pizzamann Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Prosím vás co s toho je denní svícení ze zadníma světlama? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Druhy obrazok, druhe z vrchu. Scandinavian DRL...lenze rrozsvieti sa aj osvetlenie spz a pristrojovka. Trda aspon mne a tusim ze sa to tu vo vlakne riesilo. Mozno je to uz v bete 8 doriesene. Zajtra chcecknem [emoji5] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Nechcem pokracovat v "blogu" ale ako som pisal, ze oslovim Caristu s otazkou preco to co bolo v starych verziach v novych nie je, som dostal takuto odpoved... [emoji5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Ale aj ja mam jednu zakernu otazku. Mozno to tu nepatri, ale....Kedze nie som garazovany, chcem dat externe dobit bateriu a ak si dobre spominam tak po vybrati a vlozeni baterie naspat to robi trosku problemy. Treba potom vsetko nanovo kodovat? Vyriesim vyskocene chyby Caristou (vymazanim)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 @pizzamann Četl jsi můj příspěvek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Ne nečetl , jenom jsem ti poděkoval Nerozumím jak to myslíš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Pod čím je dosetření předního okna po vypnutí stěračů. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Allow additional "tear"... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 @pizzamann Normálně svítí LED pásek při DLR na 100% a když se sepnou světla, tak pohasne cca na 50% po nakódování svícení zadních světel přes Caristu toto nefunguje a pásek svítí stále na 100%. Toto nastavení v noci za deště docela oslňuje a může to být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 (editace) Tohle jsou ty LED denní pásky v hlavních světlech? nebo tohle? Editováno: 10. Listopad 2018, autor: pizzamann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 (editace) Toto by měla být zpátečka, podle popisu. Ale možná to u tvého auta fungovat bude, zkus to nakódovat, ať svítí a potom zapnout hlavní světla a směrovku doprava. Pokud budou svítit oba LED pásky stejně pohasnutě, je to OK. Pokud bude ten na straně kde bliká směrovka svítit méně, tak to funguje špatně. V Caristě někde myslím i je nastavení intenzity těch pásků, problém je, že pokud to snížíš, tak denní přestanou plnit svou funkci, naopak, pokud to zůstane, tak oslňují. Možná to zkusit otestovat a pak napsat na podporu Caristy... EDIT: Teď se dívám, že je tam nová položka: což by mělo být to co chceš, zadní světla s denními bez osvětlení interiéru, SPZ atd. (Aspoň dle popisu, kdyžtak jestli to zkusíš, dej vědět) Editováno: 10. Listopad 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 (editace) Já ti rozumím ale pro mne je důležitějši hlavně v tomhle počasí být viděn ze zadu. Denní LED pásky jsou podle mne na ozdobu nebo kvůli předpisu čili by neměl byt problém je přes den ubrat Editováno: 10. Listopad 2018, autor: pizzamann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Udělal jsme teď EDIT příspěvku, zkus to otestovat přes tu zaplou směrovku. Dříve tam bývalo "Allow parking lights with DRL", což dělalo to co jsem popisoval. Vypadá to, že v poslední verzi to buď přejmenovali, nebo změnili i funkci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Scandinavian DRL je to co chces, len mne osobne a asi aj vacsine to nefunguje korektne. ROZSVIETI sa aj pristrojovka aj osvetlenie SPZ. A ani v bete 8 to nie je upravene [emoji20] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Takže to bude jen přejmenované to co tam bylo dříve :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Je to mozne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 (editace) před 21 hodinami, Martab napsal: Toto by měla být zpátečka, podle popisu. Ale možná to u tvého auta fungovat bude, zkus to nakódovat, ať svítí a potom zapnout hlavní světla a směrovku doprava. Pokud budou svítit oba LED pásky stejně pohasnutě, je to OK. Pokud bude ten na straně kde bliká směrovka svítit méně, tak to funguje špatně. V Caristě někde myslím i je nastavení intenzity těch pásků, problém je, že pokud to snížíš, tak denní přestanou plnit svou funkci, naopak, pokud to zůstane, tak oslňují. Možná to zkusit otestovat a pak napsat na podporu Caristy... EDIT: Teď se dívám, že je tam nová položka: což by mělo být to co chceš, zadní světla s denními bez osvětlení interiéru, SPZ atd. (Aspoň dle popisu, kdyžtak jestli to zkusíš, dej vědět) Určitě je zo zpátečka? Nemá Fábia 3 jen jednu? Editováno: 11. Listopad 2018, autor: pizzamann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Jinak po nakodování "Scandinavian DRL..." je to přesně jak jsi říkal, při blinkru LED pásek zeslábne ,svítí osvětlení SPZ i budíky (ty mi ale svítili k DRL od výroby také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 (editace) Carista 3.8 beta 8 Fabia 3 Style 2018 Editováno: 11. Listopad 2018, autor: pizzamann 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 No ako pozeram na tie screeny tak mne tam na moju vybavu dost veci chyba [emoji20] Napriklad seat belt warning by som musel kodovat cez inu verziu....neskutocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 No já mám problém na OII, že jsem měl asi starší verzi, kde jsme musel zapnout nějaké pasivní zapnutí alarmu nebo co, protože teď když vypnu zapalování a vyndám klíč, tak po 20s se alarm aktivuje sám od sebe. No a samozřejmě když sedím uvnitř auta, začne houkat, nebo když mám v garáži auto a jdu do něho (není zamčené) po otevření dveří houká zase... A nemůžu najít čím to je, takže teď mám alarm deaktivovaný, protože jinak by pořád koukal jak pitomej... Neřešil jste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 před 5 hodinami, pizzamann napsal: Určitě je zo zpátečka? Nemá Fábia 3 jen jednu? Ne, Fábie III má dvě zpátečnové světla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Snad couvaci svetla ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Hjustn problem [emoji20] Ako sa vam sprava posledna beta (8) po prejdeni cez Luckyho? Mne ju neodomklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Ups mal som na mysli verziu 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.