Květen 15, 20196 r No to tedy bude špatný render se spínací skříňkou. Vyjasním u dealera a vyhodím KESSY, jestli to ještě půjde.
Květen 15, 20196 r Konfigurátor je jen informativní, takže chybějící tlačítko bych neřešil. Sám (Nejen já) mám v autě EasyStart, tak vím jak to funguje, viz jak jsem popsal výše. Přesně jak chceš "Kessy s klasickým zamykáním přes DO".
Květen 15, 20196 r před 10 hodinami, Yogg napsal: Ale zase je tam nová funkcionalita "Již obsaženo v paketu" u mimořádných výbav. ? Peklo zamrzlo. Ještě by bylo dobré zobrazit kombinační ceny - řada lidí neví, že existují.
Květen 30, 20196 r Jaké jsou novinky pro F3 MR2020? Vypozoroval jsem z konfigurátoru toto: - zdražení všech výbavových verzí o 5000Kč - zadní kotoučové brzdy nyní za příplatek 2000Kč - metalízy dražší o 700Kč - nově Black paket 1 nebo 2 Něco jiného?
Květen 31, 20196 r nerad to říkám, protože Fabia je moje oblíbené auto, ale co z ní v současné době udělali je naprosto zoufalé..nabídka motorů naprosto tragická, pouhé 2 motory a u style pouze jeden motor dělá v současné době z Fabie absolutně nezajímavé, nudné a drahé auto, jako kdyby to mělo značit pomalý zánik Fabie jako takové, aby jejich startovací auto pro lidi byla jejich úžasná Scala lala lalááá ?
Květen 31, 20196 r a co za motor by jsi v te fabii chtel? 6 valec s biturbem? tyhle vykriky me vzdycky pobavi... a pritom by stacilo, kdyby se autor zamyslel, a uvedomil si, k cemu je urcena fabie.
Květen 31, 20196 r Autor Tak asi ta 70kW stačí, silnější vypadl logicky kvůli Scale, kombik má nahradit Kamiq a na MPi Evo se čeká.Spíše, že rok dopředu, co to vědí nezačnou homologovat nové verze.Japonci mají třeba 4,5 verzí od modelu, těm na jaře udělají homologaci a prodávají stále.Ale koncern musí každou verzi zvlášt, výbavu, už auto s tažným z výroby jiné emise tak jim to trvá. Celý koncern ve všech značkách musí mít stovky verzí.
Květen 31, 20196 r @Dixik2 já se tedy přiznám, že nevím, jak přesně ty emise probíhají, ale proč tedy v jiných zemích EU s tím nemají problém a stále je nabízejí ? např. poláci mají nabídku stále stejnou, dokonce i TSI 81kW v manuálu, která je už u nás rok zručená, tak tam problém není..tomuto nerozumím..
Květen 31, 20196 r před 28 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: a co za motor by jsi v te fabii chtel? 6 valec s biturbem? tyhle vykriky me vzdycky pobavi... a pritom by stacilo, kdyby se autor zamyslel, a uvedomil si, k cemu je urcena fabie. moc děkuji za vysvětlení ?
Květen 31, 20196 r Autor To asi určuje dovozce země, co se bude prodávat. Tady dali cíl 10tis Scal v 2019 a pokud byla combi jen o 15tis levnějši, většina by se klonila k většímu kufru. Podle mého.
Květen 31, 20196 r @ski1961 Upřímně, dnes bych si už Fábii asi taky nevybral. Ale když se člověk podívá k jiným výrobcům, tak v této kategorii je to obecně bída ? @Tragedie_v_JZD Nejde o to, že by tam byl potřeba nějaká V6 "BiTSI", ale dříve byla volba 70kW 5q, 81kW 6q nebo DSG. 81kW byla díky 6q velmi dobrým kandidátem pokud chtěl někdo jezdit po dálnicích. Z druhého konce zase MPI byla ideální volba do města (u combi teď není na výběr). Uvidíme co se objeví za motory s novým MR20, snad se to o něco zlepší Upraveno Květen 31, 20196 r od Martab
Červen 4, 20196 r ahoj, jedné věci nerozumím... Mám auto objednané 24.4. čili jsem bral že to bude s výbavou z doby objednání -MR2019. To záleží na datu kdy se pustí to výroby aby ovlivnilo zda tam budu mít např zadní kotoučové bubny a zásuvku v kufru o které se píše že v MR2020 není? to mě trochu děsí... u rapida mi to dost chybělo..
Červen 5, 20196 r Objednávali jsme 11/2018 a dodáno konec dubna 2019 a v autě vše podle objednávky 81 kw, 6 MT, style plus, i když v tu dobu již daná konfigurace nebyla dostupná cca 4 měsíce.
Červen 5, 20196 r Autor https://m.autorevue.cz/skoda-fabia-a-fabia-combi-2020-cena-motory-tsi-mpi-vybava-fotky
Červen 10, 20196 r Pokud je to pravda, tak to je jistě pozitivní zpráva. V dnešním novém čísle Světa motorů se sama redakce podivuje, kam to Fabia s nabídkou motorizací v současnosti "dopracovala". Ale po prohlášení šéfa VW, že model VW POLO to má tzv. spočítané, se nemůžu ubránit dojmu, aby základ škodovácké modelové řady na spalovací motory nezačínal v budoucnosti až někde u SCALY/KAMIQU a Fabia nebyla odstřelena. Upraveno Červen 10, 20196 r od DušanV
Červen 28, 20196 r Autor 1.0/81kW zpět od 320.900,- HB Active Energy https://m.autorevue.cz/do-nabidky-fabie-se-vraci-nejlepsi-motor-tsi-prestoze-to-sef-skody-drive-vyvracel
Červen 28, 20196 r Dobrá zpráva, na druhou stranu, když si člověk vzpomene, že 1.2 TSI 81kW Style kdysi začínala na 325 900,- ... Ale pravdou je, že za tu dobu šlo vše nahoru.
Červenec 10, 20196 r Tak údajně na prodej už není ani motor 1.0 TSI 81 kW s automatem DSG. https://automix.denik.cz/nova-auta/skoda-zdrazila-octavii-fabii-i-sva-suv-vyssi-cenu-ale-nahradila-vybavou-20190709.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#
Červenec 10, 20196 r @Mrštik tak třeba zrovna ta DSG v F3 není žádná novinka, ten už není v nabídce několik měsíců, ale vrátila se do nabídky verze 81kW v manuálu, která taky dlouho nebyla k mání :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.