zvyšuje cetanové číslo.Obchodníkům nevěřím. Moc marketingu a za hodně peněz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marunka Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Dnes jsem cestou do práce (37 km, město - okreska - město - dálnice - město) dal svůj osobní rekord: 7.6 L / 100 km Jinak to je stabilně za 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrys22 Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Na ty koně slušná spotřeba. Já zkoušel eco do práce u S2 102kW nafta manual. (30km do Prahy centra brzo ráno - 22km dálnice zbytek Praha) - muj record 2,7 l. Nyni mám 140kW S3 dsg a na stejné trase jsem se pod 4l nedostal. Koukám, že u benzinu na motorech zamakali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 (editace) Merit spotrebu na male vzdalenosti je nesmysl protoze tam muze mit vliv jizda z kopce dolu. Taky dokazu jet se svym autem 20km za spotrebu 4.0, ale pri dlouhe ceste kolem 500km uz se pod 6 litru divam tezko. Editováno: 1. Červen 2016, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marunka Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Tak moje měřená trase je s 3mi docela slušnými kopci, region Beskyd... Kdybych po okresce nejel 120, tak bych to stáhnul ještě níže, někdy se hecnu... ...ale není to taková paráda jako když do kopce podřadím pádlem o 2 a prosvištím kolem machírka v tunningované koktávě TDI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foji Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 Já jak teď přišel o nějaký body začínám zjišťovat že se dá jezdit i za 8,3 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 Osobně bych dával klidně 95 ale doléval bych tam VIF.Pak vím že tam aditivum opravdu je a i to zvyšuje cetanové číslo.Obchodníkům nevěřím. Moc marketingu a za hodně peněz. a VIF zvyšuje cetanový číslo benzínu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 VIF dokáže vycistit i pneumatiky :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 to musím taky zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.