Přejít na obsah

Vymena projektorov H7 za klasicke paraboly H4


T003

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...
  • o 3 roky později...

Dobrý den,

 

předem sděluji že jsem se snažil hledat, ale nic konkrétního jsem nenašel, proto se ptám. Potřebuji předělat elektroinstalaci tak, aby mi na autě Fabia 2 (před face) kde byli původně bi-halogeny (H7), fungovali klasické paraboly s H4, tak jak mají (přepínání mezi vlákny potkávačky/dálka a světelná houkačka). Instalace s H7 je udělána tak, že na H7 je přivedeno napájení (potkávačky) a dálka je řešena clonkou za 5A pojistkou (pro obě světla), ještě je tem relé na světelnou houkačku. Konektory na světlech se shodují, dle schémat je i průřez vodičů pro ovládání clonky stejný jako u H4 verze, ale jak vyřešit přepínání vláken při zachování funkce světelné houkačky.

 

Děkuji za odpovědi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Nahrazení H7 (bi-halogen - projektor - čočka) světel normálními H4 parabolami - úprava elektroinstalace FII před facelift
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 roky později...

Zdravím vás, řešil někdo výměnu kompletních světlometů s jednou žárovkou H7 a clonou za klasické H4 kvůli intenzitě svítivosti ?

Jedná se mi o to, co vše je třeba vyměnit nebo upravit. Přívodní patice i průřezy vodičů jsou shodné pro H7 i H4, ale malér nastává při přepnutí z potkávacích na dálkové, kdy u H4 svítí obě vlákna (H7 s jedním vláknem odklopí clonu čočky) a reflektor by to nemusel ustát tepelně. Přitom kontrolka potkávacího světla nesvítí. V úvahu jsou H4 LED nebo určitá úprava. Jaká? Porovnáním relé boxů (máme obě provedení) je odlišnost u relé řídící jednotky, po výměně tohoto relé (53 za 429) nelze nastartovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Vymena projektorov H7 za klasicke paraboly H4

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...