michal2009 Vloženo 24. Únor 2016 Vloženo 24. Únor 2016 Je to práce na 15 minut: 1) Sundáš PP kolo 2) odděláš podběh, drží klasicky na Torxech 3) uvidíš vedení vzduchu od chladiče do turba (tlustá hadice na spojkách) 4) demontuješ tu hadici - za chladičem posuneš sponku plochým šroubovákem a to stejný uděláš před turbem 5) až to bude po obou stranách volný, bude ti to tam držet na plastovým výlisku, který je přichycen taky torxem - demontovat 6) celý vedení dáš bokem 7) před sebou budeš mít plechový kryt rozvodu se zátkou o velikosti kovové padesátikoruny, tu normálně odděláš plochým šroubovákem a uvidíš napínák viz foto.. montáž je obráceně, nezapomeň hezky očistit dosedací plochy v příloze jsou verze napínáku - je potřeba mít Kčkový, viz foto Technická-produktová-informace 2025206_7.pdf 1 Citovat
Morysamec Vloženo 2. Září 2019 Vloženo 2. Září 2019 (editace) jak pod krytkou poznám že je řetěz nebo napínak KO? Editováno: 2. Září 2019, autor: Morysamec pravopisna chyba Citovat
Morysamec Vloženo 6. Září 2019 Vloženo 6. Září 2019 Pdf mi nešlo otevřít, pak jsem stáhnul jiný prohlížeč a už to šlo. Jsem byl zoufalej ze soubor už je smazanej Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.