ocec Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Nazdar vsetci, Objavil sa mi takyto problem. Pri prejazde prudkej zakruty do prava resp. pri prudsom rozjazde mi tri krat zapípa rucna brzda, akoby bola zatiahnuta. Skusal som ci mi ju nedrhne, ale kolesa idu lahko a v pohode. Pozrel som aj pri rucnej brzde, a je pravda, ze ten pliesok, v ktorom su upevnene lanka od paky rucnej brzdy je prehnuty a rucna ide tym padom dost vysoko a velmi nebrzdi........tento problem s ohnutym plieskom mam vsak uz dlhsiu dobu, ale zatial mi to nepípalo....... Nemate niekto podobnu skusenost? Kazda rada dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Dneska se mi stalo úplně to samé, jen ale u octávie, přišel si na to co to způsobuje? Je to jen nedostatkem kapaliny v nádržce nebo něco jiného ještě? Editováno: 8. Březen 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 kontakt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Presne tak-kontrolka rucnej zaroven signalizuje pokles hladiny brzd.kvapaliny.V prudkej zakrute sa hladina "odleje" a plavak posle signal na kontrolku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Presne tak-kontrolka rucnej zaroven signalizuje pokles hladiny brzd.kvapaliny.V prudkej zakrute sa hladina "odleje" a plavak posle signal na kontrolku. No doufám že to je tim, lek sem se pěkně, to pípání je za trest ... Zítra to doleju a uvidím jestli to dá pokoj a zároveň doufám že to zmizení kapaliny způsobil jen přirozený úbytek vlivem opotřebování destiček a přesunu kapaliny z nádobky do kol. Jelikož pohledově nikde nic neteče, tak to snad bude dobré, jen doufám že to neteče někde ukrytě, třeba přes pumpu do posilovače, to by mi ještě chybělo ke štěstí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nedolievaj celkom doplna-pri najblizsej vymene brzd vytlacis kapalinu spet do nadrzky a bude tiect von. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 To ať si klidně pak vyteče kolik chce, to doleju určitě, jelikož zaprvé nesnesu aby to takhle na mě pípalo a za druhé potřebuji zjistiť jestli to někde neteče a nechci se octnout s kapalinou na suchu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanibalLector Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Ahoj, dnes mně moje Fabia combi 1,2 HTP 47kW udělala toto. Při vyjíždění a zastavení jsem musel dát jenom lehonce RUČNÍ BRZDU. Po rozjetí a opětovného stažení ručky zůstala kontrolka svítit a cca každou druhou vteřinu pípat. Zkoušel jsem ji opět zatáhnout a sundat a nic. Brzdové kapaliny se zdá být OK. Jinak nemám pocit, že by auto přibrzďovalo. Nevíte čím by to mohlo být? Prosím poraďte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 no asi ti rucka zostala visiet. to ci auto pribrzduje zistis ak po jazde chytis zadne kolesa a mali by byt horuce. a nezakladaj do viacerych sekcii jednu temu. z ostatnych som ti to vymazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanibalLector Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 no asi ti rucka zostala visiet. to ci auto pribrzduje zistis ak po jazde chytis zadne kolesa a mali by byt horuce.a nezakladaj do viacerych sekcii jednu temu. z ostatnych som ti to vymazal. OK, zatím díky. Zkusím dát auto na špalky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 (editace) nemusis davat auto na spaliky. chod sa previezt a ak auto stale brzdi tak trenim sa ti zadne brzdy zohreju tak ze budu horuce. a ked odpovedas na predchadzaujuci prispevok tak necituj. pouzi tlacidlo dole "rychla odpoved". tym ze citujes zbytovcne predlzujes vlakno. citujes tak ze das na konkretnom prispevku "odpovez". Editováno: 17. Srpen 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanibalLector Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Pozri či nemáš vyskočený spínač je vzadu na ručke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanibalLector Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ahoj, takže zjištění je zatím alespoň toto. Autíčko jsem vyheveroval a zkusil volnost běhu kol. Kola, jdou lehce, takže žádná brzdová destička nevytváří nežádoucí tlak. Možná trochu pravé přední kolo, ale to se mně nezdá natolik, že by to bylo tím. Brzdovou kapalinu jsem dolil. Kontrolka však svéhlavě svítí dál a bzučák bzučí dál. Kéž by měl uživatel Vikino1 pravdu. Pujdu se na to podívat a opět dám vědět. Zatím ahoj a díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanibalLector Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 hurá, hotovo, bylo to opravdu odkloněným spínačem u ruční brzdy. Je to tam docela fórově udělané. Díky vám všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragh Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Dobrý den, chtěl bych se zeptat co může být za závadu u Škody Fabia 1.2htp, že při zatáčení jedno na jakou stranu se mi občas ozve 3x pípnutí a na palubce bliká kontrolka zatažené ruční brzdy. Před dvěma měsíci jsem sám měnil kola za letní a ujel na nich cca 1500km. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Čidlo na ruční brzdu? kldyž odbrzdíš dotýká se ti dobře? Nebo když "zavrtíš" pákou ručníbrzdy tak ti taky problikne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Zdravim, a není to náhodou nedostatkem brzdovky? Jak zatočíš tak se ti v nádobce přeleje a začne to pípat. Mohlo by to být ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragh Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 ruční brzda funguje normálně ať s ní dělám cokoliv, ještě se podívám na tu brzdovku jestli je jí dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 není to náhodou nedostatkem brzdovky ještě se podívám na tu brzdovku jestli je jí dost Předpokládal sem, že tohle je první věc kterou ragh kontroloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 určite sa nepozeral než to sem napísal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragh Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Tak jste měli pravdu, je to málo brzdové kapaliny. Je úplně na špičce šipky, která ukazuje minimum a směřuje dolů. Divný je, že auto bylo v lednu na technické a k tomu byli vyměněny všechny náplně a filtry. Je možné, že se to tak rychle vypotřebovalo? Můžu si to doplnit sám, nebo se musí vypustit a dát nová? Nebo to radši nechat na servis. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 ak to bolo v januári na STK a prešlo to v pohode,čiže bol kontrolovaný aj bod varu brzd.kapaliny,tak ti to stačí doliať na značku max....no nebolo by od veci skontrolovať aj hrúbku pred.brzd.obloženia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Zdravim,je normalni ze by se mi odparila brzdovka po 2letech cca 22000km na risku min?pravidelna trasa 10km a 10zpet pres jednu vesnici. Vcera zacala blikat a pipat kontrolka kdyz sem projel zatacku a rano uz rvala pri brzdeni po rovine ve 30km\h.brzdi porad stejne. V garazi mam flasku dot3 v aute je dot4 muzu to dot3 dolejt. Motor 1.2htp Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: Wranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.