Přejít na obsah

Náhradní vozidlo při záruční opravě SIII


brenekh

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat na Vaše zkušenosti...... Při záruční opravě SIII jsem si myslel že automaticky dostanu náhradní vozidlo, což se bohužel nestalo. Bylo mi řečeno že na něj nemám nárok. Vzhledem k tomu, že mám auto v servise už třetím týdnem tak je to docela problém. Mám jen smůlu na špatné servisní místo nebo je to standartní jednání Škoda Auto? Děkuji předem za Vaše postřehy a zkušenosti.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V servise mě "poučili", že pokud je charakter závady takový, že je nepojízdné, náhradní vozidlo Ti většinou dají. Pokud to je závada, která Ti umožní jezdit, ale dáš to do opravy, máš smůlu. Hodně ale záleží i na servisu, někde s tím problémy nemají (zákazníka si váží a dají vozidlo i na své náklady), někde se ohánějí nějakými předpisy či citují z podmínek záruky AS. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak díky za informace. Člověk by čekal že se o něj postarají trochu lépe :-( Navíc soused v Peugeotu dostane náhradní auto i při výměně oleje na dvě hodiny...... Zajímalo by mě jestli to takhle funguje i třeba v Německu kde jsou ti zákazníci rozmazlenější než tady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hele ja dostanu i nahradi vozidlo behem vymeny oleje natoz pri zarucni oprave.

Panove servisy vas zkousi co jim povolite, pokud mas nove auto 3 tydne na zaruce, uz jen to by znamenalo minimalne tri telefonaty do Skodovky...z ktereho mesta si?

Jen to co si nechate libit je pak odrazem vaseho servisu.

Editováno: , autor: Bladik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se Škodovkou jsem to samozřejmě taky řešil, pořád stejná odpověď - při záruční opravě nemáte na náhradní auto nárok, nikoho na kolenou prosit nebudu, aby mi poskytli náhradní vozidlo. Jen mě to dost překvapilo.

Editováno: , autor: Pawouk
Odstraněna citace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo no, tak příště nic nekupovat od nich... jako to sou fakt pitomci ze škodovky, když 3 tydny ti opravují tyhle pazvuky a nejsou schopni ti dát jiné auto. jak to bude 31 dní, tak požaduj peníze za to auto...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

štandard ? nedávno potreboval známy odviesť do práce lebo KIA nerobí rozvoz zákazníkov čo Škodovka má štandardne , a už vôbec nie náhradné vozidlo , zrejme je to ako kde , koľko majú náhradných áut aj komu ako ho chcú a nechcú dať 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čeho se týká tvá reklamace?

My jsme reklamovaly a stále ještě reklamujeme bouchání podvozku od zadní nápravy (dle reakcí na CZ i zahraničních fórech se tento problém vyskytuje pravděpodobně na všech Superbech III s příplatkovým adaptivním podvozkem). My jsme měli auto 29 dnů v opravě, kde se větší část pouze čekalo na nový díl. Po celou dobu jsme měli zdarma od prodejce zapůjčený předváděcí vůz Škoda Superb III. Jelikož podvozek stále bouchal, tak je auto nyní opět v opravě (tentokrát to neopravuje servis prodejce, ale auto vezli přímo do Škody). Auto tam je už třetí týden a opět máme po celou dobu od prodejce zapůjčený nový Superb III (předváděcí vůz).

 

Pokud ti prodejce neposkytl náhradní vůz, je dobré napsat dotaz ( info@skoda-info.cz ), zda je tento postup správný. Pokud ne, tak prodejce bude mít docela problém. Dle našeho prodejce připomínky zákazníků Škoda důsledně řeší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám domluvenu montáž příslušenství - jsou třeba speciální nástroje. Náhradní auto nabídnuto servisem bez problémů, po krátké diskusi o délce trvání prací (chtěl jsem na počkání). Sice jen Fabka, ale to není podstatné, podstatné je, že nebudu muset x hodin mrhat časem a mohu dělat něco užitečného. Jedna cesta taxíkem by mě vyšla na 800, což je nesmysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...